Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 18 lut 2006, 23:39
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 lut 2006, 9:44
Roo wcale tak nie powinien grac, przy takiej pomocy jak wczoraj to on powinie grac ofenywnego pomocnika a nie skrzydłowego.Roo zawsze tak gra kiedy ma przed sobą Sahe i Ruuda. Stara sie biegac wszedzie za piłką a co do Giggsa to gdzie miał grać ?? razem z Richardsonem na lewej flance ?
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 lut 2006, 13:44
Przecież to nie była wina Riise, Smith przyblokował strzał, prawą nogą i gdy opadał na ziemie usiadł sobie na lewej kostce i ta pod wpływem ciężaru pękła, jak masz powtórke to sobie zobacz. Ja to oglądałem 10 razy...szmagel pisze:Jkurde jak bym tego Risse pierdolną z checią.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 19 lut 2006, 14:21
wazi pisze:Przecież to nie była wina Riise, Smith przyblokował strzał, prawą nogą i gdy opadał na ziemie usiadł sobie na lewej kostce i ta pod wpływem ciężaru pękła, jak masz powtórke to sobie zobacz. Ja to oglądałem 10 razy...

szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 19 lut 2006, 14:49
-=MiC=-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lut 2006, 15:11
szmagel pisze:Dobrze to widziałem ale i tak mam chec mu zajebac, a spiewy niektórych kibiców liverpoolu były poprostu żałosne. Niewiem jak ci ludzie wogle mogli przy takim czyms sie cieszyc. Wstyd !!
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 lut 2006, 17:35
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 19 lut 2006, 18:29
Manumef pisze:Powie mi ktoś skąd się bierze się taka dzicz jak fani Liverpoolu? Istne skurwysyńskie zwierzaki! Przez cały mecz, jak tylko przy piłce był Gary Neville gwizdali. Komentator tłumaczył ich tym, że po ostatnim meczu tych drużyn Gary cieszył się z gola Rio nie tak jak powinien (skacząc i całując herb). Tylko jeszcze trzeba byłoby spostrzec co śpiewali kretyni - fani The Reds. MIanowicie: "Where is your team 1958 ?" Dla mnie to szczyt chamstwa, i od tego też czasu nienawidzę drużyny, w której gra Jerzy Dudek.
Jeszcze napisz, że Riise to zrobił specjalnie..... To tu chyba jebne na widok twojej głupoty... Pech i tylko pech...wazi pisze:szmagel napisał:
Jkurde jak bym tego Risse pierdolną z checią.
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 lut 2006, 18:43
szmagel pisze:Jkurde jak bym tego Risse pierdolną z checią.
meecik_mks pisze:do tego odrzucanie piłek przy aucie... rzucanie czymś z Garego....
Manumef pisze:United nie zaprezentowało nic w ofensywie.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzycho15 » 25 lut 2006, 10:17
Krzycho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 25 lut 2006, 11:58
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 lut 2006, 12:04
Oby nie podpisywali kontraktu z Ballackiem. Mimo, iż jest to świetny zawodnik, materialisty w klubie nie chce widzieć. Z resztą Misza przenosi się do Interu nie?!Krzycho15 pisze:To, że Smith ma kontuzje wyjdzie na dobre, ponieważ Fergie już ma bardzo nie wielki wybór wśród środkowych pomocnkików i wreszcie może zakupi jakiegoś klasowego np.Riquelme czy podpiszą kontrakt z Ballackiem.A moim wielkiem marzeniem jest transfer Diarry
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 25 lut 2006, 12:25
Manumef pisze:Oby nie podpisywali kontraktu z Ballackiem. Mimo, iż jest to świetny zawodnik, materialisty w klubie nie chce widzieć.
KallstromManumef pisze:Defensywni pomocnicy jakich chętnie widziałbym w klubie:
Mahamadou Diarra - priorytet!, Javier Mascherano, Didier Zokora, Gennaro Gattuso, Kim Kallstrom;
Nolana ja bym w MU nie chciał. On sam mówi że jest kibicem Liverpoolu. Stali bywalcy na meczach Live potwierdzają ze od czasu do czasu widzą go na trybunach Anfield. (wiem to jest gadka kibiców i może być różnie ale w kazdym kłamstwie jest ziarenko prawdy) gdyby to była prawda to Nolan jest u mnie skreslony. Jakos nie wyobrazam soibie żeby w koszulce MU biegał po boisku zagorzały kibic Liverpoolu.Manumef pisze:Ofensywni:
Wesley Sneijder, Kevin Nolan, Rafael van der Vaart, Morten Gamst Pedersen, Michael Carrick, Lincoln, Yeste, Riquelme, Ballack, Edu;
Skrzydłowi są nam niepotrzebni, a już napewno nie na lewą flanke gdzie mamy Giggsa (wiem ze weteran ale mamyManumef pisze:Lewoskrzydłowi: Morten Gamst Pedersen, Florent Malouda, Franck Ribery, Aaron Lennon, Stewart Downing.
Nassem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lut 2006, 12:34
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 25 lut 2006, 12:46
RVN10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio