Post Wyświetl pojedynczy post autor: kisiel95 » 07 lis 2023, 12:44
kisiel95
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 07 lis 2023, 12:56
Śmieszne z tą oglądalnością jest to, że F1 bez Kubicy w Polsacie notowało takie same/lepsze wyniki niż wyścigi od 45. minuty z jego udziałem w TVP
https://www.cyrkf1.pl/rekord-ogladalnos ... 2022-roku/W 2019 roku wyścigi F1 od 45. minuty były transmitowane w TVP Sport, a ich średnia oglądalność wynosiła niecałe 300 000 widzów. W latach 2020 – 2022 po cztery lub pięć wyścigów w sezonie było dostępnych w całości w głównym Polsacie, a ich średnia widownia mieściła się w przedziale 0,3 do 0,5 miliona.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 07 lis 2023, 13:03
F1 zaczalem sie interesowac wlasnie w momencie kiedy Kubica wracal do F1 i dostal fotel w Williamsie. Mniej wiecej w tym samym czasie na Netflixie obejrzalem serial o F1 i zdecydowalem, ze trzeba pojechac i zobaczyc to na zywo. To mniej wiecej tyle udzialu Kubicy w postrzeganiu F1 przeze mnie. Potem jego losy byly mi obojetne i jakos nie pociagnelo mnie, zeby sledzic jego dalsze losy. Cos tam pojezdzil, ale bez szalu, potem byl kierowca rezerwowym. Teraz to nawet nie wiem co sie z nim dzieje. Na pewno wplyw na to mialo, ze trafil do ekipy, ktora miala problem ze zlozeniem bolidu, ktory byl w stanie caly rok w ogole jezdzic, nie mowiac juz o jakis punktach (a i tak Kubicy w Niemczech sie udalo).
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 07 lis 2023, 13:34
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 07 lis 2023, 13:41
Dokladnie taka sama analogie mialem z tylu glowy piszac tego posta. Ciekawe jaki % pilkarskich kibicow w tamtym okresie z niesprecyzowanymi sympatiami klubowymi, zostalo fanami Liverpoolu tylko dlatego, ze tvp katowala nas meczami tej druzyny, bo Polak rodak tam gral. Potem podobnie bylo z Borussia Dortmund czy Bayernem. Na szczescie teraz jak ktos chce, to znajdzie to czego szuka gdzie indziej, choc tacy mlodzi ludzie, ktorzy zaczynaja sie tym interesowac nadal byliby skazani na patriotyczne mecze gdyby rezimowka nadal serwowala LM w otwartym pasmie.matt_ pisze: ↑07 lis 2023, 13:34No właśnie mnie odpycha taki "narodowy entuzjazm". Gdybym "żył" w czasach Liverpoolu Dudka to kibicowałbym innemu zagranicznemu klubowi. Pewnie podobnie gdybym miał się interesować F1 i to żaden zarzut do dyscypliny czy Roberta Kubicy, zwłaszcza że obydwaj mocno przyczynili się do obecnej popularności.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 lis 2023, 13:47
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 lut 2024, 20:05
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 01 lut 2024, 20:07
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2024, 20:07
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 lut 2024, 20:34
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 lut 2024, 20:36
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 01 lut 2024, 20:45
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 01 lut 2024, 20:47
Tak jak pisałem, od 2025 wchodzą nowe silniki które Ferrari chyba razem z RBR rozwijają najdłużej ze stawki. Odpuścili poprzednie lata na rzecz właśnie tej nowej jednostki. Zobaczymy co z tego wyjdzie
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 05 lut 2024, 21:06
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olivstone » 26 lip 2024, 11:22
olivstone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio