Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 08 sie 2023, 21:36
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 09 sie 2023, 10:44
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 sie 2023, 11:40
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 sie 2023, 13:16
Mi się regularne kontuzje pleców kojarzą z Footballem Obnażonym i autorem mówiącym, że w takim przypadku zwykle ktoś ma problemy z używkami. Myślę, że można również podłączyć pod to inne problemy i po prostu niechęć do gry. Chociaż oczywiście nie mówię, że u wszystkich tak jest albo że w ogóle jeszcze w obecnych czasach tak się robi.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 sie 2023, 15:31
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 sie 2023, 16:12
Z początku miałem nadzieję, że to nie będzie na zasadzie płatności za fakturę, gdzie wielu ludzi czeka do ostatniej chwili zamiast zapłacić od razu i mieć z głowy. Nie bardzo rozumiem po co tu czekać do startu sezonu. Coś się zmieni? Jest prowadzona jakaś ankieta w społeczeństwie? Czekają na odpowiedni układ gwiazd? Pora na analizy i zbieranie opinii była i od momentu wycofania zarzutów minęło wiele czasu, który specjaliści powinni na to wykorzystać, żeby zawodnik mógł się przygotować do sezonu albo w United albo w innym klubie.
Ja właśnie tak to od początku widziałem i miałem nadzieję na przykład na Atalantę i deal łączony z Hojlundem. Atalanta albo klub, który na gwałt (huehue) będzie potrzebował napastnika i nie będzie mógł sobie pozwolić na kupno kogoś na stałe.
Oby. Obawiam się jednak, że ta ,,kontuzja" może mieć nawroty. Objawy nieco niewytłumaczalne i rekonwalescencja owiana tajemnicą. Być może nawet nie zaleczona, a jedynie ukryta pod przypływem jakiegoś tymczasowego czynnika.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 sie 2023, 16:17
no właśnie Atalanta to za mocny klub, żeby brać na zastępstwo gościa po 1,5 roku bez gry w piłkę i bez okresu przygotowawczego. Przecież zanim on by tam był gotowy do gry w podstawie, to by się 2024 zaczął, prędzej by na nim krzyżyk położyli i ściągnęli kogoś innego, niż cierpliwie czekali na jego dojście do formy i robili mu miejsce w składzie. Jak mówię - żaden porządny pierwszoligowy klub nie weźmie go teraz na wypożyczenie z myślą o grze w pierwszym składzie, skoro gość nie gra od 1,5 roku, ma być tylko wypożyczony, żeby się ograć, a start sezonu za pasem. Jakby celem było puszczenie go gdzieś indziej, zrobiliby to na początku lipca, żeby potrenował z nową drużyną przed sezonem. Nikt poważny walczący o jakieś cele w lidze nie będzie ogrywał zespołowi napastnika, który po sezonie tam wróci, a który potrzebuje miesięcy, żeby dojść do formy.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 09 sie 2023, 17:07
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 sie 2023, 18:10
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 09 sie 2023, 18:29
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 sie 2023, 18:31
Doprecyzuje może
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 09 sie 2023, 19:17
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 sie 2023, 22:24
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 10 sie 2023, 16:16
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _the_firefly_ » 10 sie 2023, 18:51
Moim zdaniem najlepsza opcja dla Man Utd to Tapsoba. Jest młody, ale nie za bardzo, bo już ma trochę doświadczenia gry w najlepszych ligach Europy. Oraz ma bardzo dobre kondycje fizyczne, w Bayere gra bardzo dobrze, sczególne teraz pod kierownictwem Alonso. Warto również zauważyć, że gość z pochodzi z Afryki, a afrykanie są zwykle bardzo pracowici i pewni sobie. Taki i powinien być zawodnik Man Utd.
_the_firefly_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio