Niestety, nie miałem okazjiPS: Yazid byles na GD w corku?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 12:39
Niestety, nie miałem okazjiPS: Yazid byles na GD w corku?
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 12:47
[`]Bienias pisze:Barca ten mecz przegra bo nie bedzie gral Messi
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 14:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 14:37
Owszem, ale na złamanie karku też grać nie będzie.Niggaz pisze:Żadnej gry na pół gwizdka nie będzie przynajmniej do momentu kiedy nie strzelimy ze dwóch bramek.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 14:41
A czy Barcelona grywa w ogóle na złamanie karku? Jakoś nie przypominam sobie a oglądam wszystkie spotkania. To nie jest taka Barcelona jak w dawnych stereotypach o świetnym ataku i beznadziejnej obronie a co za tym idzie grze ultra ofensywnej. Nic takiego nie ma. Barcelona nigdy nie grywa na złamania karku. Zawsze staramy się narzucić swój styl gry, panować w środku pola i dzięki temu możemy dość spokojnie grać przyspieszając w odpowiednich momentach.Łukasz[ACM] pisze:Owszem, ale na złamanie karku też grać nie będzie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 14:51
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 14:58
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 15:07
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 15:16
Oczywiście bo niby dlaczego mieliby grać? Przyczepiłem się dlatego, że bez sensu jest pisanie rzeczy oczywistych. Równie dobrze mogłeś jeszcze podać więcej szczegółów takich jak:Łukasz[ACM] pisze:Owszem, ale na złamanie karku też grać nie będzie.
Raczej tak właśnie będzie i to nie ma nic wspólnego z grą na złamanie karku. Kiedy narzucimy swój styl stwarzamy ciągłe zagrożenie przecież bo zabójczą akcję można wtedy wyprowadzić przy pomocy dwóch czy trzech podań z użyciem dwóch czy trzech zawodników. Będzie tak jak zawsze.Łukasz[ACM] pisze:ich gra polega na opanowaniu środka i stwarzaniu CIĄGŁEGO zagrożenia, uważam że dziś tak nie będzie
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 15:32
Ano po to że Barca zagra dziś z większą swobodą i ostrożnością przed meczem z Chelsea dlatego napisałem że nie zagrają na złamanie karku... tak się poprostu piszeNiggaz pisze:ale po co w ogóle przywołałeś takie stwierdzenie skoro Barca nigdy tak nie gra?
Niggaz pisze:Oleguer nie będzie próbował robić przewrotek.
Puyol nie zastąpi Valdesa na bramce.
Eto'o nie będzie jadł jajecznicy na boisku.
Moim zdaniem Barca dziś będzie mało zagrażać bramce DeportivoNiggaz pisze:Raczej tak właśnie będzie i to nie ma nic wspólnego z grą na złamanie karku. Kiedy narzucimy swój styl stwarzamy ciągłe zagrożenie przecież bo zabójczą akcję można wtedy wyprowadzić przy pomocy dwóch czy trzech podań z użyciem dwóch czy trzech zawodników. Będzie tak jak zawsze.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 20:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 20:27
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 20:33
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 20:38
Całkiem optymistyczna wersja, pewność siebie że Barca strzeli 2 bramki jest bardzo duża, a co zrobisz jeżeli do przerwy Chelsea będzie prowadzić 0:2 bo taka sytuacja również może miec miejsce bo to piłka, wtedy coNiggaz pisze:Zresztą Barcelona strzeli u siebie ze dwie bramki przynajmniej i będzie pozamiatane totalnie. Robben wyleci z boiska bo nie będzie wytrzymywał psychicznie. Poważnie. Jestem pewny, że będą faulowali i grali bardzo brutalnie pod koniec jeżeli wynik będzie niekorzystny. No i Mourinho na pewno się zbłaźni jak zawsze
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 20:50
Wtedy Barcelona może strzelić 5 goli po przerwie bo to piłka i wtedy nic. Takie gadanie. Jeżeli jesteś zwolennikiem teorii, że w piłce wszystko jest możliwe to spoko. Nie ma sensu pojedynkować się na gdybaniaŁukasz[ACM] pisze:a co zrobisz jeżeli do przerwy Chelsea będzie prowadzić 0:2 bo taka sytuacja również może miec miejsce bo to piłka, wtedy co
Robben dostanie czerwoŁukasz[ACM] pisze:Messi nie wytrzyma psychicznie
Terry się zmęczy i nie będzie miał siły graćŁukasz[ACM] pisze:Ronaldinho będzie się rzucał jak w zeszłej edycji
Wskaż mi w którym miejscu przesadzamŁukasz[ACM] pisze:Naprawde Barca jest dużym faworytem do awansu ale bez przesady.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio