Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 sie 2023, 17:09
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 07 sie 2023, 17:23
W Krakowie jest jakiś chory klimat z tym. Tam to bym udała, że ja się piłką nożną nie interesuje. Bo z moim kibicowaniem Widzewowi miałabym z 50 % szansy na "przeżycie" albo i mniej. Nie wiem jak Hutnik się na Widzew zapatruje. Ale co do Cracovii to nie byłabym pewna czy mi jako babie daliby spokój. Nawet w Łodzi miałam sytuację, że kibice ŁKSu palcami na mnie pokazywali jak szłam po meczu w szaliku Widzewa. Niestety byłam tam gdzie przewaga ŁKSu więc grzecznie szalik zdjęłam. Po co mają mi go zabierać
Ilka
BadBoy
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 09 sie 2023, 14:05
Ilka
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 09 sie 2023, 14:12
O kibicowskich pozwól, że ja będę decydowała czy się będę wypowiadać czy nie. O kibolskich nie muszę bo dla mnie to jest nie do ogarnięcia żeby się napierdzelac tak. Stąd też moje słowa. Gościu z Bielska też święty nie był. A z tego co czytam to dość prawdopodobne jest to, że sam się załatwił.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sie 2023, 14:20
DDK
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sie 2023, 14:23
Ja pierdole to jest taka hipokryzja że dramat. Jak tu przyjezdzaliscie ostatnio to wtedy nie narzekałeś A co się stało od tego czasu, oprócz tego że chłop prawdopodobnie sam sobie zajebał racą?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 09 sie 2023, 14:26
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sie 2023, 14:30
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 sie 2023, 14:39
Noooo Polonia to jest krystalicznie czysta.DDK pisze:Jakoś Ruch, Widzew, Arka, Polonia P, Unia, Tychy, Tarnovia, Lech, Sandecja, Łķs trzymają z ekipami co latają że sprzętem.
Rezus
cloner
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio