Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 44

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2006, 20:12

Martinho pisze:Fajnie ze popierasz takie akcje ale gosciu nie nabijaj
Bo ?

Rzeczywiście rzucanie śnieżkami to coś strasznego :D

Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 07 mar 2006, 20:21

No wlasnie sniezki byly dosc smieszne jak na wielkich HOOLIGANÓW z wawy, a kamienie to glupota. No ale w sumie 3:0 ojjjjjjj moze bolec i to bardzo ojjjjjj.... jakas tam "zasciankowa" Korona ze "smiesznych" Kielc, (jak to sie wszyscy o nas wypowiadacie na Onecie i innych forach), strzela wielkiej stolecznej Legii. W kwietniu dostaniecie jeszcze ze trzy pajace.
Teraz sie chyba narazilem wszystkim ostrym chlopakom ze stolicy, ktorzy pisza takie rzeczy. buahahaha

Nie "pajacujemy", przynajmniej nie tu... 1 WP // K.J.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 mar 2006, 20:36

Martinho pisze:Warunki byly jednakowe dla wszystkich...Legia byla duzo slabsza...Poza tym to "cos" bedzie boiskiem treningowym Korony za kilka tygodni bo Kielczanie przenosza sie na nowy stadion ktory jest 2x lepszy niz ten Legii...
w Legii jest wiecej czarnoskorych pilkarzy, i duzo trudniej im sie gra na takim czyms :lol:
persil pisze:Dobra, ale na "takim czyms" grali nie tylko Legionisci, ale i zawodnicy Korony. Bylem na tym meczu i wiem ze slizgali sie zarowno jedni jak i drudzy dlatego watpie czy to aby dobry argument do wyjasniania powodów porazki Waszej legiuni.
po 1. - spojrz wyzej
po 2. - pisz nazwy klubow z Wielkiej litery :!:
persil pisze:W kwietniu dostaniecie jeszcze ze trzy pajace
te slowo "pajace" - co to ma znaczyc :?:

nie zapominaj sie dzieciak :twisted:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 mar 2006, 16:29

Juz dzisiaj mecz Legii z Groclinem. Warszawscy pilkarze po niezbyt dobrym wystepie przeciwko Belchatowowi i slabiutkim przeciwko Koronie beda chcieli sie zrehabilitowac pokonujac Groclin. Jednak bedzie to ciezkie zadanier zwazywszy na ostatnia dyspozycje pilkarzy Legii.Wogule Legii meczom o tegoroczne trofea towarzysza jakies "ekscesy".Z GKS-em byly jakies nieporozumienia na linii Wdowczyk-Lech.Wdowczyk sie tlumaczy ze to wina Lecha , to on zaczal, jednak nikt nie wie jak to bylo tak naprawde.Drugie zdarzenie to na meczu Korony.Moim zdaniem oskarzanie Piechny i Wojdygi o rasizm jest dla mnie conajmniej smieszne.Pisalem juz co mysle o tym zdarzeniu w temacie z Korona wiec nie bede sie powtarzal.Ponadto pilkarze Legia wina za porazke w meczu z Korona uznali.....stan murawy boiska :lol: Sytuacja ta mnie wogule juz rozbawila.Przeciez obydwa zespoly graly w jednakowych warunkach i dla mnie bez sensu sa argumenty ze Legia nie jest przyzwyczajona do gry na takim boisku. Co oni mieszkaja w innej strefie czasowej czy co :?: Po meczu zdenerwowani PSEUDOKIBICE Legii zaczeli wyzywac sie na ogrodzeniu i rzucac jakimis przedmiotami.Nie mogli sie pogodzic ze byli zespolem gorszym...Ciekawe co dzisiaj bedzie sie dzialo w tle meczu Groclin-Legia :wink:
Co do meczu to Legia moim zdaniem tego meczu nie wygra...Graja na wyjezdzie na ciezkim stadionie Groclinu.Ponadto zespol Legii moze byc nieco pod presja ze kibice oczekiwac beda duzo lepszej gry niz ostatnio...Moze sie to okazac zgubne dla Legionistow.Groclin zagra na luzie oni wygrac tego meczu nie musza tak jak Legionisci :wink: Ponadto pozycja Grodziszczan w lidze nie odzwierciedla aktualnej dyspozycji zespolu.Moim zdaniem Groclin dysponuje wiekszymi umiejetnosciami niz miejsce, ktore zajmuje w tabeli...Do meczu zostalo jeszcze 1,5h i juz nie moge doczekac sie tego spotkania :) Chcialbym zeby Groclin pokazal ze stac ich na wiecej w lidze i pokonal Legie.Natomiast Legia tak latwo nie oddas 3 pkt.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 mar 2006, 19:44

Pięknie, cudownie, wspaniale :D Cóż nie spodziewałem się tego, ale jestem niesamowicie szczęśliwy :)
Janczyk 8'
Guerreiro 38'
Burkhardt 59'
Janczyk 71'
Jest 85 min 4-0 :) Pięknie :) Brawo Legia, chyba jednak mecz z Koroną był wpadką przy pracy :P Janczyk się odblokował :)
Ciekawe jak jutro Wisła, ale coś mi mówi, że będzie lider dłużej niż 1 dzień :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2006, 19:49

tez mam taka nadzieja. Z drugiej strony nie wpadajmy w hurra optymizm w koncu Groclin nie jest w jakies wybornej formie. Ciekawe co na to Wisla?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 mar 2006, 20:08

co na to Wisla :?:
pewnie wygra w podobnym stosunku bramkowym, co dzis Legia :twisted:

Craxa jest baardzo slaba [moim zdaniem] :twisted:

wazne, ze Korona stracila punkty :P

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 11 mar 2006, 20:09

jestem ciekaw jak długo Wisła będzie odpierać ataki Legii na lidera.... miejmy nadzieje(w co szczerze wierze) że jutro Wisła zremisuje...albo przegra;-) z Cracovią i wtedy będzie fajnie;)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 11 mar 2006, 22:25

cloner pisze:co na to Wisla :?:
pewnie wygra w podobnym stosunku bramkowym, co dzis Legia :twisted:

Craxa jest baardzo slaba [moim zdaniem] :twisted:

wazne, ze Korona stracila punkty :P

Obyś miał rację Cloner.

Zaskakujaco wysoko jak dla Mnie wygrała Legia, :shock:

Obysmy wygrali już jutro z Cracovią!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 mar 2006, 22:57

mawik pisze:jestem ciekaw jak długo Wisła będzie odpierać ataki Legii na lidera.

A ja jestem ciekaw kiedy to Legia straci punkty i Wisla im odskoczy...Mam nadzieje ze niedlugo to nastapi :wink:
tswidok pisze:Zaskakujaco wysoko jak dla Mnie wygrała Legia

Groclin zagral tragicznie a Legia nie mogla nie wykorzystac takiej szansy...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 mar 2006, 23:02

tswidok pisze:Obyś miał rację Cloner.
Oby nie :smile2:

Legia w tym meczu pokazała, że nie jest taka słaba jakby niektórzy tego chcieli. Po wpadce na lodowisku w Kielcach dziś pewnie i zasłużenie pokonał staczający się Groclin. Myślę że duży wpływ na grę miała roszada przed tym spotkanie. Wprowadzenie Bronka za Karwana i Burego za Vuko były strzałami w 10. Przełamał się Janczyk po swoim „strzelaniu” w meczu z GKSem. Bury bardzo dobry mecz, i jak to się mówi w żargonie piłkarskim :lol: – bramka stadiony świata. Najlepszy na boisku – Roger. Jeden z lepszych meczów jakie widziałem zagrał Surma. Nędza … nędznie.

Awatar użytkownika
danon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 12 mar 2006, 19:18

Bienias pisze:Ciekawe co na to Wisla?
pokazała bardzo wiele :wink:

Legia z taka gra ma szanse na mistrzostwo... po przerwie prezentuje się wiele lepiej niż jesienią... oby tak dalej!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 mar 2006, 19:24

danon pisze:Legia z taka gra ma szanse na mistrzostwo... po przerwie prezentuje się wiele lepiej niż jesienią...

Szczegolnie klase pokazala w meczu z Korona, a pokaz nieskutecznosci zaprezentowala z Belchatowem...To ze wygrala jeden mecz wysoko to nie znaczy ze Legia jest the best i Wisla nie ma szans...Rownie dobrze Wisle mogl sie przydarzyc jeden slabiutki mecz...

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 12 mar 2006, 19:33

danon pisze:Legia z taka gra ma szanse na mistrzostwo... po przerwie prezentuje się wiele lepiej niż jesienią... oby tak dalej!
Wiadomo, ze 4:0 na wyjeździe robi wrażenie, ale zobacz z kim oni grali. Przecież Groclin jest teraz słabiutki, taką kiche gra teraz drużyna z wielkopolski... A przecież w tygodniu przegrali z Koroną, a tydzień temu szczęśliwie wygrali z GKS-em.
To jak na prawde gra Legia zobaczymy w kilku następnych kolejkach....

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 mar 2006, 19:38

Czegoś tu nie rozumiem. Legia wygrała 4-0 z tym samym Groklajnem, z którym Wisła wymęczyła 2-1 u siebie, tydzień wcześniej. Teraz Wisła zremisowała z Cracovią, która natomiast przegrała ze słabym Górnikiem. Za tydzień jak Legia wygra z Craxą to powiecie – i co z tego, przecież oni są słabi. I tak w kółko.
Martinho pisze:Szczegolnie klase pokazala w meczu z Korona,
Korona pokazał klasę w meczu z praktycznie drugoligową Polonią :lol: . Zrozum to wreszcie, że Korona wygrała tamten mecz dzięki ... wiesz czemu :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”