Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 21 paź 2023, 16:14
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 paź 2023, 17:29
Też myślę, że to konieczne, ale jednocześnie jestem przekonany, że PiS też by tego nie wprowadził. A bez tego będzie udawanie, że dążymy do wojska 300 tys., mając połowę stanów zapełnionych i to takie gonienie króliczka... akurat pod tym względem (ilości wojska) nie widzę powodu, by uważać, że to jakiś dramat, tylko rzeczywistość. Natomiast sam podzielam obawy odnośnie przekręcania wajchy i liczę na to, że pod względem zakupów i modernizacji SZRP zmieni się jak najmniej.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 21 paź 2023, 18:45
Conrado
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 21 paź 2023, 22:06
PSL zawsze się pcha do gospodarki jak tylko wejdzie w koalicję. Zapowiada się kiepsko.Duma Katalonii pisze: ↑21 paź 2023, 6:28Wróbelki ćwierkają.
"Platforma Obywatelska stawia na resorty siłowe i finanse. Polska 2050 na dyplomację i klimat. PSL chce zawładnąć gospodarką, a Lewica stawia na edukację".
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 21 paź 2023, 22:23
widziałeś jakiś problem czy tylko tak sobie piszesz ?
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 21 paź 2023, 22:35
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 21 paź 2023, 22:36
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2023, 22:57
Kluchman
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 21 paź 2023, 23:02
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 paź 2023, 23:10
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 paź 2023, 23:15
Myślę, że ktokolwiek piszący o 70 płciach gra w bardzo trudną grę, zwaną sarkazmem
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 21 paź 2023, 23:21
No toż przecież religia już wlicza się do sredniej, dlatego u mojej córki w klasie kilka antyklerykalnych rodziców nawróciło swoje dzieci bo średnia podskoczy. U mnie w domu jest swoboda. Starsza córka nie chce chodzić na religie i nie chodzi. Młodsza chce to chodzi. Wydaje mi się, że to jest rozsądne podejście rodzica. Ofc moje zdanie na ten temat znają, ale mają też swojeConrado pisze: ↑21 paź 2023, 22:23widziałeś jakiś problem czy tylko tak sobie piszesz ?
gdyby został czarnek to byłaby religia na maturze,religia liczona do średniej w szkołach,obowiązkowa religia w szkołach i zamiast nauki o 70 płciach byłoby wychowanie do życia z księdzem wraz z zajęciami praktycznymi(tu dla zachowania intymności,wyjątkowo w salkach do katechezy)![]()
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 21 paź 2023, 23:28
Eyesmon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio