Ostrzeżenia - komentarze - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Janusz Atlas
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:41

Chciałbym tutaj zgłosić swoje zażalenie co do zbanowania mojego kolegi Adama Godlewskiego. Mimo że miał nie najlepsze wejście ponieważ został spowokowany to mimo wszystko powinien dalej pisać, jego talent pisania felietonów/artykółów bardzo by się tutaj przydał.

Tak więc z góry proszę o odbanowanie Pana Adama.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 21 paź 2004, 18:45

niestety nie możemy tego zrobic. Takiego zachowania nie będziemy tolerować

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 18:46

panowie nie przesadzajcie i patrzcie co sobie za nicki bierzecie bo jak sie dowie taki prawdziwy Atlas albo Godlewski to mozecie zle skonczyc wiec przestancie robic z ludzi glupich nie robice takich rzeczy. bo podszywanie pod znane osobistosci jest zabronione!!! postaw sie w sytulacji redaktorow gdybys ty byl na ich miejscu co bys wtedy czul!!!

Awatar użytkownika
Janusz Atlas
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:49

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:panowie nie przesadzajcie i patrzcie co sobie za nicki bierzecie bo jak sie dowie taki prawdziwy Atlas albo Godlewski to mozecie zle skonczyc wiec przestancie robic z ludzi glupich nie robice takich rzeczy. bo podszywanie pod znane osobistosci jest zabronione!!! postaw sie w sytulacji redaktorow gdybys ty byl na ich miejscu co bys wtedy czul!!!
Byłbym bardzo dumny z tego jaką renomę sobie wyrobiłem i jak jestem znany w Polsce.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 18:51

Janusz Atlas pisze:
Wtajemniczeni_wiedzą pisze:panowie nie przesadzajcie i patrzcie co sobie za nicki bierzecie bo jak sie dowie taki prawdziwy Atlas albo Godlewski to mozecie zle skonczyc wiec przestancie robic z ludzi glupich nie robice takich rzeczy. bo podszywanie pod znane osobistosci jest zabronione!!! postaw sie w sytulacji redaktorow gdybys ty byl na ich miejscu co bys wtedy czul!!!
Byłbym bardzo dumny z tego jaką renomę sobie wyrobiłem i jak jestem znany w Polsce.
wez przestan juz sie udawac za takiego znanego!!!!!!!!!!!! napisz e-maila do Atlasa i Godlewskiego i zobaczymy co oni z tym zrobia!!

Awatar użytkownika
Janusz Atlas
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:56

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:
Janusz Atlas pisze:
wez przestan juz sie udawac za takiego znanego!!!!!!!!!!!! napisz e-maila do Atlasa i Godlewskiego i zobaczymy co oni z tym zrobia!!
Sam napisz, ja nie chcę, jeśli jesteś odważny to na maile:
godlewski@pilkanozna.pl , atlas@pilkanozna.pl albo najlepiej redakcja@pilkanozna.pl i jest OK.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 19:00

nie musisz mi mowic na jakie e-maile zanam a juz wyslalem wiadomosci z linkami i oni zrobia to co uwazaja!! a i zapomnialem dodac czemu jak zbanowalo Godlewskiego to Robben nie moze wejsc, chyzby Godlewski juz wczesniej byl na tym forum??? hehehe smieszne to jest!

Maciej Szmigielski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 13:24

Chciałbym się dowiedzieć za co Janusz Atlas został zbanowany.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 23 paź 2004, 13:33

Jak to często bywa jest to efekt łamania regulaminu.

Maciej Szmigielski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 13:37

dzidzius pisze:Jak to często bywa jest to efekt łamania regulaminu.
A czym dokładniej się zasłużył? Bo nie widziałem ostatnio jakiegoś posta u niego łamjącego regulamin, a już napewno zasługującego na bana. Powiedzcie równierz kiedy będzie odbanowany i kto go zbanował no i oczywiście uzasadnijcie przyznanie mu bana.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2004, 13:41 przez Maciej Szmigielski, łącznie zmieniany 1 raz.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 paź 2004, 13:41

Ej, a w zamkniętym temacie:
Nie rozumiem jednego zdania zdania, ze kasować WP to wiem, ale czy też kasowac Avatar, podpis i ilośc postów - tak to dziwnie napisał, wytłumasz, o:
kasowalibysmy wszystkie ostrzezenia i by bylo super- nick, obrazek i ilosc postow
Poco kasowac w nagrode komuś liczbe postó i Nicka?

Maciej Szmigielski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 15:16

Ponawiam pytanie, co z Atlasem?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 paź 2004, 16:03

Maciej Szmigielski pisze:
dzidzius pisze:Jak to często bywa jest to efekt łamania regulaminu.
A czym dokładniej się zasłużył? Bo nie widziałem ostatnio jakiegoś posta u niego łamjącego regulamin, a już napewno zasługującego na bana. Powiedzcie równierz kiedy będzie odbanowany i kto go zbanował no i oczywiście uzasadnijcie przyznanie mu bana.
1. Łamanie regulaminu dot. np. tego, że nie obrażamy się wzajemnie.
2. W regulaminie jest napisane, że admin lub moderator forum nie ma obowiązku tłumaczyć się z ostrzeżen i banów.

Tak więc - masz lipe :P

Maciej Szmigielski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 23 paź 2004, 18:43

kotek pisze:1. Łamanie regulaminu dot. np. tego, że nie obrażamy się wzajemnie.
2. W regulaminie jest napisane, że admin lub moderator forum nie ma obowiązku tłumaczyć się z ostrzeżen i banów.

Tak więc - masz lipe :P
Tak, ale w przypadku kiedy ban jest bardzo widoczny i zbanowany użytkownik dobrze wie za co dostał bana, a w tej sytuacji trzeba polemizować. Jak mówiliście trzeba mieć 10 ostrzeżeń aby mieć bana, a on miał 4 i z niewiadomej przyczyny dostał aż 6 na raz. Nie widziałem u niego postów ostatnio, w których on by w jakikolwiek sposób kogoś obrażał. Tak więc skoro żaden moderator nie ma odwagi się przyznać do tego haniebnego czynu i powiedzieć ze co zbanował Janusza, to niech przynajmniej powie do kiedy on ma te zawieszenie.

Z góry dziękuje... Maciej Szmigielski.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 23 paź 2004, 18:46

Użytkownik Janusz Atlas dostał bana na IP i nie zostanie odbanowany przez bardzo długi czas., ponieważ podszywał się za osobę z redakcji PN.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”