Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 78

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lut 2006, 21:10

Nie wiem czy sią napinać czy nie bo jakoś nuda na forum a powody do napinki by się znalazły :roll: :P
Forma Realu chyba się ustabilizowała. Zasłużona porażka z Mallorcą + remis Valencii = zajebisty tydzień dla Barcelony 8)
Pogoda dzisiaj na pewno miała wpływa na przebieg meczu, ale padało po obu stronach boiska w końcu :wink: Szkoda, że Arango taka słaba skuteczność dzisiaj bo mogli wygrać wyżej. Następny mecz gracie z dobrze grającym ostanio Atletico tak więc też można się spodziewać utraty punktów. Później Arsenal i Valencia. Fajniutko.

Ciekawe czy Ronaldo zdaje sobie sprawę z tego, że taka postawa nie pomoże mu w znalezieniu nowego pracodawcy :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lut 2006, 22:49

Bienias pisze:
yazid^ pisze:
Ale Real wygra raczej na 100%, więc wprawdzie nie trzy, ale tylko cztery punkty zostaną nad "Królewskimi", czego sobie i Wam życzę :P
Ja obstawilem remis choc bardzo mnie kusilo postawic 1 na kuponie.

Yazid i co teraz?? Mowilem ze na Malorce sie przejedziecie. na szczescie kumpel posluchal mojej rady i postawil 1. browek za pewniaka bedzie :D

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 27 lut 2006, 13:13

Yazid i co teraz?? Mowilem ze na Malorce sie przejedziecie. na szczescie kumpel posluchal mojej rady i postawil 1. browek za pewniaka bedzie
Mallorca zawsze była niewygodnym rywalem, szczególnie dla nas, ale po odejściu Eto'o wydawało się, że już nie będzie tak źle :] Zresztą, chyba tylko najzagorzalsi barcelonismo wierzyli w porażkę Madrytu :>

Co do samego spotkania to nie miałem wątpliwej przyjemności oglądania go, więc nie będę się wypowiadał, zresztą nawet nie ma o czym pisać. Real znów pokazał to co ma najgorsze i ciekaw jestem tylko czy Caro w końcu zrozumie, że Cassano POWINIEN grać w "11" jedenastce zamiast Ronaldo :] Przewaga Barcy to znów 10 oczek, słowem Adiós La Liga :!: :roll:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lut 2006, 16:24

NO ten wasz Becks troche przesadza, neich on sie za robote wezmie a nie gada takie farmazony. Niby Henry sie zmarnuje w Barcelonie, mógł to to Babtisty powiedzieć. A co do wczorajszego meczu, tpo wynik bardzo mnie cieszy. Real traci już do Barcy 10 punktów. Odjeżdzamy coraz dalej. :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 27 lut 2006, 16:38

yazid^ pisze:Mallorca zawsze była niewygodnym rywalem, szczególnie dla nas, ale po odejściu Eto'o wydawało się, że już nie będzie tak źle :]
No i nie było tak źle w końcu przegraliście tylko 2-1 a nie jak był Eto'o 5-1 :P Widać poprawę
yazid^ pisze:Zresztą, chyba tylko najzagorzalsi barcelonismo wierzyli w porażkę Madrytu :>
Każdy kibic Barcy powinnien wierzyć w porażkę największego wroga :P
yazid^ pisze:zresztą nawet nie ma o czym pisać.
Oj jest o czym pisać :)
yazid^ pisze:Real znów pokazał to co ma najgorsze i ciekaw jestem tylko czy Caro w końcu zrozumie, że Cassano POWINIEN grać w "11" jedenastce zamiast Ronaldo :]
Cassano w pierwszym składzie to jest nie możliwe choć by grał najlepiej przecież Mc Ronaldo nie usiądzie, a przypominam że Raul już gra co raz więcej tak więc Cassano po sezonie bye bye...
yazid^ pisze:Przewaga Barcy to znów 10 oczek, słowem Adiós La Liga :!: :roll:
Po 4 zwycięstwach z rzedu zaczniecie mówić że La Liga jest jeszcze w waszym zasięgu :P Real od Marca liderem :)
kulekfcb pisze:NO ten wasz Becks troche przesadza, neich on sie za robote wezmie a nie gada takie farmazony. Niby Henry sie zmarnuje w Barcelonie
Co miał powiedzieć ? żeby szedł do Barcy przecież wszyscy w Madrycie się boją że Henry może przejść do Barcy. Gdyby przeszedł to w kolejnych sezonach mogą walczyć tylko w Pucharze Króla :P

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 27 lut 2006, 16:56

Po 4 zwycięstwach z rzedu zaczniecie mówić że La Liga jest jeszcze w waszym zasięgu
Tak można mówić jak jest jeszcze dużo spotkań, a odrobić 10 pkt. w trzynastu meczach to zadanie bardzo trudne, żeby nie powiedzieć niewykonalne.Tym bardziej, że pewnie po meczach z Atletico, Valencią i Depor ten dystans się zwiększy, niestety :|

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 27 lut 2006, 17:05

yazid^ pisze:Tak można mówić jak jest jeszcze dużo spotkań, a odrobić 10 pkt. w trzynastu meczach to zadanie bardzo trudne, żeby nie powiedzieć niewykonalne.
Wykonalne ale nie dla Realu który może wygrać pare spotkań ale w ciągu całego sezonu to nie zasługuje nawet na 4 pozycję...
yazid^ pisze:Tym bardziej, że pewnie po meczach z Atletico, Valencią i Depor ten dystans się zwiększy, niestety :|
Zapomniałeś o Barcelonie , teraz to już będzie walczyć aby załapać się do 4 bo konkurencja nie śpi a wy zasypiacie w zimowy sen choć zima się już kończy :P[/b]

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 27 lut 2006, 18:53

yazid^ pisze:Zresztą, chyba tylko najzagorzalsi barcelonismo wierzyli w porażkę Madrytu
Ja tam zawsze stawiam na zwycięstwo Realu... ;)
A co do Realu z MAdrytu...to jak bardzo bym chciał, to nic pozytywnego mi do głowy nie przychodzi...hmmm..pogoda...no faqt...najlepsza jak na słoneczną Spanie to ona nie byla...ale nie może być to główna przyczyna przegranej..pisanie o odwiecznym sposobie Mallorki na Królewskich, to też troche takie baśniowe wytlumaczenie..wiem, że podobnie mówiło się o Barcie w pojedynkach z pewnym madryckim klubem piłkarskim, którego nazwy przez wrodzoną grzeczność i taktowność tu nie narzeźbię ;) jest w tym tyle samo prawdy co tej magicznej baśniowości, dając poprawkę na to, że w bezpośroednich pojedynkach baśniowość zwykle wychdzi ponad zwykłą szarą rzeczywistość :lol: sędzia też mógł zawinić..jak w każdym przypadku...ale nie ma się co oszukiwać, że główną winę trzeba przypisać graczom Realu...z takim nastawieniem to można pracować w szkółce leśnej przy sadzeniu świerków i sosen...ale nie w La Lidze...
yazid^ pisze:Tym bardziej, że pewnie po meczach z Atletico, Valencią i Depor ten dystans się zwiększy, niestety
mi się wydawało, że trzeci mecz będzie grany z Betisem..ale co ja tam zwykły pomarańczowy kibic mogę wiedzieć :P ..tak czy owak..prędzej czy później Real jeszcze na moment złapię wiatr w skrzydła... i jak długo będzie trwał ten moment ( 1 moment=3 chwile :P ) to zależy tylo od Królewskich i od ich podejścia do gry....
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 lut 2006, 19:51

Ten mecz potwierdzil to, co zauwazylem juz jakis czas temu - zeby rozmontowac nasza obrone wystarczy poslac prostopadla pilke do napastnika :? Tak bylo przy bramce Henry'iego , tak bylo przy bramce Arango wczoraj, tak bylo wiele razy wczesniej. Nasza obrona to istny monolit, ktorego nie da sie przejsc :) Ale o tym wszyscy wiemy juz od dawna. I jeszcze jedno... Raul Bravo jako libero :?: :?: :?: :angry2: :pogrzeb: No coz, moze w przyszlym roku... :D

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 27 lut 2006, 20:18

Real miał zawsze przeciętną defensywę i bedzie miał nawet gdyby przyszedł Terry Gallas Stam Nesta to i tak bedzie to słaba stronna no chyba że by zmienili trenera i taki Benitez albo Mourinho zostali trenerm Realu to by go ustawili pod wynik a nie pod styl, ale czy kibice Królewskich by znieśli taki styl gry od zawsze grającej ofensywnej druzyny ? niesadze... ale wynik robią swoje... Barca też nie ma najlepszej defensywy choć grają tam tacy gracze jak Marquez czy Puyol jednak nasza siła polega na tym że już Eto'o stara sie odbierać piłki i nie łatwo nas przejść. A w Realu widać jak wszyscy starają się odebrać piłkę po stracie. Ronaldo nie ma sił, Robinho to drybler i gdzie on bedzie w defensywie harować, Beckham który jest tak samo słabym odbiorcą jak dryblerem a może co raz starszy Zizou co nie ma sił wracać? To nie jeden powód jednak wole Real grający ofensywnie zamiast zmasowanej defensywy i liczenia na wynik 1-0. (Benitez ma to rozpracowane w 100% :P)

Awatar użytkownika
Tynek
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tynek » 27 lut 2006, 22:30

A co powiecie Na to? Perez podał sie do dymisji. :)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 27 lut 2006, 22:36

http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... 022&kom=ok

PEREZ PODAL SIE DO DYMISJI!

jego tymczasowym nastepca jest Fernando Martín Álvarez, biznesmen (http://www.galaktyczni.cba.pl/struktura.php), oto jego fotka Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2006, 22:40

Czyli co ? teraz można go poobrażać ? już nie będzie prezesem :D

Czyli koniec wielkich gwiazd co roku ? Pewnie nacisk położycie teraz na wychowanków i Real zacznie grać jak za czasów, kiedy Raul był młody :D
Życze wam jak najlepiej, ale od następnej środy :wink:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 27 lut 2006, 22:52

Ojojojo. Ale to sie porobilo :lol: Na 2 kadencji Perez nawet roku nie wytrwal. :D Co tu duzo mowic....Dobra decyzja, ale co sie stanie z nowym Realem, (bo ten Real bez Pereza mozna nazwac juz "nowym") dopiero sie dowiemy w wakacje, gdy zostanie otworzone okno transferowe. Zobaczymy jaka polityke przyjmie nowy prezes. Beda wybory czy Alvarez zostanie?

Ps: niezle ostatki dla Pereza :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lut 2006, 23:00

Ha, a jeszcze dzisiaj gadałem z kumplem, który jest fanem Realu i mówił, że Pereza trzeba wyrzucić :) wykrakał i myślę, że to może być przełom bo on był jedną z kwestii niepowodzeń Realu. Ciekawi mnie co przez najbliższe sezony zmieni się na Santiago Bernabeu bo chyba już koniec z kupywaniem gwiazd ze świata. Teraz potrzeba aby ktoś wydawał pieniądze nie na nazwiska tylko na graczy, którzy umieją grać w piłkę. Chociażby Cicinho, który moim zdaniem jest jednym z najlepszych zakupów ostatnich lat, a bynajmniej jak narazie tak to wygląda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”