Liverpool (zbiorczy) - Strona 77

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 lut 2006, 16:53

Szkoda Sissoko niech wraca do zdrowia.
No a co do meczu to trzeba przyznać , że to niespodzianka. Wydaje się , że pojedynek podobny do meczu Ajaxu z Interem i oby dziś nie padł podobny wynik :]
Kilka akcji Liverpoolu , ale gospodarze skutecznie murowali i nadeszła 84 minuta ... :]
Szkoda , że znów nie zagrał Jurek - co było raczej do przewidzenia - ale Reina błędu nie popełnił. W zasadzie miał mało roboty. Rewanz zapowiada się ciekawie
yazid^ pisze:Ja mimo to liczę na niespodziankę, jaką niewątpliwie byłby awans Benfiki

akcja kibicujmy maluńkim rozgrywek :wink:
The Reeds spokojnie stać na awans , ale Benfice stać na niespodzianke :] emocji nie zabraknie

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 16:58

serek408 pisze:No a co do meczu to trzeba przyznać , że to niespodzianka.
Nie 8) Postawiłem jedyne :D
serek408 pisze: Wydaje się , że pojedynek podobny do meczu Ajaxu z Interem i oby dziś nie padł podobny wynik
Wydaje mi się że różnice kadrowe są duże, Inter przeważa i to zdecydowanie ale ostatnio mocno spuścili z tonu i grają słabiej, powinni awansować tak samo jak Juve - Potęga Calcio :twisted:
serek408 pisze:The Reeds spokojnie stać na awans , ale Benfice stać na niespodzianke emocji nie zabraknie
Benfica pokazała że potrafi grać z Anglikami - Manu. Myśle że stać ich na awans tak samo jak Liverpool, jestem skłonny powiedzieć że to portugalczycy awansują :x

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 lut 2006, 17:19

Łukasz[ACM] pisze:Nie Postawiłem jedyne

hehe to gratulacje , bo ja wczoraj miałem obstawiać , ale na szczęście tego nie zrobiłem :wink:

Łukasz[ACM] pisze:Wydaje mi się że różnice kadrowe są duże, Inter przeważa i to zdecydowanie ale ostatnio mocno spuścili z tonu i grają słabiej, powinni awansować tak samo jak Juve - Potęga Calcio

Prawda , że takie ekipy jak Inter czy Liverpool muszą awansować dalej w meczach z teoretycznie słabszymi drużynami , które graja na tym etapie. Ale sam wiesz dobrze Łukasz , ze słabych już nie ma. Są tylko dobtrzy i lepsi. Z tym , że przewagą tych dobrych jest to , że grają na mniejszym obciążeniu psychicznym i to może być kluczowe dla losów dwumeczu :roll: Jednak będzie dobrze :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 18:13

serek408 pisze:hehe to gratulacje , bo ja wczoraj miałem obstawiać , ale na szczęście tego nie zrobiłem
No nie ma czego, bo Real... ale naszczęście to tylko 5zł.
serek408 pisze:Prawda , że takie ekipy jak Inter czy Liverpool muszą awansować dalej w meczach z teoretycznie słabszymi drużynami , które graja na tym etapie. Ale sam wiesz dobrze Łukasz , ze słabych już nie ma. Są tylko dobtrzy i lepsi. Z tym , że przewagą tych dobrych jest to , że grają na mniejszym obciążeniu psychicznym i to może być kluczowe dla losów dwumeczu Jednak będzie dobrze
Liverpool wcale nie musi :P Wydaje mi się że nie ma wielkiej przepaści kadrowej pomiędzy Liverpoolem i Benficą, napewno Benfica zagra na 0:0 i będzie szukać okazji z kontry. Liverpool ostatnimi laty jest napewno bardziej doświadczony, ale historia Benficy robi spore wrażenie. Inter dziś powinien udowodnić Ajaxowi że nie awansują dalej nawet jeżeli padnie remis bo mogą zdecydowanie przeważać. Juve dziś też wcale łatwego meczu nie ma.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lut 2006, 19:28

Ja mysle ze benfica sie zamuruje na anfield liczac ze liverpool za duzo nie ustrzeli bo ciezko im to wychodzi :) mysle ze liverpool nie da rady :) naprawdę ja tam do nic nie mam ale bedzie 2:1 na anfield i papa lpool

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lut 2006, 19:39

Mecz byl ciekawy bylo pare ciekawych sytuacji podbramkowych.I wreszcie 84 min piekna wrzutka i bramka Luisao:)Kto przed meczem spodziewal sie ze Benfica pokona obroncow trofeum...Ale jak widac w pilce wszystko jest mozliwe:)Mysle ze za 2 tygodnie Liverpool nie da rady pokonac tych niesamowitych graczy ze stolicy Portugalii bedzie remis,przynajmniej ja tak uwazam:)Jakos angielskie kluby nie maja sposobu na pokonanie Benfiki - Manchester do tylu teraz Liverpool do tylu...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 mar 2006, 12:55

Pytanko mam do tych bardziej zorientowanych w sprawach Liverpoolu [ponoć sa tacy, którzy nie kibicują Liverpoolowi od maja, tylko znacznie dłużej :wink:] zaraz się okażę :D

Czy wiecie coś na temat nowego miejsca pobytu Scotta Carsona, został wypozyczony z Liverpoolu do końca sezonu - kto wie dokąd ?

Poszedl do Sheffield Wednesday ;) // K.J.

wiem :P chciałem zobaczyć, który z tych wielkiech sympatyków Liverpoolu będzie wiedział co się dzieje z ich bramkarzem :D

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 15 mar 2006, 19:23

Podobno Fabio Aurelio już jedną czy też obiema nogami jest w Liverpoolu. To świetny defensor, zastanawiam się tylko po co on 'The Reds' skoro na lewej stronie jest Riise i raczej rola zmiennika żadnemu z nich do gustu nie przypadnie. Wprawdzie Norweg może grać na lewej pomocy, ale z kolei tam jest Harry Kewell, który ostatnio powrócił do niezłej formy :]

I kolejna wspaniała dla kibiców LFC wiadomość - Rafa Benitez przedłużył swoją umowę z klubem o kolejne 12 miesięcy i teraz umowa obowiązuje do 2010 rok. Oznacza to ni mniej, ni więcej, że Hiszpan nie zostanie szkoleniowcem Realu Madryt, choć plotki na ten temat krążyły od dłuższego czasu.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 mar 2006, 19:29

Hah kolejny nabytek z Hiszpanii , defensor phi Boże chroń Liuverpool bo im nic już nie pomoże :) catenaccio :)

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 15 mar 2006, 19:59

j1mmy pisze:Hah kolejny nabytek z Hiszpanii
Hiszpanski Liverpool, prawie jak brazylijska Pogon hehe (prawie wiecie co :) )

Tak serio, to zle sie LFC dzieje... Przychodza hiszpanscy pilkarze wcale nie lepsi od tych ktorzy sa obecnie- hiszpanie beda grac bo trener ich lubi , a innych na lawe. Niszczy tak kariere zawodnikom... Ach nasz Dudzio :cry:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 15 mar 2006, 20:08

Jagiellonczyk pisze:hiszpanie beda grac bo trener ich lubi , a innych na lawe.
Benitez po prostu gra zawodnikami, ktorych on sprowadzil. Gdyby Houliier kupil Ronaldinho to Rafa i tak by nim nie gral bo nie pasuje do jego koncepcji :lol: On woli chociazby Morientesa od Cisse, bo Fernando, strzela bardzo malo bramek a Rafa lubi rezultaty 1:0 :lol:
Jagiellonczyk pisze:Niszczy tak kariere zawodnikom... Ach nasz Dudzio
Tu bym polemizowal. Dudek zagral wspanialy final, ale po za tym w sezonie popelnial duzo bledow. Reina jest po prostu lepszy i mlodszy od Jurka i dlatego gra.

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 15 mar 2006, 20:11

berik pisze:Dudek zagral wspanialy final, ale po za tym w sezonie popelnial duzo bledow.

Ale fakt-faktem, powinien pozwolic mu odejsc. Ma jeszcze 2 nie najgorszych bramkarzy, a skoro dudzio rzeczywiscie jest juz slaby to co go trzymac?

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 mar 2006, 16:06

Odnośnie wczorajszego meczu.
Liverpool zagrał bardzo ładnie ale nie rewelacyjnie choć wynik może negowac moje stwierdzenie.W I połowie spotkanie było wyrownane trocha walki w środku pola.Mecz zrobił się ciekawszy po bramce Fowlera na którą Fulham odpowiedział w miare szybko bramką.Nastpenie samobój piłkarza Fulham Bridge'a i mecz był już ustawiony.W drugiej połowie juz dużo wieksza przewaga Liverpoolu. na 3-1 podwyższył El Moro który miejmy nadziej że zacznie strzelac bramki.Piłakrze dołozyli jeszcze 2 bramki i na Anfield Road było aż 5-1.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 21 mar 2006, 22:55

Liverpool na fali, rośnie w siłę i z meczu na mecz coraz wyżej zwycięża. Dzisiaj dosłownie gromi i demoluje zespół Birmingham, bo jak inaczej można nazwać zwycięstwo aż 7-0 :!: Szok poprostu nigdy nie spodziewałbym się takiego wyniku. Napastnicy są w fenomenalnej formie, w trzech ostatnich meczach The Reds zdobyli łącznie 15 bramek :shock: z czego napastnicy zdobyli ich aż 9 bramek. To robi naprawdę wrażenie. Dziś drużyna z Birmingham była po prostu bez szans tak ładnie grającego Liverpoolu już dawno nie było. Teraz czekają ich derby z Eevertonem i czyżby kolejny pogrom? Ja wciąż jestem pod wrażeniem, szkoda tylko, że Dudek nie może aktywnie uczestniczyć w takich wydarzeniach ;)

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 22 mar 2006, 7:12

7:0 :shock: Jak sprawdzałem wynik na Livescore byłem pewien, że ktoś z Birmingham dostał czerwoną kartkę albo nawet ze dwie, a tu taki szok :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”