Beckham - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 22 paź 2004, 16:24

Czyżby to był pan Janusz Atlas z tygodnika "Piłka Nożna" ? Jeśli tak, to serdecznie witamy na forum. Tylko skąd mamy to wiedzieć na pewno??

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2004, 20:14

Janusz Atlas pisze:Beckham ostatnio ratuje dupsko Realowi w lidze i jest jednym z wyróżniających się zawodników królewskich. Jeszcze z czasu EURO grał beznadziejnie, ale teraz się znacznie poprawił.
albo mnie pamiec myli albo ty jestes smieszy :P raz zdobył gola beckham i dał wygrana a pozatym gra jak ten cału realik czyli kiepsko :P
moze ty grałes w fifke i tam jest gwiazda nr jeden?

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 22 paź 2004, 20:20

dla mnie Becks jest gwiazda reklamowa a w pilke to juz grac nie potrafi.... ale coz pieniaze korca czlowieka i robia z nim zle...... no coz bECKS wybral zle ale moze jeszcze cos z niego bedzie

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 paź 2004, 20:32

A ja uważam, że pomimo tego, że Beckham jest w słabej formie to wcale takim słabym piłkarzem nie jest. Nikt na świecie nie posyła takich cudownych, kilkudziesięcio metrowych podań jak Beckham. Ponadto wspaniale wykonuje rzuty wolne (gorzej z karnymi :wink: ) i strzela z dystansu. Ma oczywiście słabe strony, ale który piłkarz ich nie ma (no może poza Adriano). Największą jest najprawdopodobniej słaby drybling, ale i bez tego to dobry piłkarz...

A druga sprawa to jego "medialność". Skoro koleś dobrze wygląda w telewizji to kto mu zabroni brać udziału w reklamówkach czy tam innych rzeczach - jego sprawa. Nikogo to nie powinno obchodzić, ale takie jest tylko moje zdanie.

PS. Co sie stało z tymi wszystkich fanami Beckhama w Polsce? Ciagle teraz widze napisy typu "Beckham to "kochający inaczej" " itp, a jeszcze całkiem niedawno co drugi chłopak na podwórku paradował w jego koszulce..... :?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 22 paź 2004, 20:44

Ja jestem fanem Davida Bechama. Owszem ma słabe strony przede wszystkim drybling i wślizgi, ale również ma dużo dobrych stron. Wspaniałe rzuty wolne, strzały z dystansu, Ja nie wstydze się biegać w jego koszulce !!!

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 22 paź 2004, 21:41

Dla mnie beckham nie jest pilkarzem tylko chodzaca reklama podczas meczu zalezy mu tylko na tym by jego fryzura jak najlepiej wygladala hehe. Na swiecie bym znalazl kilkunastu graczy lepszych od niego na jego pozycje on sie chowa ze swoimi umiejetnosciamia, do tego nei rozumiem po co on jest powolywany na mecze anglii skoro im zwalil juz tyle turniejow tj. Euro2004(nie wykorzystany karny) MS'98(brutalne zachowanie) hehe co to za pilkarz z niego. Gra cwaniaka a jest najslabszym punktem anglii

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 23 paź 2004, 16:35

Nigdy za nim nie przepadałem, ale w MU przynajmniej cos robił na boisku!!! Teraz nie nadaje się już do niczego :D Przejście do Realu uczyniło go (podobnie jak innych) chodzącą reklamą. Nie nadaje się już do niczego :( Jedyne rzeczy które potrai ciągle robic to długie, dokładne podania oraz wykonywanie rzutów wolnych :) Niestet w Realu nawet to mu nie wychodzi :) Ahh szkoda gadać.....

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 23 paź 2004, 17:10

Za ten temat to od beckhsa dostaniesz pewnie z 2 WP i zablokuje ten temat.....
PS Becham nie jest zły ładnie wymiata...
Fajny gol z Walią

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 23 paź 2004, 17:14

Jaget nie wczuwaj się tak w moją rolę. Każdy ma prawo do własnego zdania i ja wiem co mam zrobić, nie potrzebyję adwokata więc siedź cicho...

Awatar użytkownika
Zdano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdano » 29 paź 2004, 20:54

Real powinien mieć dwa składy na mecze i do reklam:)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 paź 2004, 21:56

beckham jest jedna z tych medialnych gwiazd realu ktore juz nie maja nic innego jak wspominanie swojej swietnosci i odcinanie z tego tytulu kuponow :lol:

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 01 sty 2005, 23:43

o talencie i grze beckhama można powiedzieć jedno..........
RzEnAdA....
najlepiej niech zajmie sie z żoną showbiznesem bo mecze w jego wykonaniu to antyfutbol
Ostatnio zmieniony 02 sty 2005, 12:50 przez Matys90, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 02 sty 2005, 9:04

Szkoda, że Becks robi z siebie gwiazdę zamiast grać, mogłby czasami coś pokazać, zagrać jakiś niezły mecz, a tak to zawala miejsce w sqadzie i nic nie pokazuje tylko nowe reklamy robi i kase trzepie sobie... ehh zamiast być piłkarzem to zrobił z siebie tylko gwiazdę, a był z niego kiedyś nawet niezły talent...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 sty 2005, 9:29

To bardzo virtualny piłkarz. Skoro już ma swoją grę piłkarską. Czeka tylko na wolnego(bo karnych już chyba nie umie wykonywać)Ale według mnie Beckhs nie jest taki słaby. Zgadzam się że Hiszpania nigdy nie służyła Anglikom. W Manchesterze to był gracz. Jakby został to by teraz był najlepszym piłkarzem globu. Teraz dla niego liczą się kasa, kochanki i media. Ostatnio powiedział, że po zakończeniu kariery pojedzie do USA i zostanie aktorem!!!

Roy Makaay
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 10:06

o talencie i grze beckhama można powiedzieć jedno..........
RzEnAdA....
najlepiej niech wypie***la do showbiznesu bo mecze w jego wykonaniu to antyfutbol

Zgadzam się z tym całkowicie!!! To jest tak przerelkamowany cienias, że mała bania. Juz jak podchodził do karnego na ME 2004 to wiedziałem, że nie strzeli. Zresztą wcześniej w tym meczu nawet w piłke nie mógł trafić!!!

No niestety niemam wyboru. 1WP za wykropkowane przekleństwo//Tomusmc

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”