Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznieNiggaz pisze:Zła odpowiedź. Eto'o jest cholernie impulsywny dlatego jego wypowiedź nie dziwi tak bardzo.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 mar 2006, 15:02
Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznieNiggaz pisze:Zła odpowiedź. Eto'o jest cholernie impulsywny dlatego jego wypowiedź nie dziwi tak bardzo.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 mar 2006, 15:16
Watpie w przyjsce Ballacka. Michael jest ponoc najblizej Chelsea( no coz 9 mln euro rocznie robi swoje) i raczej do Barcy nie przejdzie. Ja np. Ballacka bym nie chcial gdyz kto niby mialby siasc na lawce?Deco?Xavi, a moze Edmilson?krzychu212 pisze:A tak odbiegając od Eto'o to podobno Bayern chce sobie ściągnąć MvB. To może w takim wypadku Misza do nas (wiem że teraz będzie szum żeby nie robić drugiego Realu, ale jednak chciałbym zobaczyć go w bordowo-granatowych barwach).
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 15:23
No to gratuluję. Jeśli uważasz, że nie powinien przepraszać za publiczne obrażenie klubu to w takim razie nie powinieneś mieć pretensji jeśli ktoś nazwie "twoją" Barcelonę !@#$%^Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznie ).
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 mar 2006, 16:06
Ten kto przegrałby walkę o pierwszy skład z Niemcem. No jakoś ni8e wiem mam słabość do tego piłkarza jeszcze z Bayeru.berik pisze:kto niby mialby siasc na lawce?
Jeśli jest zawodnikiem ambitnym, a uważam że takim właśnie jest to podejmie walkę o miejsce w składzie jednego z najlepszych obecnie zespołów Europy.yazid^ pisze:a i zapewne jemu nie widzi się stała walka o miejsce w podstawowym składzie w ostatnich latach swojej kariery.
No dobra troche przesadziłem że dobrze zrobił.yazid^ pisze:Jeśli uważasz, że nie powinien przepraszać za publiczne obrażenie klubu to w takim razie nie powinieneś mieć pretensji jeśli ktoś nazwie "twoją" Barcelonę !@#$%^
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 16:09
Ale zakładając, że nie zdoła wygryźć ze składu Xaviego i Deco, to raczej nieciekawą sytuacją dla zawodnika u szczytu kariery, w wieku 29 lat jest przesiadywanie na ławce rezerwowychJeśli jest zawodnikiem ambitnym, a uważam że takim właśnie jest to podejmie walkę o miejsce w składzie jednego z najlepszych obecnie zespołów Europy.
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 mar 2006, 19:15
Kto niby ma przegrac?Xavi, ktory jest jednym z symboli klubu i wg mnie najbardziej wartosciowym zawodnikiem Barcy?czy moze Deco, ktory wykonuje niesamowita robote na boisku, a zwlaszcza z tylu jest go pelno?Dla Ballacka nie ma miejsca w pierwszej "11" i jest za drogi, zeby grzal lawe(chodzi mi tu o pensje).krzychu212 pisze:Ten kto przegrałby walkę o pierwszy skład z Niemcem. No jakoś ni8e wiem mam słabość do tego piłkarza jeszcze z Bayeru.
Dokladnie, i gdyby przyszedl i grzal lawe to juz po miesiacu Ballack powie "albo gram albo odchodze"yazid^ pisze:Ale zakładając, że nie zdoła wygryźć ze składu Xaviego i Deco, to raczej nieciekawą sytuacją dla zawodnika u szczytu kariery, w wieku 29 lat jest przesiadywanie na ławce rezerwowych
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2006, 0:06
A figo przeprosil?yazid^ pisze:No to gratuluję. Jeśli uważasz, że nie powinien przepraszać za publiczne obrażenie klubu to w takim razie nie powinieneś mieć pretensji jeśli ktoś nazwie "twoją" Barcelonę !@#$%^Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznie ).Już nawet pomijając wszelkie nieprzyjemności jakie go spotkały w Realu, tak profesjonalista zachować się nie powinien. Ale to już było dawno, więc nie ma co do tego wracać
![]()
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 9:26
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2006, 12:06

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2006, 13:17
Etoo przeprosil wiec nie wiem w czym problem?yazid^ pisze:Figo nie przeprosił, a też powinien to zrobić, więc profesjonalnie się nie zachował. Ale dla mnie to nie jest wytłumaczeniem postawy Eto'o, który jeśli chce cieszyć się szacunkiem, to takowy musi okazywać. Nawet wobec tych, których nienawidzi
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 13:19
Wiem, wcale nie zganiłem Eto'o. Chodziło mi raczej o wątpliwości co poniektórych, że nie powinien przeprosićEtoo przeprosil wiec nie wiem w czym problem?
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 04 mar 2006, 11:32
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 11:53
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 04 mar 2006, 12:11
Barce czeka ciezka przeprawa, ale mimo to o wynik jestem spokojny.krzychu212 pisze:Dzisiaj mecz z el Depor na Camp Nou.
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 mar 2006, 12:37
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio