ja wczoraj tak typowałem i mnie mile zaskoczyli, patrze realnie - Chelsea przegra spotkanieNiggaz pisze:Typuję bramkowy remis
Przed rokiem wiele osób sie obawiało przed meczem z Chelsea, że widowisko może byc mało ciekawe, gdyż Chelsea wygrywała mecze poi 1:0 dobrze grając w obronie, preferując styl defensywny, stosując jedno podanie do Drogby. Obawiano się, że Barca nie będzie w stanie rozwinąc skrzydeł i w związku z tym mecz bedzie nudny.
Na szczęscie Chelsea strzeliła szybko 3 gole
Mam nadzieję i głęboko wierzę w to, ze dzisiejsze spotkanie będzie obfitowało w niemniej goli [w pierwszym meczu było chyba 4:2, ale moge się mylić]
W ekipie Chelsea zabraknie Essiena, który jest zawieszony za atak na Dietmana Hammana, ale to chyba nie jest wielkei osłabienie - przecież mają C. Makelele, który jest wartościowym zmiennikiem i na Barcę zmobilizuje się na 100 kilka %
Sprawa z nieobecnością Gallasa tez nie powinna doprowadizć Mourinho do specjalnego bólu głowy, mają 4 obrońców na wysokim poziomie: Terry, Carvalho, Ferreira, del Horno
W drużynie Barcelony brakuje zawodników ze środka pola.
Xavi - wiadomo, ciężko go zastąpić, tymbardziej że przecież MvB ostatnio nie zachwyca swoją grą, ale Barca ma kłopoty bogactwa jesli chodzi o formację pomocy - i dadzą sobie radę.
Barca bedzie chciała się zrewanzować za porażkę sprzed roku, Ronnie już nawet zapowiada zemste
Chelsea jest aktualnie w trochę gorszej formie, wiec istnieje obawa, ze będą grać "antyfutbol" wybijając Barce z uderzenia, le jak chce się wygrywac - trzeba sobie radzić z takim przeciwnikiem.
Podobno murawa nie jestdobrze przygotowana na Stamford Bridge
no ale to nie jest wytłumaczenie - przeciez obie ekipy będą miały równe warunki.
Stawiam na wygrną Barcy