LM: Chelsea Londyn - FC Barcelona 22 II 2006 - Strona 10

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 26 lut 2006, 21:45

Niggaz pisze:Oczywiście skoro Barca już wyjechała z Londynu to można dopiero wymienić murawę Rolling Eyes
http://www.chelsea.pl/?function=show_all&no=5223

Człowieku wez sie zastanow :!: Kiedy niby mieli wymienic ta murawe skoro graja mecze co 3 dni. Jesli jestes tak dobrym ogrodnikiem to kupie Ci łopatke, wiaderko i posiejesz trawke na Stamford Bridge. Teraz sa ponad 2 tygodnie przerwy wiec mozna wymienic murawe. Od Listopada w Premiership mecze byly rozgrywane praktycznie co 3 dni.
Niggaz pisze:Pocieszni są. Ciekawe co wymyślą w rewanżu. Już się doczekać nie mogę.

Powiedza ze na Camp Nou jest zbyt dobra murawa i beda sie przewracali o kazde zdzblo trawy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lut 2006, 21:52

-=MiC=- pisze:Człowieku wez sie zastanow
Dobra :!:

...

Już :!: A teraz patrz :!:

Ostatni mecz (przed Barceloną) u siebie graliście 5 lutego. Już wtedy murawa była w złym stanie. Mieliście 2 tygodnie. Wystarczająco dużo. Barcelona też wymieniała murawę w tym sezonie i to całkiem niedawno. To wcale nie trwa tak długo.
-=MiC=- pisze:Kiedy niby mieli wymienic ta murawe skoro graja mecze co 3 dni.
Przepraszam Ciebie, ale nie grają co 3 dni na swoim boisku. Poważnie.
-=MiC=- pisze:Jesli jestes tak dobrym ogrodnikiem to kupie Ci łopatke, wiaderko i posiejesz trawke na Stamford Bridge.
Ogrodnikiem nie jestem, ale Chelsea chyba stać na dobrych ogrodników. Kwestia chęci.
-=MiC=- pisze:Powiedza ze na Camp Nou jest zbyt dobra murawa i beda sie przewracali o kazde zdzblo trawy.
Możliwe.

A teraz :arrow:
-=MiC=- pisze:Człowieku wez sie zastanow
Zanim wyskoczysz z mordą na kogoś.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 26 lut 2006, 22:07

Niggaz pisze:Ostatni mecz (przed Barceloną) u siebie graliście 5 lutego.

Ale zes sie rozpedził :stop: Przypominam ze w Angli jest jeszcze Fa Cup i gralismy z Colchester unas.
Niggaz pisze:Już wtedy murawa była w złym stanie.

Byla w stanie takim w jakim sa boiska w Angli o tej porze roku.

Niggaz pisze:Mieliście 2 tygodnie. Wystarczająco dużo.

Mielismy 10 dni. Teraz mamy ponad 2 tygodnie.

Niggaz pisze:Barcelona też wymieniała murawę w tym sezonie i to całkiem niedawno. To wcale nie trwa tak długo.
Niggaz pisze:Przepraszam Ciebie, ale nie grają co 3 dni na swoim boisku. Poważnie.

Wiesz mozna to zrobic w 3 dni i murawa znowu bedzie po wyrzucenia po 2 miesiacach. Mozna to teraz zrobic w miesiac i wymienic murawe dopiero po 2 latach. A mecz grali u siebie co tydzien.

I tak na zakonczenie
Niggaz pisze:-=MiC=- napisał:
Człowieku wez sie zastanow

Zanim wyskoczysz z mordą na kogoś.

Tak to mozesz mowic do kolegow na podworku, albo rodzicow skoro Cie tak wychowali. Ja sobie czegos takiego nie zycze, bo twoim kolega napewno nie jestem :naughty: :stop:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 lut 2006, 22:12

Niggaz spokojnie, Chelsea miała takie same warunki jak i Barca, różnica jest taka że to Barca wygrała. Nie można zarzucać Chelsea że celowo zostawili płyte boiska na ten mecz. Nie znam się na tym ile potrzeba czasu na wymiane całej murawy żeby była w 100% gotowa do gry ale jak się coś robi to lepiej to zrobić raz a dobrze.

MiC a Ty się tak nie rozpędzaj bo w Hiszpanii będzie bardzo ciężko ;)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 26 lut 2006, 22:16

Łukasz[ACM] pisze:MiC a Ty się tak nie rozpędzaj bo w Hiszpanii będzie bardzo ciężko

Ja skomentowalem tylko murawe. O meczu narazie nic nie pisze czekam na rewanz. :whistle:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lut 2006, 22:22

Rzeczywiście nie policzyłem Colchester. Mea culpa.
Tak czy inaczej wymiana murawy trwa kilka dni. Na upartego i w tydzień by dali radę.
-=MiC=- pisze:Byla w stanie takim w jakim sa boiska w Angli o tej porze roku.
To pewnie dlatego musieli jeszcze doprawić przed meczem :roll:
Obrazek

Zresztą polemizowałbym z tym, że to normalne. Wiadomo, że pora jest jaka jest i w Anglii nie ma lekko, ale nie wszędzie stan murawy był tak fatalny a klub stać na to, aby zadbać o stan własnego boiska.
-=MiC=- pisze:Tak to mozesz mowic do kolegow na podworku, albo rodzicow skoro Cie tak wychowali. Ja sobie czegos takiego nie zycze, bo twoim kolega napewno nie jestem
Kup mi łopatkę i grabki to przestanę.

PEACE

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 lut 2006, 22:30

Jakby Chelsea chciała to by mogła zmienić murawe nawet w ciągu 3 dni bez żadnego kłopotu(Real zmenił murawe po meczu z Valladolid w nie całe 3 dni) Czego tego nie zrobili to tylko władze Chelsea wiedza
:wink:
-=MiC=-
Wszyscy userzy na tym forum sa kolegami :lol:

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 26 lut 2006, 22:42

Niggaz pisze:To pewnie dlatego musieli jeszcze doprawić przed meczem
Niggaz pisze:Zresztą polemizowałbym z tym, że to normalne. Wiadomo, że pora jest jaka jest i w Anglii nie ma lekko, ale nie wszędzie stan murawy był tak fatalny a klub stać na to, aby zadbać o stan własnego boiska.

Sam sadze ze to byla glupota ze strony Chelsea polewania murawy woda. Do tej pory nie doszedlem czemu to mialo sluzyc i w czym pomoc :?
Niggaz pisze:Kup mi łopatkę i grabki to przestanę.

Podaj adres jutro wysle :P
Niggaz pisze:PEACE

No to PEACE :peace:
Ultras-Sur pisze:-=MiC=-
Wszyscy userzy na tym forum sa kolegami

Ja zawsze lubie sobie wybierac kolegow :maruda:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lut 2006, 23:07

-=MiC=- pisze:
Sam sadze ze to byla glupota ze strony Chelsea polewania murawy woda. Do tej pory nie doszedlem czemu to mialo sluzyc i w czym pomoc :?
woda miala jeszcze bardziej zniszczyc murawe oraz uniemozliwic trening Blaugrany a miala pomoc w odniesieniu zwyciestwa Chelsea

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2006, 13:57

wy tu gadu-gadu :lol: a tymczasem z obozu Chelsea dochodza wiadomości o kontuzji F. Lamparda. [dokładniej mówiąc z obozu reprezentacji Anglii]

Lampard już wrócił ze grupowania do Londynu -ma odpoczywać przed meczem z Barcą, ale pojawiaja się głosy, że może nie zdarzyć :P
ma jakis uraz z pachwiną.
gdyby Franka zabrakło w rewanżu, biorąc pod uwagę brak Essiena, słaba forme Maniche i stratę, którą Chelsea musi odrobić - szanse zespołu z Londynu na awans drastycznie maleją.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 mar 2006, 14:16

A ja myslalem ze Mourinho bedzie konsekwentny i do Bcn przyjada rezerwy :lol:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 mar 2006, 14:23

Bienias pisze: ja myslalem ze Mourinho bedzie konsekwentny i do Bcn przyjada rezerwy
Żebyś się nie zdziwił, że te rezerwy wygrają :P
A czy Essien przypadkiem już nie wróci na mecz z FCB? Bo mi się wydaje, że tak.
Chelsea ostatnio zmieniła chyba sposób wypowiadania się o Barcie. Drogba pochwalił najlepszego w ubiegłą środę piłkarza na boisku - Messiego. Szok.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2006, 14:26

Martin Pellegrino pisze:Żebyś się nie zdziwił, że te rezerwy wygrają
A czy Essien przypadkiem już nie wróci na mecz z FCB? Bo mi się wydaje, że tak.
Chelsea ostatnio zmieniła chyba sposób wypowiadania się o Barcie. Drogba pochwalił najlepszego w ubiegłą środę piłkarza na boisku - Messiego. Szok.
przeciez dostał 2 mecze bana. a faulował w meczu z Liverpoolem, który grali ostatni w grupie, czyli pierwszy mecz i rewanż z Barcą nie może grać.

pewnie podniosą kurs na awans Chelsea :D no chyba, ze zdarzy na rewanż :?

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2006, 14:30

fieldy pisze:Lampard już wrócił ze grupowania do Londynu -ma odpoczywać przed meczem z Barcą, ale pojawiaja się głosy, że może nie zdarzyć Razz
ma jakis uraz z pachwiną.
gdyby Franka zabrakło w rewanżu, biorąc pod uwagę brak Essiena, słaba forme Maniche i stratę, którą Chelsea musi odrobić - szanse zespołu z Londynu na awans drastycznie maleją.
Na pewno to jest tylko jakis drobniutki uraz i medycy ze Stamford postawia go na nogi. Moim zdanie to moze byc kolejny uraz z tzw. "urazow przed wielkimi meczami"- niby zawodnik kontuzjowany, ale jak przyjdzie co do czego to zagra. Moze i naprawde kontuzje odniosl, ale nie wierze, ze Frank nie zagra na takim meczu. Zaslona dymna i tyle

Awatar użytkownika
Fernando
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 01 mar 2006, 14:30

fieldy pisze:tymczasem z obozu Chelsea dochodza wiadomości o kontuzji F. Lamparda.
To juz Mourinho ma wymowke na ewentualna porazke z Barca. :P

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”