A kiedy straci miejsce w pierwszej 11, to gniew Dudka będzie niczym przy Majdanie- gniewie Bożym. No i Fakt będzie miał dzika radość. Inna sprawa, że Radziowi kończy się kontrakt w czerwcu, a jeszcze nie chce przechodzić do Pogonii (tylko czy go tam zechcą terazRzuR pisze:nie tylko Ty..ale to chyba bedzie sie wiazac z pozegnaniem z Radziem,bo nie widze go raczej zbyt dlugo w roli rezerwowego...mysle ze ta runda wiele odpowiedzi przyniesie..
To pewnie wiesz:patryk89 pisze:Fajnie jeszcze jakby Thwaite wypożyczyli na tą runde, bo powinien być wzmocnieniem dla drużyny, i stawiam, że by znalazł miejsce w pierwszym składzie mistrza Polski, ze względu na umiejętności ale także na uniwersalność.
Się chłopak może trochę zawieść. Ale ceni się, ze nie chcą go tak zostawić. 200 tys. euro za pół roku gry to sporo.Zaproponowaliśmy sumę odstępnego, chcemy by mógł do nas wylecieć na obóz do Turcji. Pamiętając jednak przykład Jeana Paulisty przyznaję, że jestem sceptyczny jeśli chodzi o korzystny finał. Mogę tylko zapewnić, że użyjemy wszystkich sposobów by ściągnąć tego zawodnika już teraz - zakończył dyrektor sportowy klubu.
Większym optymistą jest sam Thwaite. - Jutro wyjeżdżam do Rumunii razem ze swym menedżerem. On i dyrektorzy Wisły to profesjonaliści. Będą pracować by mnie pozyskać już teraz, będą naciskać na władze rumuńskiego klubu, żeby umożliwili mi szybki przyjazd tutaj. Ja podpisałem kontrakt, zrobiłem wszystko co możliwe by tutaj grać jak najszybciej.