Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 18:58
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 04 mar 2006, 19:15
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 19:19
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 04 mar 2006, 19:32
Ta informacja byla jedynie wymyslem dziennikarzy, cala sprawe szybko zdementowano. Poza tym sprawa Fabregasa wyglada znaczanie inaczej, gdyz on w przeciwienstwie do Joaquina byl przez pewien okres czasu pilkarzem Barcy.yazid^ pisze:Zresztą, czytałem o różnych pierwokupach Barcelony m.in. Joaquina
Poniewaz Barcelonie na dzien dzisiejszy Casc nie jest potrzebny. Srodek pola jest mocno obstawiony: Xavi, Deco, MvB, Iniesta, Edmilson i Motta. Poza tym Fabregas jest jeszcze mlody (zaledwie 19 lat), mysle, ze gdzies za 4 lata, kiedy Barca bedzie szukac nastepcy Xaviego, zacznie silnie zabiegac o Cesca, ktory wowczas bedzie juz doswiadczony i chyba bardziej sklonny na zmiane otoczenia.yazid^ pisze:Zresztą, dziwna jest postawa Barcelony, która mając prawo pierwokupu nawet nie próbuje pokrzyżować planów Realowi, który poważnie "napalił" się na tego piłkarza.

Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2006, 19:40
Moze byc wtedy już troszke za późnoFernando pisze: mysle, ze gdzies za 4 lata, kiedy Barca bedzie szukac nastepcy Xaviego, zacznie silnie zabiegac o Cesca
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 04 mar 2006, 20:07
IMHO na dzien dzisiejszy wyciagniecie Fabregasa z Arsenalu graniczy z cudem. I nie chodzi mi tutaj jedynie o postawe Wengera wobec mlodych talentow, ale decyzje samego pilkarza. Cesc mimo, ze w Londynie, na dzien dzisiejszy nie moze liczyc na liczne tytuly, to jednak stanowi on mocne ogniwo Kanonierow. Pod okiem Wengera jego talent sukcesywnie sie rozwija, co dla mlodego pilkarza odgrywa bardzo wazna role. W Realu smiem twierdzic, ze Fabregas bylby pod znacznie wieksza presja, zarowno ze strony kibicow, jak i dzialaczy, co w konsekwencji mogloby miec fatalne skutki. Dla samego pilkarza lepszym wyjsciem jest pozostanie w Arsenalu i dalsze ksztalcenie. Gdy Fabregas pogra przez pare lat w zespole Kanonierow i zdobedzie odpowiednie doswiadczenie, to wtedy wowczas bedzie mogl sprobowac swoich sil w innej lidze, np. Primera Division.Toudinho pisze:Moze byc wtedy już troszke za późno
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 mar 2006, 20:08
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 mar 2006, 20:09
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2006, 20:19
Ja wiem coś o cudach...nie ma ichFernando pisze:IMHO na dzien dzisiejszy wyciagniecie Fabregasa z Arsenalu graniczy z cudem.
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 mar 2006, 20:29
RóżA pisze:Ciekawe jaka będzie odpowiedź Atletico
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2006, 20:55
Jedna jaskulka wiosny nie czyni, mamy przewage w posiadaniu pilki, w strzalach natomaist Atletico nas zgnioloto 15-8celnych, zaś my 8-4 celne w tym 2 goleRóżA pisze:Czyżby Baptista się odblokował Oby nie
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 21:04
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 mar 2006, 22:07
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 22:10
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 mar 2006, 22:10
Martinho pisze:Ja stawiam na remis albo wygrana Atletico
Martinho pisze:Dla mnie Atletico prezentuje lepszy futbol niz Real...
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio