Kanały Sportowe - Strona 11

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 lut 2006, 20:04

Pisakk pisze:A komu wolno? Laughing
Nikomu :P

Chlopaczek pisze:Co tam Stec.Chcemy Zaze jako eksperta Razz

łohohoh....już to widzę

Studio Canal+

Wolski : Porozmawiajmy o Serie A. Kolejna piękna wygrana Juve, oni są niesamowici, co Pan na to Panie Ekspercie?

Zaza : Grają przy pustych trybunach. Nie mają u mnie szacunku. Mistrz Gruzji ma więcej kibiców na Stadionie. Wstyd.

Wolski : Ale mimo wszystko pokazują dużo lepszą piłkę od Milanu czy Interu.

Zaza : Hola, hola(jak to mawia poseł Cymański) Insekt z Pana. To wszystko przez sędziów. Taka prawda. Forza Czyste Calcio. Sól tej ziemi. Ale ta EPOka już minęłaaaaa..... <wyprowadzają Zaze ochroniarze>

:lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lut 2006, 23:54

Pisakk no nie to co Paulnika :wink: tak, tak :] ale chyba wolisz Ją ogladać niż Beret Jóźwiaka który najpierw coś powie potem pomysli :lol:

Wolski: Utaka strzelił już drugiego hattricka w tym sezonie, i tym razem samemu Lyonowi

Józwiak : No tak tak Hattrick - Daniel Cousin w formie wrócił z PNA :wink:

Chyba lepiej mu wyszła by selekcje wsród Włoskich piłkarz - nawet Del Piero by powołał :lol: może by grał :wink:

Eee tam :p Ja nic do Steca czy Orłowskiego nie mam ale niech oni dadzą im sie wypowiedzieć na maxa nie takie lanie wody jak ktoś tu napisałe. To zaczeli dwa zdania i zmiana tematu :( to po cholere zaczynać ? :> Przeciesz oni tak naprawde zaczeli 6 tematów a nie skończyli żadnego. A szkoda by pewnie powiedzieli by masse mądrych rzeczy. No Jóźwiak ekspert :( nie mam pytań ... I jeszcze chce Steca uczyć na temat Serie A :lol: Może to początek i inne wydania będa lepsze ale narazie żenada.

Chłopaczek ten koleś ma browar :wink: dobrze gadał :p

A Lepszy Rafał Stec niż Tomasz Lipiński [:lol:] Bo ten co całkiem żenada - tylko by cukrował w strone Turynu :lol: jak na antenie podczas każdego meczu. Albo te jego biedne artykuły pisane w PN tylko na użytek JP :lol: Nie ma co :wink: Może ktoś w redakcji PN sie zrozumie że to już się robi nudne :lol:

Bagg inaczej by było :]

Był poruszony wczoraj rasizm był by i doping :] I kilku innych spraw :] Ale przynajmiej Zaza by nie zabierał głosu jak by nie wiedział jakie było pytanie :lol:

Było by tak:

Wolski: Porozmawiajmy o Serie A. Kolejna piękna wygrana Juve, oni są niesamowici, co Pan na to Panie Ekspercie?

Zaza: Piękna wygrana ? :lol: hehe to jak ? to jest program kabaretowy ?

Wolski: Ale mimo wszystko pokazują dużo lepszą piłkę od Milanu czy Interu.

Zaza: Chyba mimo wszystko mają lepsze układy :lol: W piłke to tam gra góra trzech. Zreszta najbrutalnie grający zespół w lidze nie może grać lepszej piłki niż najczyściej grający. Rzemieśniki i tyle. To nie ta epoka by grać filozowią - Starcisz ? fauluj odrazu :!: by nie było zagrożenia. Ale wrócił Buffon to swoje tracą regularnie :lol:

Oni Zazy i tak nie przyjmą do roboty ... nie mogą :P bo Zaza ma umowe z stacją premiera :]

Tobik33 nie porównuj ich z TVN 24 no co Ty :> ? oni nie muszą cukrować cała redakcją na rzecz jednego klubu :lol: zresztą to nie magazyn naszej ligi, wróci Liga plus to będzie dobrze :]

Oby tylko Ligi + i Ligi plus ekstra nie zmieniali :roll: bo dziękuje za takie zmiany.

Jak pomyśle że już tyle im zapłaciłem i co miesiąc znów musze przeszło 150 zeta przelać na ich konto to ten program powinien być na zasadzie Szkła kontaktowego - łacza się z dekoderem i każdy kibic ma swój głos :] Albo Calciomanie na C+ w tym interaktywnym kanale 90 :P hehe to było by to :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lut 2006, 0:18

Zaza Ty chyba nie lubisz Lipinskiego co?:P Uwziales sie na chlopa.
Powiem szczerze ze gdybym nie wiedzial ze Lipinski to fan Starej Damy to po jego komentarzach meczowych bym sie raczej tego nie domyslil.
Mi sie wydaje ze on jest w miare obiektywny.Nie czuje w jego wypowiedziach czy artykulach jakiejs propagandy Starej Damy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 0:39

Hehe szczerze ? wiesz co Chlopaczku nie lubie go ale nie dla tego że jest fanem Juve - komentarz Calcio w Canal+ żenada. Szkoda że Smokowski czy Twaroski wybrali sobie inne ligi :P bo np. zauważ że w duecie Milko - Lipiński. Pan Grzeciu i Tomek rozwalają totalnie :( Aż ogladam mecze przy muzyce :P A Milko na antenie Romanista jakich mało :wink: Choć ostatnio mecz Parma Viola inny duet :wink: Zreszta same ta artykuły w "Piłce Nożnej" pana Lipińskiego są jak na użytek JuvePoland. Wiesz prasa jest zawsze dla Zazy na miejscu. Ale chyba powiem gościowi by sprawdzał jak Lipiński pisze o Juve nich nie daje mi :P przeciesz to już sie nudne robi :( I tak nie czytam jak widze o czym pisze ale może nich napisze mała wzmianke że na użytek Juve Poland :P hehe

Bo wiesz jak bym miał cos to niego tyle za swoje upodobanie klubowe to patrz:

Mecz Ascoli - Roma :P Ascoli w swoich koszulkach czyli Biało czarnych jak .. Juventus :shock: a co to ma znaczyć ? ja wole Udinese :P Mecz Ascoli - Roma więc niech on sie tematu trzyma :P

P.S Ostatnio w PN porównanie Juventus - Ascoli - od strony finansowej - i przepaśc :!: szkoda tylko że nie napisałe że Ascoli ma wiekszy szacunek :P i kibiców :]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lut 2006, 0:47

Zaza ale jak bylo porownanie Ascoli i Starej Damy od stronu finansowej to dlaczego mial pisac o szacunku i kibicach?:P

A Milko bardzo lubie.Zabawne teksty wali czesto smieje sie jak on mecz komentuje.Czasami walnie gafy jak ostatnio gdy zastanawial sie czy Stam po tym sezonie przeniesie sie do Anglii ale jego komentarz bardzo mi sie podoba :)

Co do Lipinskiego to jak mowie nie wiem czy bym po tym w jaki sposob komentuje mecze zorientowal sie ze kibicuje temu zespolowi ktoremu kibicuje.Ale wiem ze jest fanem Starej Damy i tym bardziej jestem wyczulony na to co on mowi.Generalnie nie mam do niego zastrzezen chociaz ostatnio lekko mnie wkurzyl jak w magazynie Serie A mowil ze karny dlla Milanu w meczu z Cagliari kompletnie niezasluzony i z rekawa a gdy komentowal mecz Starej Damy z Parma to przy karnym dla turynczykow o niczym takim nie wspomnial.
Ale to tylko takie szczegoly.Nic do niego nie mam :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 1:12

Bo w tym wypadku finanse mają małe znaczenie. I On o tym wie ale co o kibica pisać nie może bo mu żal :P A najlepsze było to że napisał tylko to co chciał. A nie to co trzeba było :P Olimpico też ma bieżnie :lol:

No tak tu masz racje ja czasem jak Milko cos walnie to jest naprawde jazda. Ale mimo to czasem te komenatrze są takie ze trzeba suchać muzyki :P On na antenie ma taki zwyczaj że coś zacznie a potem dopiero myśli co miał powiedziec i jak to skonczyć

No to masz przykład z karnymi na temat pana Lipińskiego. Ale to nie o to chodz bo wogóle żenada. Takie słodzenie ze hoho. On w sumie chyba chciał by komentowac tylko mecz Juve. Coś ostatnie nie ma ich na Canal + :P i dobrze łoski komentrza mnie nie zraża :P

