DERBY !!! i tylko derby !!! - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
PhoEniX
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoEniX » 21 paź 2004, 16:10

Barca tez tak mowila :D zawsze musi byc ten pierwszy raz :P

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 22 paź 2004, 17:34

no właśnie, zawsze jest pierwszy raz........Milan po latach pierwszy raz przegra z Interem od 2001 roku :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 22 paź 2004, 19:16

Według mnie w tym meczu będzie remis. Po pierwsze obydwie drużyny będą zmęczone po bardzo trudnych spotkaniach w lidze mistrzow. A po drugie jestem fanem Juve i taki wynik bylby bardzo korzystny dla Bianconerich :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2004, 20:09

pierwszy raz w meczu stawiam na inter! nie lubie tego klubu ale chciałbym zeby pokonali milan z 2 powodów:
1- jak milan przegra bedzie miał wieksza strate do Juve :P
2 - milan pokonał ostatni Barce i chce zeby teraz przegrali :P
Adriano napewno cos strzeli i da 3 punkty interowi

Awatar użytkownika
PhoEniX
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoEniX » 22 paź 2004, 20:17

Agnieszka pisze:no właśnie, zawsze jest pierwszy raz........Milan po latach pierwszy raz przegra z Interem od 2001 roku :P
Co napewno laczy kibicow Milanu i Interu to niechec do Juve :D moze tak nie jest u nas ale napewno w Mediolanie. Ja osobiscie nie bede mial nic przeciw jak Inter poczeka jeszcze na swoj pierwszy raz :P
Forza Meravigliosi !!!

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 22 paź 2004, 21:53

Stawiam na milan bo widzialem go w meczu z milanem i wydaje mi sie ze z tak silna obrona jaka ma milan beda mieli problemy napastnicy interu i nie rostrzelaja sie jak ostatnio z valencia, a tak poz tym jestem kibicem juve wiec ucieszyl by mnie remis

JUVE FORZA

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 23 paź 2004, 8:26

dla mnie faworytem w tym meczu jest tylko i wylacznie Inter po tym co ostatnio prezentuje mysle ze nie ma sobie rownych......ale napewno podbudowany Milan zwycistwem nad Barcelona tez bedzie chcial zdobyc 3 pkt mysle ze mecz zapowiada sie bardzo intersujaco ale jednak stawiam na Inter!!!!

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 24 paź 2004, 22:02

Pierwsza połowa meczu bez większych emocji. Z duzej chmury mały deszcz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 paź 2004, 22:26

Coz nuda.Jedyne co zapamietalem to dwie dobre sytuacje Vieriego na poczatku meczu i brutalne przerywanie akcji Kaki przez obroncow Interu.Z zapowiadanego pojedynku Shevchenko Adriano wyszly nici.Obaj zawodnicy sobie za bardzo nie pograli.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 paź 2004, 22:33

Chlopaczek pisze:Coz nuda.Jedyne co zapamietalem to dwie dobre sytuacje Vieriego na poczatku meczu i brutalne przerywanie akcji Kaki przez obroncow Interu.Z zapowiadanego pojedynku Shevchenko Adriano wyszly nici.Obaj zawodnicy sobie za bardzo nie pograli.
Patrzcie Milan zagrał nudny mecz! A ostatnio mówiłeś, że to Juve gra najnudniejsze mecze. Widać Milan i Inter są nie lepsi :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 paź 2004, 22:45

Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:Coz nuda.Jedyne co zapamietalem to dwie dobre sytuacje Vieriego na poczatku meczu i brutalne przerywanie akcji Kaki przez obroncow Interu.Z zapowiadanego pojedynku Shevchenko Adriano wyszly nici.Obaj zawodnicy sobie za bardzo nie pograli.
Patrzcie Milan zagrał nudny mecz! A ostatnio mówiłeś, że to Juve gra najnudniejsze mecze. Widać Milan i Inter są nie lepsi :D
Mozesz mi wierzyc ze przy meczu Juve-Bayern dzisiejsze derby byly bardzo widowiskowe szybkie i efektowne.Bo nuda wynikala z braku bramek a brak bramek ze swietnej postawy obroncow.Natomiast Juve-Bayer to byl mecz nudny sam z siebie bo nic sie nie dzialo.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 paź 2004, 22:55

"Mecz był bezbarwnym widowiskiem." To mi wystarcza, ale co tu duzo mowic i tak wiem, ze bedzie bronił Milanu bo oni zawsze graja widowiskowo :P :lol: :wink: :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 paź 2004, 23:00

Zacytuj mnie gdzie napisalem ze Milan gral wspaniale.Ogladalem oba mecze i mowie Ci szczerze ze nawet te "bezbarwne" derby bylo o wiele lepsze niz ostatni mecz Juve w LM.Mam nadzieje ze inni uzytkownicy ktorzy widzieli oba mecze podziela sie swoimi wrazeniami i mnie popra albo i nie.

Milosz_MILANO_SIAMO_NOI
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_MILANO_SIAMO_NOI » 24 paź 2004, 23:15

nie ma co ukrywac zlosci - powiem prosto z mostu, mnie drazni to ze druzyna która gra taki piach jak reprezentacja Polski , bez koncepcji gry przewodzi w najlepszej lidze swiata , ale Jude mialo najlatwiejszy start (sieny , livorny itp) przy czym INTER(Acparma , Udinese , PAlermo,Milan,Asroma) tu upatruje szanse na to by wszystko wrócilo do normy :?

Awatar użytkownika
PhoEniX
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoEniX » 24 paź 2004, 23:46

Moglbym cie prosic bys nie uzywal slowa Jude, tez nie lubie Juve ale to nieznaczy by ich nie szanowac. Gratulacje dla Agnieszki jednak mialas racje ;) no prawie :) Mysle ze z remisu oboje mozemy sie cieszyc.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”