Manchester United (zbiorczy) - Strona 181

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 18 lut 2006, 23:39

Na pewno szkoda Smitha, bo taka kontuzja może mu zawalić całą karierę. Wątpliwe, aby po tak długotrwałym i ciężkim urazie zdołał wrócić do gry na najwyższym poziomie, ale mimo wszystko będę mu w tym kibicował! Zdarzały się już nie takie powroty, więc liczę, że Smithowi również się uda :]

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 lut 2006, 9:44

Roo zawsze tak gra kiedy ma przed sobą Sahe i Ruuda. Stara sie biegac wszedzie za piłką a co do Giggsa to gdzie miał grać ?? razem z Richardsonem na lewej flance ?
Roo wcale tak nie powinien grac, przy takiej pomocy jak wczoraj to on powinie grac ofenywnego pomocnika a nie skrzydłowego.
Richardson w pierwszej polowie grał na srodku pomocy, w druugiej grał lewego obronce.Giggs spokojnie mogł zajac lewą flaneke, Ronaldo poleciał by na prawa a Fletcher wrocil by tam gdzie powienien byc zawsze (DMF)
Mam nadzieje ze finału z Wigan nie pogrzebiemy.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 lut 2006, 13:44

szmagel pisze:Jkurde jak bym tego Risse pierdolną z checią.
Przecież to nie była wina Riise, Smith przyblokował strzał, prawą nogą i gdy opadał na ziemie usiadł sobie na lewej kostce i ta pod wpływem ciężaru pękła, jak masz powtórke to sobie zobacz. Ja to oglądałem 10 razy...

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 19 lut 2006, 14:21

wazi pisze:Przecież to nie była wina Riise, Smith przyblokował strzał, prawą nogą i gdy opadał na ziemie usiadł sobie na lewej kostce i ta pod wpływem ciężaru pękła, jak masz powtórke to sobie zobacz. Ja to oglądałem 10 razy...

Dobrze to widziałem ale i tak mam chec mu zajebac, a spiewy niektórych kibiców liverpoolu były poprostu żałosne. Niewiem jak ci ludzie wogle mogli przy takim czyms sie cieszyc. Wstyd !!

nie wygląda dobrze :(

Obrazek

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 19 lut 2006, 14:49

Z tego co wiem o Smith przeszedl dzisiaj rano operacje. Kostka jest juz na swoim miejscu, a kosc w nodze jest juz polaczona. Nie zmienia to faktu ze przez 2 miesiace Alan nie bedzie mogl sie poruszac. Dopiero pozniej bedzie mogl zaczac rehabilitacje i powrocic do trening. Czyli caly sezon z glowy, nie liczac juz MS. Mimo ze nie jestem kibicem MU to i tak mi zal chlopaka. Ale juz nie tacy jak on dostawali na tyle kontuzji i pozniej wracali :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lut 2006, 15:11

szmagel pisze:Dobrze to widziałem ale i tak mam chec mu zajebac, a spiewy niektórych kibiców liverpoolu były poprostu żałosne. Niewiem jak ci ludzie wogle mogli przy takim czyms sie cieszyc. Wstyd !!

Uderz sie w głowę, mocno.W czym Ci zawinił Riise ? Ogólnie, jak czytałem na pewnej polskiej stronie komentarze, to są one żałosne.Poprostu pech Alana.Widziałem mecz i muszę przyznać, że był nudnawy.Gol Wieszaka szczęśliwy, ale w sumie to gol.Nie rozumiem w czym tkwi fenomen tego zawodnika u Rafy.Szkoda, że zagrał Reina i szkoda, że nie popełnił żadnego błędu.Liverpool to jest chyba jedna z najnudnije grających drużyn w LM, mimo, że przeważali to jakoś nie było tego widać w ilości akcji.Szkoda, bo MU traci kolejnego pomocnika na kilka miesięcy i nie wiadomo, jak Alex ułoży tę formację, bo już widzę cuda nie widy ( Giggs środek ).Życzę Alanowi szybkiego powrotu do zdrowia !

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 lut 2006, 17:35

Powie mi ktoś skąd się bierze się taka dzicz jak fani Liverpoolu? Istne skurwysyńskie zwierzaki! Przez cały mecz, jak tylko przy piłce był Gary Neville gwizdali. Komentator tłumaczył ich tym, że po ostatnim meczu tych drużyn Gary cieszył się z gola Rio nie tak jak powinien (skacząc i całując herb). Tylko jeszcze trzeba byłoby spostrzec co śpiewali kretyni - fani The Reds. MIanowicie: "Where is your team 1958 ?" Dla mnie to szczyt chamstwa, i od tego też czasu nienawidzę drużyny, w której gra Jerzy Dudek. :evil:

Co do meczu - Liverpool zwycięzył zasłużenie, nie ma co do tego żadnych wątpliwości. United nie zaprezentowało nic w ofensywie. Dobrze Saha, Edwin, Ronaldo, Giggs, Brown. Słabo Fletcher, Richardson, Vidić.

Alan odniósł poważną kontuzję. Zablokował strzał Riise, podobnie i ja postąpiłbym w tej sytuacji. Wracaj do zdrowia Alan! :?

1 WP. Opanuj emocje ;) // K.J.
Nie mogłem się powstrzymać...

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 19 lut 2006, 18:29

Manumef pisze:Powie mi ktoś skąd się bierze się taka dzicz jak fani Liverpoolu? Istne skurwysyńskie zwierzaki! Przez cały mecz, jak tylko przy piłce był Gary Neville gwizdali. Komentator tłumaczył ich tym, że po ostatnim meczu tych drużyn Gary cieszył się z gola Rio nie tak jak powinien (skacząc i całując herb). Tylko jeszcze trzeba byłoby spostrzec co śpiewali kretyni - fani The Reds. MIanowicie: "Where is your team 1958 ?" Dla mnie to szczyt chamstwa, i od tego też czasu nienawidzę drużyny, w której gra Jerzy Dudek.

do tego odrzucanie piłek przy aucie... rzucanie czymś z Garego.... :/ ale ochrona potem zaczeła coś działać...
wazi pisze:szmagel napisał:
Jkurde jak bym tego Risse pierdolną z checią.
Jeszcze napisz, że Riise to zrobił specjalnie..... To tu chyba jebne na widok twojej głupoty... Pech i tylko pech... :(:( Fuck......

Ejjj, panowie... :roll: 1 WP // K.J.

looz ! sorry !
Ostatnio zmieniony 20 lut 2006, 21:52 przez meecik_mks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 lut 2006, 18:43

szmagel pisze:Jkurde jak bym tego Risse pierdolną z checią.

To nie była wina Riise, po prostu oddawał strzał. Alan bardzo dobrze zrobił blokując ten strzał, niestety miał sporego pechy przy upadku. Wielka szkoda. I prawie rok w plecy :| Oby po powrocie do gry odzyskał formę.

meecik_mks pisze:do tego odrzucanie piłek przy aucie... rzucanie czymś z Garego....

Kibice The Reds zachowywali się okropnie. IMHO większość z nich powinna dostać dożywotni zakaz wstępu na stadiony :?

Manumef pisze:United nie zaprezentowało nic w ofensywie.

Miałem przyjemność oglądać ten mecz i muszę powiedzieć że ManU w ogóle jakoś tak anemicznie grało. Nie mogli stworzyć sobie dogodnych okazji. Za to Liverpool grał dobry, ułożony football.

POZDRO :D

Awatar użytkownika
Krzycho15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzycho15 » 25 lut 2006, 10:17

To, że Smith ma kontuzje wyjdzie na dobre, ponieważ Fergie już ma bardzo nie wielki wybór wśród środkowych pomocnkików i wreszcie może zakupi jakiegoś klasowego np.Riquelme czy podpiszą kontrakt z Ballackiem.A moim wielkiem marzeniem jest transfer Diarry :P

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 25 lut 2006, 11:58

Ostatnio bardzioej mówi sie o Gatusso który w moich oczach byłby swietnym wzmocnieniem :wink:
hehe jutro finał CC :D chyba rozwalimy Wigan co ? licze na pewne zwycięztwo gdzieś 3:0
Ciekawe jak bedzie wyglądała pomoc ale chyba jednakt w środku zagra Fletcher i kto wie może Rooney zostanie tam cofniety :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 lut 2006, 12:04

W niedzielę odbędzie się mecz finałowy Carling Cup. United zmierzą się z rewelacją tegorocznych rozgrywek Premiership - Wigan Athletic. Spotkanie rozpocznie sie o godz. 16.00 na Millenium Stadium w Cardiff.
W ekipie prowadzonej przez sir Alexa Fergusona zabraknie kontuzjowanych Gabriela Heinze, Paula Scholesa (nie zagra do końca sezonu), Alana Smitha. Wszystko wskazuje również na to, że w finale nie wystąpi także ostoja defensywy - Rio Ferdinand, który ostatnio narzeka na uraz. Nemanja Vidić jest zdeterminowany by w swoim debiutanckim sezonie zdobyć jakiekolwiek trofeum. Do składu powrócił John O'Shea.

Kadra Man United: Edwin Van Der Sar, Tim Howard, Luke Steele, Gary Neville, Phil Bardsley, Rio Ferdinand, Mikael Silvestre, Wes Brown, John O'Shea, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Gerard Pique, Darren Fletcher, Quinton Fortune, Ji-sung Park, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo, Kieran Richardson, Ruud van Nistelrooy, Wayne Rooney, Louis Saha, Ole Gunnar Solskjaer, Giuseppe Rossi.

Osobiście wystawiłbym następujący skład:
Van der Sar
Neville - Brown - Vidić - Evra
Ronaldo - Giggs - Fletcher - Park
RvN/Roo - Saha

Cristiano Ronaldo podziękował całemu zarządowi, a w szczególności Fergusonowi za to, że wspierali go i byli z nim w trudnych chwilach. Cris podziękował i dodał, że żaden klub nie zrobiłby dla niego tyle ile Manchester United. Wypowiedź Portugalczyka, jak i inncyh piłkarzy grających na Old Trafford świetnie obrazuje jaka atmosfera panuje w klubie, i że Mancheste United to jedna wielka rodzina.

Zaza znów głośno zrobiło się w sprawie Gattuso. Podobno, gdy Włoch dowiedział się, iż Milan chce sprowadzić do klubu Poulsena, był bardzo niezadowolony z decyzji zarządu.
fakt, że wszystko może się okazać plotką, bo jak wiadomo, Poulsen nie jest zawodnikiem, którego chętnie w swojej ekipie widzieliby inni zawodnicy AC Milan.
Krzycho15 pisze:To, że Smith ma kontuzje wyjdzie na dobre, ponieważ Fergie już ma bardzo nie wielki wybór wśród środkowych pomocnkików i wreszcie może zakupi jakiegoś klasowego np.Riquelme czy podpiszą kontrakt z Ballackiem.A moim wielkiem marzeniem jest transfer Diarry :P
Oby nie podpisywali kontraktu z Ballackiem. Mimo, iż jest to świetny zawodnik, materialisty w klubie nie chce widzieć. Z resztą Misza przenosi się do Interu nie?!
Defensywni pomocnicy jakich chętnie widziałbym w klubie:
Mahamadou Diarra - priorytet!, Javier Mascherano, Didier Zokora, Gennaro Gattuso, Kim Kallstrom;

Ofensywni:
Wesley Sneijder, Kevin Nolan, Rafael van der Vaart, Morten Gamst Pedersen, Michael Carrick, Lincoln, Yeste, Riquelme, Ballack, Edu;

Lewoskrzydłowi: Morten Gamst Pedersen, Florent Malouda, Franck Ribery, Aaron Lennon, Stewart Downing.

P.S. Mecz finałowy CC na DSF, jeśli się nie mylę.

EDIT: Rio najprawdopodobniej zagra!

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 25 lut 2006, 12:25

Manumef pisze:Oby nie podpisywali kontraktu z Ballackiem. Mimo, iż jest to świetny zawodnik, materialisty w klubie nie chce widzieć.

To sprzedajmy Ferdinanda, bo ten jak sie spierał o kontrakt to szkoda gadac. Ballack byłby swietnym wzmocnieniem, co do tego nie ma wątpliwosci i skoro miałby przyjsc za free to baredzo prosze, a koszty utrzymania go napewno byłyby 100 razy miejsze niz mielibysmy sprowadzic kogos innego tej samej klasy.
Manumef pisze:Defensywni pomocnicy jakich chętnie widziałbym w klubie:

Mahamadou Diarra - priorytet!, Javier Mascherano, Didier Zokora, Gennaro Gattuso, Kim Kallstrom;
Kallstrom :shock: jak dla mie to jest leszcz. Dobry w CM ale w realu jest gorzej. Mascherano...hmmm nie jestem pewny czy potrzebna nam kolejna wadka tak jak było to z Veronem czy Klebersonem. Może sie chłopak nie sprawdzic na wyspach, a jak wiemy nie możemy sobie pozwolic na kolejne niewypały.
Manumef pisze:Ofensywni:
Wesley Sneijder, Kevin Nolan, Rafael van der Vaart, Morten Gamst Pedersen, Michael Carrick, Lincoln, Yeste, Riquelme, Ballack, Edu;
Nolana ja bym w MU nie chciał. On sam mówi że jest kibicem Liverpoolu. Stali bywalcy na meczach Live potwierdzają ze od czasu do czasu widzą go na trybunach Anfield. (wiem to jest gadka kibiców i może być różnie ale w kazdym kłamstwie jest ziarenko prawdy) gdyby to była prawda to Nolan jest u mnie skreslony. Jakos nie wyobrazam soibie żeby w koszulce MU biegał po boisku zagorzały kibic Liverpoolu. :?
Manumef pisze:Lewoskrzydłowi: Morten Gamst Pedersen, Florent Malouda, Franck Ribery, Aaron Lennon, Stewart Downing.
Skrzydłowi są nam niepotrzebni, a już napewno nie na lewą flanke gdzie mamy Giggsa (wiem ze weteran ale mamy :D) Parka, Ronaldo, a od biedy może tam zagrac Evra który przecież w Monaco występował na tej pozycji. Gorzej jest z prawą strona gdzie dobrze gra tam tylko Ronaldo i Park. Owszem Fletcher tez tam już występował ale tych wystepów wolałbym nie komentować.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lut 2006, 12:34

Nie grzejscie się tak na transfery :P Ostatnimi czasy Manu przesypia okna transferowe i tym samym marują okazje na wcmocnienia :] A jak kogoś sprowadzą to przeważnie transfer ten mija się z celem. Co do Ballacka to właśnie takiego środkowego pomocnika Manu potrzebuje, ale Inter i Real nie odpuszczą więc będzie bardzo ciężko o jego podpis - moze również zostać w Monachium.

Co do Gattuso to nie macie na co liczyć, Milan go nie sprzeda :] Jeżeli Van Basten obejmie prowadzenie Milanu to będzie chciał pozyskać właśnie Wesley Sneijdera a ten pewnie posłucha obecnego trenara który dobrze mu doradzi o ile już tego nie zrobił ;) Jeżeli Milan rzeczywiście pozyskał Poulsena to sprawa Diarry o którym też chodziły plotki jest w Milanie raczej zamknięta.

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 25 lut 2006, 12:46

Moim skr. zdaniem dwójka diara-roman wystarczyła by zupełnie, vd sar napewno nie spusci z tonu obrona dobra, wystarczająco wzmocniona, niedługo z GH4, atak najlepszy na swiecie, tylko w srodku nie moge juz patrzec na Fletcha, bo mnie szczerze lekko mgli.Srodek diarra roman bedzie nakrecac cały team, no i te 30mln powinno akurat na ich 2 wystarczyc :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”