Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:41
Janusz Atlas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 21 paź 2004, 18:45
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 18:46
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:49
Byłbym bardzo dumny z tego jaką renomę sobie wyrobiłem i jak jestem znany w Polsce.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:panowie nie przesadzajcie i patrzcie co sobie za nicki bierzecie bo jak sie dowie taki prawdziwy Atlas albo Godlewski to mozecie zle skonczyc wiec przestancie robic z ludzi glupich nie robice takich rzeczy. bo podszywanie pod znane osobistosci jest zabronione!!! postaw sie w sytulacji redaktorow gdybys ty byl na ich miejscu co bys wtedy czul!!!
Janusz Atlas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 18:51
wez przestan juz sie udawac za takiego znanego!!!!!!!!!!!! napisz e-maila do Atlasa i Godlewskiego i zobaczymy co oni z tym zrobia!!Janusz Atlas pisze:Byłbym bardzo dumny z tego jaką renomę sobie wyrobiłem i jak jestem znany w Polsce.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:panowie nie przesadzajcie i patrzcie co sobie za nicki bierzecie bo jak sie dowie taki prawdziwy Atlas albo Godlewski to mozecie zle skonczyc wiec przestancie robic z ludzi glupich nie robice takich rzeczy. bo podszywanie pod znane osobistosci jest zabronione!!! postaw sie w sytulacji redaktorow gdybys ty byl na ich miejscu co bys wtedy czul!!!
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:56
Sam napisz, ja nie chcę, jeśli jesteś odważny to na maile:Wtajemniczeni_wiedzą pisze:wez przestan juz sie udawac za takiego znanego!!!!!!!!!!!! napisz e-maila do Atlasa i Godlewskiego i zobaczymy co oni z tym zrobia!!Janusz Atlas pisze:Byłbym bardzo dumny z tego jaką renomę sobie wyrobiłem i jak jestem znany w Polsce.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:panowie nie przesadzajcie i patrzcie co sobie za nicki bierzecie bo jak sie dowie taki prawdziwy Atlas albo Godlewski to mozecie zle skonczyc wiec przestancie robic z ludzi glupich nie robice takich rzeczy. bo podszywanie pod znane osobistosci jest zabronione!!! postaw sie w sytulacji redaktorow gdybys ty byl na ich miejscu co bys wtedy czul!!!
Janusz Atlas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 19:00
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 13:24
Maciej Szmigielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 23 paź 2004, 13:33
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 13:37
A czym dokładniej się zasłużył? Bo nie widziałem ostatnio jakiegoś posta u niego łamjącego regulamin, a już napewno zasługującego na bana. Powiedzcie równierz kiedy będzie odbanowany i kto go zbanował no i oczywiście uzasadnijcie przyznanie mu bana.dzidzius pisze:Jak to często bywa jest to efekt łamania regulaminu.
Maciej Szmigielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 paź 2004, 13:41
Nie rozumiem jednego zdania zdania, ze kasować WP to wiem, ale czy też kasowac Avatar, podpis i ilośc postów - tak to dziwnie napisał, wytłumasz, o:
Poco kasowac w nagrode komuś liczbe postó i Nicka?kasowalibysmy wszystkie ostrzezenia i by bylo super- nick, obrazek i ilosc postow
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 15:16
Maciej Szmigielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 paź 2004, 16:03
1. Łamanie regulaminu dot. np. tego, że nie obrażamy się wzajemnie.Maciej Szmigielski pisze:A czym dokładniej się zasłużył? Bo nie widziałem ostatnio jakiegoś posta u niego łamjącego regulamin, a już napewno zasługującego na bana. Powiedzcie równierz kiedy będzie odbanowany i kto go zbanował no i oczywiście uzasadnijcie przyznanie mu bana.dzidzius pisze:Jak to często bywa jest to efekt łamania regulaminu.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 18:43
Tak, ale w przypadku kiedy ban jest bardzo widoczny i zbanowany użytkownik dobrze wie za co dostał bana, a w tej sytuacji trzeba polemizować. Jak mówiliście trzeba mieć 10 ostrzeżeń aby mieć bana, a on miał 4 i z niewiadomej przyczyny dostał aż 6 na raz. Nie widziałem u niego postów ostatnio, w których on by w jakikolwiek sposób kogoś obrażał. Tak więc skoro żaden moderator nie ma odwagi się przyznać do tego haniebnego czynu i powiedzieć ze co zbanował Janusza, to niech przynajmniej powie do kiedy on ma te zawieszenie.kotek pisze:1. Łamanie regulaminu dot. np. tego, że nie obrażamy się wzajemnie.
2. W regulaminie jest napisane, że admin lub moderator forum nie ma obowiązku tłumaczyć się z ostrzeżen i banów.
Tak więc - masz lipe
Maciej Szmigielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 23 paź 2004, 18:46
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio