Kto zdobędzie Pichichi w sezonie 2005/2006? - Strona 11

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Kto Zdob?dzie PIchich??

Eto'o
67
59%
Floran
7
6%
Ronaldo
16
14%
Baptista
3
3%
Torres
12
11%
Kezman
3
3%
Inny
6
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lut 2006, 0:21

Tobik33 pisze:Nie byłbym taki pewny E2 złapach kryzys kolejny mecz bez gola
jaki kryzys ? trafił chociażby w LM :roll:
to, ze nie jest widoczny - to nie znaczy, że zaraz nie ma formy. Wystarczy jedne słabszy mecz i zaraz doszukujecie się jakiejś katasrofy, strafy formy, może zaraz Barca przegra 10 meczy z rzędu ?

Myślę, że Eto'o ze spokojem bedzie powiększał przewagę w klasyfikacji.
Jest za dobry, aby nie wygrać 2 raz z rzędu :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 lut 2006, 0:34

fieldy pisze:jaki kryzys ? trafił chociażby w LM :roll:
Trafił ale jak zagrał ?
fieldy pisze:to, ze nie jest widoczny - to nie znaczy, że zaraz nie ma formy. Wystarczy jedne słabszy mecz i zaraz doszukujecie się jakiejś katasrofy, strafy formy, może zaraz Barca przegra 10 meczy z rzędu ?
To nie pierwszy mecz E2 w którym gra słabo jak wrócił z PNA to nie może się pozbierać, jego strzały to żenada od 3 meczy w "lidze" nie widziałem aby E2 strzelił celnie na bramkę rywali i sprawił problemy bramkarzowi sory ale coś jest nie tak i jeżeli uważasz że kryzys formy Eto'o musi powodować że Barca przegrywa to widać jak się znasz w naszej ekipie są inni którzy potrawią przesądzić o losach spotkania chociażby Larsson który powinien grać w obecnie w pierwszej 11
fieldy pisze:Myślę, że Eto'o ze spokojem bedzie powiększał przewagę w klasyfikacji.
Jest za dobry, aby nie wygrać 2 raz z rzędu :P
Mam nadzieje że twoje słowa się sprawdzą bo jak na razie to przeciwnicy zmniejsza dystans R10 :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lut 2006, 0:40

Tobik33 pisze:Trafił ale jak zagrał ?
no nie zagrał pięknie, był niewidoczny, ale jak trzeba było to znalazł się na miejscu i gola strzelił [jakże ważnego]
Tobik33 pisze:od 3 meczy w "lidze" nie widziałem aby E2 strzelił celnie na bramkę rywali i sprawił problemy bramkarzowi sory ale coś jest nie tak
ale kilka słabych meczy nie musi od razu oznaczać kryzysu, ma chilowy brak formy, ale nie kryzys [dla mnie kryzys to ma Arsenal, lub ManU, nie Eto'o - który słabo gra od 3 meczy] przecież na PNA był najskuteczniejszym strzelcem
Tobik33 pisze:i jeżeli uważasz że kryzys formy Eto'o musi powodować że Barca przegrywa
gdzie ja napisałem, ze musi barca przegrać jak Eto'o strci formę ? ?
albo wiesz co ? nie odpisuj

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 lut 2006, 0:59

fieldy pisze:no nie zagrał pięknie, był niewidoczny, ale jak trzeba było to znalazł się na miejscu i gola strzelił [jakże ważnego]
fieldy widziałeś E2 jak grał na początku sezonu 18 bramek był wszędzie a teraz nie potrafi celnie uderzyć na bramkę jego strzały wedrują w kosmos tak tak jezeli ogladałes ostanie mecze to mnie zrozumiesz
fieldy pisze:ale kilka słabych meczy nie musi od razu oznaczać kryzysu, ma chilowy brak formy, ale nie kryzys [dla mnie kryzys to ma Arsenal, lub ManU, nie Eto'o - który słabo gra od 3 meczy] przecież na PNA był najskuteczniejszym strzelcem
Wiesz dla Ciebie kryzys oznacza kilkuz sezonową zadyszkę i masz racje ale Eto'o tez ma "mały" kilkumeczowy (mam nadzieje) niech Ci będzie kryzys widać to w jego grze. Na PNA był w bardzo dobrym stanie psychicznym a teraz nie jest...
fieldy pisze:gdzie ja napisałem, ze musi barca przegrać jak Eto'o strci formę ? ?
albo wiesz co ? nie odpisuj

