przeciez MU w pierwszej połowie miało w ciul sytuacji i powinni spokojnie zamknąć mecz.

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 sie 2023, 20:34
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 19 sie 2023, 20:40
Może fanboyem to nie, ale broniłeś Erika jak Najman Częstochowę.
piotrcies pisze: ↑03 sie 2023, 13:32wynik zrobił przyzwoity i nikt normalny nie zakładał, że będziemy bić się o coś więcej niż podium w pierwszym sezonie. I to się udało. Nie wiem, co się tak uczepiłeś tego United i z każdej strony próbujesz pokazać, jak to a) jest słabo i w sumie na farcie wynik, b) jak to będzie słabo, bo przecież my jesteśmy w próżni i jak rywale się poprawią, to mamy przejebane.
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2023, 20:43
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 sie 2023, 20:44
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2023, 20:45
albo pokaż mi konkretne wypowiedzi, w których jestem fanboyem ETH (tylko błagam, nie takie w stylu, że top4 to przyzwoity rezultat), albo przeproś kłamczuchu.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 19 sie 2023, 20:49
On nic nie zrobił, bo klub pod względem sportowym nie poszedł do przodu. Chelsea i LFC zaliczyli zjazd, a MU stało tam, gdzie zawsze i tak wyczarował top4. Teraz dalej to samo i musicie liczyć, że rywale będą słabi, a nie, że MU zrobiło progres jak np. Arsenal.
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2023, 20:51
piotrcies

Realista69 2.0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 19 sie 2023, 20:54
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 sie 2023, 20:56
Delpiero14
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 sie 2023, 21:02
Piotrek woli pisać swoje jednozdaniowe posty zamiast skupić się na merytoryce i faktachRealista69 2.0 pisze: ↑19 sie 2023, 20:49On nic nie zrobił, bo klub pod względem sportowym nie poszedł do przodu. Chelsea i LFC zaliczyli zjazd, a MU stało tam, gdzie zawsze i tak wyczarował top4. Teraz dalej to samo i musicie liczyć, że rywale będą słabi, a nie, że MU zrobiło progres jak np. Arsenal.
Setki mln wydane, a gracie jakbyście nie zrobili żadnych wzmocnień.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2023, 21:02
ja wiarygodny.
fakt, ale niepokoi to, że wyglądamy źle fizycznie + po raz kolejny dostajemy gonga i siadamy. + znów fatalne zmiany, za późne, ponownie fatalny Garnucho w pierwszym składzie, Casemiro jak wóz z węglem - no jest generalnie [ch**]. To ja bym chętnie dziś McTomka zobaczył, bo gość może i trochę drewniany, ale co by pobiegał i popodłączał się do akcji, to jego, a tu wpuszczamy człapaka Eriksena, który może w każdej chwili dostać zawału + Pellistriego, który jest za cienki w uszach na taki klub.
odpisał typ, który zamiast napisać coś konkretnego, to robi jakieś personalne wjazdy (:
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2023, 21:17
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio