Pozdro
P.S Jak ja zobaczyłem że Niemiecki bramkarz Górnik z 3 Bundesligi zatrzymał Pasy na ich terenie to

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 mar 2006, 23:25
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2006, 23:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 23:56
Jakże piękne stwierdzenieOby tak dalej a Liga będzie w kieszeni
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 mar 2006, 0:08
yazid^ pisze:Jakże piękne stwierdzenie
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 9:00
*_Zaza_* pisze:Włodarczyk to chyba ma marnowanie 100% w krwi
*_Zaza_* pisze:No jeszcze mała bójka po mecz
Lech popchnal Wdowczyka i od tego sie zaczelo...*_Zaza_* pisze:w sumie czekam aż potem pokażą ro co on tak naprawde zrobił ale był gorąco
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 mar 2006, 11:41
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 12:42
Niestety, on zwykł w takich sytuacjach pudłowaćRacja, Wlodar mial 2 czy 3 sytuacje sam na sam i strzelal prosto w bramkarza...Takich sytuacji sie po prostu nie marnuje...
Edson rzeczywiście pokazał się z niezłej strony, aż dziw bierze, że to obrońcaBardzo dobry debiut Edsona, kilka sztuczek technicznych i ładny strzał z dystansu w pierwszej połowie. Zaliczył też asystę i pomimo tego że jest obrońcą był w posiadaniu piłki najczęściej na boisku. Roger nie wytrzymał warunków polskiej ligi i zszedł w 65min bodajże, ale też dobry mecz.
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 mar 2006, 14:34
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 07 mar 2006, 18:40
persil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2006, 19:34
Niepersil pisze:Mam pytanie do prawdziwych fanow Legii. Nie wstyd wam za tych kolesi ktorzy przyjechali np. dzis do Kielc i zamiast zajac sie dopingiem przez ponad pol meczu obrzucali ochrone sniezkami, kamieniami, itp. Co za barany. szkoda gadac.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 mar 2006, 19:45
janiofcb pisze:No Zaza obejrzałem dzisiaj powtórkę meczu i faktycznie na 99% gol był samobójczy
persil pisze:Nie wstyd wam za tych kolesi ktorzy przyjechali np. dzis do Kielc i zamiast zajac sie dopingiem przez ponad pol meczu obrzucali ochrone sniezkami, kamieniami, itp.
Zico_FCI pisze:Nie
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarosław H. » 07 mar 2006, 19:56
Jarosław H.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 mar 2006, 19:59
rzucanie sniezkamiNie wstyd wam za tych kolesi ktorzy przyjechali np. dzis do Kielc i zamiast zajac sie dopingiem przez ponad pol meczu obrzucali ochrone sniezkami, kamieniami,
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 mar 2006, 20:09
cloner pisze:kamieniami - moze przesadzili, ale to wynik frustracji
cloner pisze:jak mozna bylo pozwolic na gre na takim czyms
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 07 mar 2006, 20:11
Dobra, ale na "takim czyms" grali nie tylko Legionisci, ale i zawodnicy Korony. Bylem na tym meczu i wiem ze slizgali sie zarowno jedni jak i drudzy dlatego watpie czy to aby dobry argument do wyjasniania powodów porazki Waszej legiuni. Wygralismy w 100% zasluzenie i kazdy kto nie zgodzi sie z moim zdaniem albo nie widzial tego meczu albo jest conajmniej dziwny.cloner pisze:
kamieniami - moze przesadzili, ale to wynik frustracji![]()
jak mozna bylo pozwolic na gre na takim czyms
persil
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio