FMy - Strona 314

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 25 lut 2006, 15:28

co do tych transferow, np z s. govou za 10.5 mln euro to mam pewna rade (mozliwe ze o tym wiecie, bo to zadna filozofia), ja jak sprzedaje jakiegos zawodnika i ktos mi oferuje np 5 mln euro, to proponuje temu klubowi powiedzmy 7/8 mln euro ale w ratach na 6 miesiecy. tak samo mozna by zrobic z tym govou(jakbys im proponowal 12 mln euro to by go nie chcieli, ale jakbys dal w ratach to by kupili :wink: ). a kase sie dostaje od razu. ja tak zawsze robie i mam za to duzo kasy(teraz w wisle w 2 sezonie az 17 mln euro na transfery). jesli o tym wiecie i tak robicie to sorka, ale chciialem tylko cos poradzic :)

ps. podajcie jakichs b.dobrych do wisly. pozdro

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 26 lut 2006, 9:13

gianbuffon pisze:podajcie jakichs b.dobrych do wisly. pozdro
Jeśli nie grasz na patchu nr 3, albo na jakiś uaktualnieniach bazy danych to proponuję Dalibora Stevanovic'a. Jest to to świetny rozgrywający, moim zdaniem lepszy niż Krancjar.
Defensywnych pomocników jest w FMie od groma. Takim jednym z lepszych jest Freddy Guarin.
Z napastnikami jest problem bo jeśli chce się mieć klasowego napastnika to trzeba wydać z 10 mln Ł. Podobnie z bramkarzami. Taki Ochoa np kosztuje ok 15 baniek, a drugim Kuszczakiem to on nie jest :P

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 781

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 lut 2006, 9:41

przesadzasz za ochoę jak wyrzucisz 7-8 to go dostaniesz :P
fakt faktem napastnicy kosztuja majatek ale sa niezli za troszke mniejsze pieniadze jak np rumun marica :P

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 lut 2006, 13:38

Bardzo dobrzy piłkarze do Wisły?? Gram teraz Wisłą na najnowszych latkach i uaktualnieniach. Bardzo dobry bramkarz to Joaquin Irigoytia. Na początku gry nie trzeba nic za niego płacić tylko zaoferować kontrakt. Broni naprawde świetnie. Grałem Napoli i kupilem go na poczatku gry to po 3 sezonach chcialy go kupic m.in. Real Saragossa, Celtic, Fenerbache. W Polskiej lidze od razu nadaje się na pierwszy skład. Bardzo dobrze broni karne. Na obrone dobry jest Lukasiewicz i Szymanek z Poloni. Na pomoc ściągnołem 16 letniego Albańczyka. Shkelcim Mustafa. Na pomoc ściągnolem Mihai Dina w debiucie strzelil 2 bramki. Na atak polecam Ivan Kaviedes. Niestety go nie ściągnołem ale gra bardzo dobrze.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 26 lut 2006, 16:59

ja gram na tym 2 patchu i na nim wszyscy co podaliscie sa slabi, oprocz stefanovica, dobry jest, ale ma znowu slabe statsy techniczne, a ja najbardziej lubie jak srodkowy pom ma strzaly i podania min na 18 (on ma chyba 15). a guarina i lukasiewicza mam. szukam teraz tylko zmiennikow, zwlaszca na lewa pomoc i def pomocnik(mam nengomashe ale wolalbym kogos z UE, fajnie y bylo jakby inni tez byli z UE).
chce kupic pare dobrych zawodnikow jak felipe, baines, deschacht, recife, mascherano, itd ale oni nie chca do mnie przyjsc. jeszcze na atak chce kupic vittiego, kerlona, albo troche gorszego zigica. z tej 3 tylko zigic chce przejsc, ale na razie go nie kupuje, bo mam kilku napastnikow z podobnymi do niego statsami(l.henrique, brozek, kisliy, kowal, pantelic) a on jest tez z poza UE. jedynym rozwiazaniem byloby sprzedanie pantelica(ktory gra dobrze) i kupienie zigica. pablo vitti juz negocjowal, ale tez sie nie zgodzil, max moge mu dac 26.500 euro i jak mi teraz zarzad troche podwyzszy to sie zgodzi(chyba ze mnie ktos uprzedzi). ten kerlon jest chyba najlepszy (i najdrazszy) i mam na niego pierwokup na 15 mln euro(ale watpie zeby chial do mnie przejsc). a tak wogole to ten pierwokup jest troche beznadziejny, bo mialem tez felipe z internacional na 2 lata, a on przeszedl do villareal. troche dziwne przeciez jesli mam prawo do pierwokupu to ktos inny nie powinien go moc kupic. noi gdzie jest moja kasa(dalem im za to 500 tys euro :evil: teraz mi bedzie trudno go wyrwac z tamtad :?

no dobra, jakbyscie jescze kogos mieli to podajcie :)

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 lut 2006, 21:00

Kaviedes był na każdej wersji patcha i update'a bardzo dobry. Sprawdz Gorawskiego, Jopa, Lagiewke, V. Tarasenke, Santiago Bianchi(kreowany na nowego Hernana Crespo ) Mihai Dina jest naprawde dobry(strzela duzo bramek z dystansu) Eugene Bredun( Ob. PLS i ma 22lata), Cristian Bardaro (WNS) Ci piłkarze grają naprawde bardzo dobrze. Każdego z nich miałem albo mam w Wiśle i grają bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 27 lut 2006, 19:07

Potrzebuje trenerow, obserwatorów i fizjoterapełtów do Lechii Gdańsk. Tylko takich co by chcieli przyjsc, bo jak narazie chyba z 30 trenerom jakim zaoferowalem kontratr 1 do mnie przyszedl i to taki przeciętny. Aha i tak przy okazji mozecie mi powidziec czego moim zawodnikom wogole nie rosną umiejętnosci. Koncze okres przygotowawczy i zaden pilkarz nie ma strzalki w gore ani w dol. Czego tak jest. Wina trenerów

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 27 lut 2006, 19:58

Angel Vilda jest dobry. Ja kontraktuje trenerów tych co mają klase- nieznana. Patrze na umiejętności. Jacyś najlepsi ci trencerzy nie przyjda. Patrz na ich umiejętności. Ja jestem z tych trenerów co są nieznani zadowolony. Może masz zły trening? Mi zakupionym piłkarzom na początku nie rosną umiejętności ale później strzałki idą w góre. I to przez cały sezon

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 05 mar 2006, 11:38

moglby ktos wrzucic screen z parametrami k. grosickiego?? u mnie jest bardzo slaby, a wszyscy mowia ze jest dobry i nie chce mi sie robic nowej gry zeby sprawdzic. aha i jesli ktos gra/gral wisla i juz w 2 albo 3 sezonie doszedl np do polfinalu LM albo wygral p uefa to moglibyscie podac jaka taktyka gracie i skladem. ja gram 3 sezonem i narazie sukcesem jest 3 miejsce w grupie LM i 1/4 finalu puefa. sklad mam bardzo dobry i taktyka tez mi sie wydaje dobra, ale jak czytam na jakis stronach z fm to sie dziwie jak ktos pisze ze doszedl wisla w 2 sezonie do finalu LM :)

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 06 mar 2006, 21:35

Podajcie mi talenty , ktore by chciałby przejsc do Legii. Cena do 600 tyś. Z gory dzieki

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 07 mar 2006, 10:06

Anthony Silva(Br.) Antoni Lukasiewicz, Wojciech Szymanek, Shkelcim Mustafa, Mihai Dina, Ivan Kaviedes. W Wiśle nie mam tylko Kaviedesa a reszta gra bardzo dobrze. Lukasiewicz uratował mi awans do UEFA. Z Kopenhagą wybił dwie piłki z lini bramkowej!

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 mar 2006, 9:06

Zamierzam zacząć sezon jakąś drużyną z dolnej półki, najlepiej żeby była to drużyna z drugiej ligi. Tylko proszę nie podawajcie lig np. francuskiej, angielskiej, włoskiej, polskiej, hiszpańskiej ;) Proszę żebyście podali mi konkretne kluby, i dobrze by było gdybyście podali talenty z takich klubów. Z góry wielkie dzięki.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 08 mar 2006, 9:10

Lechia Gdańśk, Bastia, Napoli, St. Pauli.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 08 mar 2006, 15:33

Pomocy!!wie ktoś moze co zrobić jeśli wyskakuje mi nastepującej tresci błąd "Napotkano powazny błąd i aplikacja zostanie zamknięta.Plik z informacjami o błędzie został utworzony w : *****_laptop/D:"
wiesz ktoś moze jak pozbyc sie tego?
nie moge przez to grac,właczam gre daje kontynuj albo zapisz i odrazu wychodzi mi z gry i pojawia sie ten Error,zna ktos rozwiazanie tego problemu,sciagnalem wszystkie patche ale nic z tego,co mam zrobic??
Pomozcie!!

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 mar 2006, 16:24

----------------------Arenas--------------------------
--Fabio------Sidnei---------Golański-----Marcelo---
---------------------Mascherano---------------------
----Szałachowski---------------------R. Grzelak----
-----------------------Aguero------------------------
------Cavenaghi-------------------Kisliy---------------

Najzdolniejsza 11 w Wiśle. Po prostu THE BEST OF...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”