"jedne słabszy mecz i zaraz doszukujecie się jakiejś katasrofy, strafy formy, może zaraz Barca przegra 10 meczy z rzędu" może to ja napisałem :P

A to zostawie na koniec :arrow:
fieldy pisze:to, ze nie jest widoczny - to nie znaczy, że zaraz nie ma formy.
fieldy pisze:ma chilowy brak formy
jak to szybko człowiek zmienia zdanie :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lut 2006, 1:05

Tobik33 pisze:jedne słabszy mecz i zaraz doszukujecie się jakiejś katasrofy, strafy formy, może zaraz Barca przegra 10 meczy z rzędu"
napisałem to w sesie, takiego rozumowania [kilka meczy bez gola, gorsza gra, to i pewnie zaraz myślicie, ze to się odbija na wynikach Barcy ]
Tobik33 pisze:fieldy napisał:
to, ze nie jest widoczny - to nie znaczy, że zaraz nie ma formy.

fieldy napisał:
ma chilowy brak formy
jak to szybko człowiek zmienia zdanie
chozi mi o to, że Eto'o nie ma kryzysy [choc widzę ze co innego dla nas znaczy to pojęcie] chwilowa obnizka formy to dla mnie nie jest kryzys [to dla mnie za duże słowo]
no nieważne . Uważam, ze Eto'o się odblokuje i zacznie grac lepiej w kolejnych meczach :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 lut 2006, 1:17

fieldy pisze:napisałem to w sesie, takiego rozumowania [kilka meczy bez gola, gorsza gra, to i pewnie zaraz myślicie, ze to się odbija na wynikach Barcy ]
Niech Ci będzie wybroniłeś sie :P
fieldy pisze:chozi mi o to, że Eto'o nie ma kryzysy [choc widzę ze co innego dla nas znaczy to pojęcie] chwilowa obnizka formy to dla mnie nie jest kryzys [to dla mnie za duże słowo]
Może i kryzysu jeszcze nie ma bo Ryjek na niego cały czas stawia jednak utracił formę i w to nie małym stopniu...
fieldy pisze:no nieważne . Uważam, ze Eto'o się odblokuje i zacznie grac lepiej w kolejnych meczach :P
Niech twoje słowa się spełnią :P

POZDRO :D :P

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 16 mar 2006, 18:44

kiedy Eto'o poczuje, że Villa się do niego zbliża- dopiero zacznie strzelać ;> za dużo pecha, żeby tym razem nie wziął się w garść. zresztą, po tym co w sobotę zaprezentowała Valencia i tak nie sądzę, żeby Villa mógł porządnie zagrozić Sammiemu w zdobyciu Pichichi.
no, Eto'o powinien w końcu zrobić sobie prezent urodzinowy, odgryźć się za PNA i pokazać, że zasłużył na to, by być uznanym 3. na świecie piłkarzem (choć przyznajmy, że na tą chwilę nie ma szans na powtórzenie sukcesu).

Awatar użytkownika
kamakum05
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamakum05 » 07 maja 2006, 18:53

na początku sezonu miałem nadzieje ze bedzie to któryś z graczy Realu Madryt a teraz kibicuje Davidovi Villi z Valencii

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2006, 18:57

Ważne, aby nie Eto'o co nie :> :lol:

Czarnuch ma tylko jedną bramkę przewagi nad Villą. Może da radę. Barca ma jeden mecz w plecy więc przy odrobinie szczęścia pichichi trafi do Samuela. Szkoda, że druga połowa sezonu dużo słabsza niż pierwsza w jego wykonaniu. Po powrocie z PNA to już nie było to samo, ale i tak trzeba przyznać, że Barcelona dawno nie miała takiego napastnika. To dopiero drugi jego sezon w klubie a już ma na koncie ponad 50 bramek.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 maja 2006, 20:35

No dla nas teraz ekscytująca będzie walka o Pichichi sezonu 2005/2006 :wink:
Samuel wysawałoby się miał bezpieczną przewagę ad drugim w klasyfikacji Davidem Villą z Valenci...Ale im bliżej jest końca sezonu tym bardziej przewga Eto'o maleje nad Villą :oops:
Nasza czarna perła nie musiałaby sie martwić o triumf w generalnej klasyfikacji strzelców, gdyby nie to że czasem chciał on być za bardzo efektowny przez co marnował wyborne okazję..
A Villa jedną bramkę strzelił dzięki genialnemu wybiciu Valdes wprost w niego :lol: A Villa może zapewnć jedyny puchar dla Valenci w tym sezonie :lol:

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 07 maja 2006, 22:55

Eto'o w tym sezonie trzeba powiedzieć, że pracuje intensywnie nie tylko na sukcesy drużyny (nie to, że nie wierzę, żeby były u niego na pierwszym miejscu- trochę sobie o jego egoizmie pogadałam i już mi przeszło :P), ale też na Pichichi. spędził na boisku mnóstwo minut, nic sobie nie odpuszcza, żadnej taryfy ulgowej w stylu tej, którą przed najważniejszymi spotkaniami dostaje choćby Ronaldinho (nie mówiąc już o tym, że po drodze przydarzył mu się PNA, który go rozbił, cieszę się w sumie, że Kamerun nie gra na MŚ, bo to mogłoby być dla niego za wiele).
przez spory kawałek sezonu ta praca owocowała w naprawdę częste strzelanie bramek, jednak teraz myślę, że złożyło się zmęczenie, wielka ambicja i czucie oddechu Villi na karku, a przy tym łudzące podobieństwo sytuacji do tej z przed roku- i pewność Czarnej Perły gdzieś odeszła, przyszła za to strzelecka niemoc. stara się, stara... i nic nie wychodzi, aż przykro patrzeć. dlatego nie zdziwię się, jeśli Villa go wyprzedzi, choć bardzo nie chciałabym go znów oglądać w roli wielkiego przegranego.

dlatego 3maj się Sammy, dasz radę :)! a przynajmniej powinieneś.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 6:26

Szkoda że Eto'o będzie miał Pichichi wolałbym Villa ale jeden gol to raczej nie wiele ale znamy klase Eto'o który potrafi strzelić więcej niż Villa w przyszłej kolejce.Niewątpliwie Villi przydały się te trzy bramki strzelone Alaves w ostatnich minutach meczu.Czeka nas ciekawy pojedynek w przyszłejkolejce czy Villa strzeli więcej goli od Eto'o :?:

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 08 maja 2006, 7:14

(L)egionista pisze:Szkoda że Eto'o będzie miał Pichichi wolałbym Villa ale jeden gol to raczej nie wiele ale znamy klase Eto'o który potrafi strzelić więcej niż Villa w przyszłej kolejce.Niewątpliwie Villi przydały się te trzy bramki strzelone Alaves w ostatnich minutach meczu.Czeka nas ciekawy pojedynek w przyszłejkolejce czy Villa strzeli więcej goli od Eto'o :?:
Strzeli ;) Eto'o bez formy jest w ostatnich spotkaniach. Znów jakaś tragedia była w jego życiu :?: Nie wiem :?

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 maja 2006, 12:20

Mysle ze Etoo wygra, dlatego ze ma jeszcze dwie szanse, czyli dwa mecze do rozegrania w lidze, a Villa ma tylko jeden. Pozatym Etoo w tym momencie ma o jeden gol wiecej, tak wiec w tym roku Pichichi bedzie mial obywatelstwo kamerunskie. :P Obym sie mylil :twisted:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 13:10

snake racja Eto'o ma jeszcze do rozegrania dwa mecze Villa jeden.A i tak Eto'o bez formy to i tak może coś strzelić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”