Najlepsze było jak w czasie meczu Inter Juve Adriano strzelił z wolnego :p Milko sie drze - cieszy - podziwia strzał Adriano - taka żywa reakcja - a Lipiński "hola hola" Juventus przegrywa :P to układ jakiś :P choć i tak Capello był najlepszy. :)

Albo pamietasz mecz Milan - Juve i 3;0 do przerwy ? Juventus oddał pierszwy strzał w 60 minucie nie grał nic Milan go zagryzł grajać pressnigiem i ogółem max mecz. W każdym elemencie był lepszy oprócz fauli a za 3 tygodnie jaki komentrza do tego meczu ? Chimenti przegrał ten mecz :lol: wolał ładnie "to ująć"

To Zaza jako fan Milanu powinien powiedziec nie było Shevy jak by było skonczyo by sie 6 :1 :] żenada :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 lut 2006, 8:59

Wolski: Utaka strzelił już drugiego hattricka w tym sezonie, i tym razem samemu Lyonowi

Józwiak : No tak tak Hattrick - Daniel Cousin w formie wrócił z PNA Wink

Ten dialog mnie rozwalił. Jóźwiak z takim przekonaniem mówił o tym Cousinie, że prawie mu uwierzyłem :P Wolski nie wiedział o co kaman i dopiero po pewnym czasie go poprawił

*_Zaza_* pisze:Mecz Ascoli - Roma Razz Ascoli w swoich koszulkach czyli Biało czarnych jak .. Juventus Shocked a co to ma znaczyć ? ja wole Udinese Razz

Ale musisz spojrzeć prawdzie w oczy i zauważyć, że to jednak Juventus jest bardziej rozpoznawalny od Udinese. I to do niego będą porównania. Jakby Ascoli miało koszulki a'la Milan to by ich porównywali do Rossonerrich :)

Co do Lipińskiego to się Zaza czepiasz :P Jesteś na niego wyczulony, bo Juve kibicuje. Jakby był kibicem Romy i jej słodził to byś nic nie mówił :P A jakby Milanowi to jeszcze się nim zachwycał :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 12:51

No racja co to Daniela Cousina - mówił to jak by z nim gadał 20 minut temu :P Ale lubie gracza Lens wiec mnie nie nabrał :P

hehe Juventus bardzie rozpoznawany ? może i tak ale równie dobrze może było powiedzieć Udinese ? tak czy nie ? co innego jak by to był mecz Juve Roma i powiedział by że Juventus w biało - czarnych koszulkach jak Ascoli :P czemu tak nie powiem ? już 4 tygodnie temu Ascoli przedstawił :P Ja wole Ascoli :P
bagg pisze:Co do Lipińskiego to się Zaza czepiasz - Jesteś na niego wyczulony, bo Juve kibicuje. Jakby był kibicem Romy i jej słodził to byś nic nie mówił Razz A jakby Milanowi to jeszcze się nim zachwycał

hehe A Pan Milko nie cukruje jak widzi Rome w akcji ? choć ten jest bardziej obiektywny i za to mu chwała ale i śmieszne a czasem aż :(

A teraz zobacz. Lipiński i dzisiejszy numer PN. (a nie mówiłem :P) Artukuł na użytek Juve Poland :lol: po raz kolejny pokazał że trzeba nawet tak "wielki tygodnik" traktować z dystansem :P A o Grande Romie mała wzmianka - na koncu w wynikach - żenada panie Lipiński :lol: może news pan zacznie pisać :lol: O marzeniach Capello :]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 lut 2006, 20:16

*_Zaza_* pisze:tylko na użytek JP Laughing
*_Zaza_* pisze:na użytek Juve Poland
*_Zaza_* pisze:Artukuł na użytek Juve Poland

To tylko z ostatnich 2-3 Twoich postów. Widzę, że dobrze się bawisz powtarzając w koło to samo wyrażenie, niczym dzielny przedszkolak, które nikogo innego nie śmieszy.

ogólnie to
*_Zaza_* pisze:żenada

I przykład koszulek Ascoli pokazuje jak bardzo się czepiasz. Bo kto normalny takie coś zauważa? Nikt. Zwykłe czepianie się.

Nie moja i nie Lipińskiego wina, że żaden Milanista nie zrobił kariery dziennikarskiej.Cwicz to moze Cie wezmą, a wtedy ja sie posmieje z Twojej 'obiektywnosci'.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 22:07

Bagg bo "Piłka Nożna " to tak renomowany tygodnik piłkarskie że dał by sobie Lipiński spokój z tą żenadą. Powtórze tylko na uzytek JP. Bo nie wiem czy zauwazyłeś Roma ustanowiła historyczne rekord a ten pisze o jakim jednosezonowym piłkarzu. Ala Tudor :P O Rzymianach na koncu a powinien poswięcic im chyba troche miejsca. Może boli go że to nie Juventus pobił rekord :P I tak nie czytam jego artykułów na temat Starej Damy bo wystarczy mi nie kiedy ten biędny curkujacy komentarz w Canal + :P Już wole by o serie B pisał.

Zreszta komentarz do serie B na antenie ES2 jakoś mu wychodzi moze dla tego że trudno mu sie odnościć do Juve.

Ale przykład Ascoli był jednym z wielu :] Dzieki Bogu spotkań Juve nie komentuje bo nie pokazują :] Płace ok. 2000 złoty rocznie i chyba mam prawo wyraznicć swoje zdanie. Sądze że jest najsłabszym ogniwem tej redkacji sportowe. Szkoda że akurat trafiło na Calcio ale coż. Lipiński i jego spojrzenie na Włoską piłke jest biedne - wiedze może i ma nieprzecietną ba na pewno ale tym co robi na antenie i w tygdoniku miesieczniku to już ... :wink:

Pozdrawiam ?
A może Ty znacz go ? to pozdrów i życz szybkiego powrotu do zdrowie :] i niech nie bredzi :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 kwie 2006, 10:12

Ja cenie Eurosport za :
:arrow: Eurogoals
:arrow: Biathlon
:arrow: Watts
:arrow: Relacje z Mistrzostw Europy i Swiata w pilce noznej do lat 17 i 19
:arrow: transmisje z olimpiad

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 kwie 2006, 9:27

Dzisiaj Canal+Sport pokaze az 3 mecze polskiej ligi :!: :D Nie wiem czy to pierwszy raz w historii tej stacji, aby 3 spotkania naszej ligi byly na zywo pokazywane na jednej stacji tego samego dnia :) Zapowiada sie ciekawe popoludnie :) Od 13.15 bedziemy mogli ogladac relacje ze spotkania Korony Kielce z Gornikiem ZabrzeBezposrednio po tym spotkaniu o godzinie 15.45 zacznie sie transmisj z Krakowa, gdzie Wisla podejmie rewelacyjne w tym sezonie Zaglebie Lubin. Nastepnie po tym spotkaniu o 18.15 przeniesiemy sie do Plocka gdzie Wisla podejmowac bedzie lidera warszawska Legie. Podsumowujac to liga polska na zywao na Canal + Sport bedzie na antenie od 13.15 do 20.45, czyli 7,5 godziny :D Ja juz nie moge sie doczekac pierwszego spotkania :)

Jarosław H.
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarosław H. » 15 kwie 2006, 9:35

No to jest rekord. W magazynie LIGA+ wspomniał o tym "Twaruś". To chyba nienajlepszy pomysł, bo chyba lepiej by jakiś mecz zagrać w poniedziałek wzorem ligi żużlowej. To chyba lepszy termin... :)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 kwie 2006, 21:40

Jak juz powszechnie wiadomo Liga Mistrzow od przyszlego sezonu nie bedzie pokazywana w Polsacie Sport, bo prawa do niej zakupily TVP i firma ITI.Panowie rzadzacy w Polsacie probuja ratowac atrakcyjnosc ofertty sportowej i szukaja ofert kupna praw do innych rozgrywek pilkarskich. Bodajze przedwczoraj zakupili prawa do transmitownia League Championship czyli rozgrywek gdzie graja Hajto, Rasiak, Frankowski, Kus czy Kosowski. Umowa zostala podpisana na dwa lata. Prezes Kmita zapowiada okolo 2 transmisji tygodniowo. Drugi raz polska telewizja bedzie miala prawa pokazywac mecze zaplecza ekstraklasy angielskiej. Pierwsza telewizja mogaca pokazywac wtedy nazywana Division One byla Wizja Sport. Tak wiec Borkowo-Koltoniaste zarty zagoszcza na boiskach zaplecza Premier League juz od przyszlego sezonu. :lol:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 kwie 2006, 21:47

No to rzeczywiście rekompensata, League Championship za Lige Mistrzów, Hajto za Neste, Kus za Puyola, Kosowski za Kake, Frankowski za Eto'o i Rasiak za Henry'iego :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”