niespodziewalem sie takiego zestawienia
zły jestem
ale jest szansa, ze w polowie zejdzie Frankowski, i w ataku zobaczymy Grzesia z Andrzejem
Dudek w 1.skladzie - no ciekawe
reszta bez niespodzianek - jedynie wymienilbym Bąka na Lewandowskiego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 mar 2006, 19:28
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 mar 2006, 22:11
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2006, 22:17
Kolejny raz pokazal, ze nie umie grac na przedpoluserek408 pisze:Druga to już kompletne dno naszej drużyny i do tego ten błąd Boruca
Tu jest problem z wystepowaniem naszych pilkarzy w klubach. Krzynowek gra rzadko, a jesli gra to 15 czy 20 minut, Franek bez formy, Rasiak wiadomo, Szymkowiak i Sobolewski nie maja godnego zmiennika(no chyba, ze Radomski ale on mi nie imponuje), lewa obrona jest bardzo slaba...Rzasa kiepski i z przodu i z tylu, a Zewlakow nie jest pewny w defensywie. Najlepsi nasi zawodnicy, albo sa bez formy, albo nie graja w klubach. Nasz zespol w ofensywie nie straszyl niczym. Nie ma Zurawskiego i sa klopoty. A gdzie Sosin?byl ze 2 czy nawet 3 razy krolem strzelcow, co prawda slabej ligi cypryjskiej, ale moznaby mu dac szanse! i nie mowie tu o meczu z rezerwami Kaiserslautern.serek408 pisze:Trzeba będzie spróbować Kuszczaka bo Dudek choć nie popełnił błędu to w klubie ma niewielkie szanse na grę.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 mar 2006, 22:24
berik pisze: Krzynowek gra rzadko, a jesli gra to 15 czy 20 minut
berik pisze:Rasiak wiadomo
berik pisze:lewa obrona jest bardzo slaba...Rzasa kiepski i z przodu i z tylu, a Zewlakow nie jest pewny w defensywie
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2006, 22:24
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jasiu_Śmietana » 01 mar 2006, 22:38
Jasiu_Śmietana
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adriano_FcI » 01 mar 2006, 23:10
Heh.. no wiesz tej gry to raczej nie mozna nazwac za dobrą bo nie grali dobrze... prawda pogoda, warunki itd.. no ale co jak co, nie błyszczeli nasi i dostali buki..Jasiu_Śmietana pisze:ubolewam nad tym błedem Boruca który zawalił całkiem dobrą gre Polaków....:
Adriano_FcI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2006, 23:26
absolutnie ise nie zgodzę, błąd bramkarza był ewidentny.Adriano_FcI pisze:Błąd Boruca.. hmm.. mnie sie wydaje że chłopak robił co mógł i że tutaj ta bramka to bardziej wina obrony..
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 02 mar 2006, 0:12
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 mar 2006, 7:40
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 mar 2006, 8:01
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 mar 2006, 8:38
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 02 mar 2006, 9:15
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 11:21
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adriano_FcI » 02 mar 2006, 11:28
Oj.. ja sie tutaj nie zgodze..yazid^ pisze: trochę za mało włączał się do akcji ofensywnych, choć i tak widać poprawę w stosunku do poprzednich spotkań kadry.
I przede wszystkim szybko..yazid^ pisze:dużo biegał
Z tym sie zgadzam ogułem dobry mecz, tylko te prostopadłe piłki mu ewidentnie nie wychodziły..yazid^ pisze:Potem jednak mogło irytować stałe posyłanie prostopadłych piłek, jak na rozgrywającego ciut za mało widział.
Adriano_FcI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio