Real Madryt (zbiorczy) - Strona 10

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Real - Pumas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 20 paź 2004, 6:16

Czy ktos z Was kibicow Realu Madryt ogladal towarzyski mecz tej druzyny z mistrzem Meksyku o Puchar Santiago Bernabeu rozegrany w Madrycie 1 wrzesnia tego roku?Wiedzialem,ze takie spotkanie mialo sie odbyc ale jakos je przegapilem.

Dopiero teraz dowiedzialem sie o wyniku tego spotkania.Real Madryt przegral na swoim boisku z Pumas 0-1 a bramke dla meksykanskiej druzyny zdobyl w 70 min. Israel Castro.
Trenerem Pumas jest byly swietny napastnik Realu Meksykanin Hugo Sanchez jeden z najlepszych dawnych napastnikow w lidze hiszpanskiej.

Sklady z tego meczu:

Real Madrid: César Sánchez, Michel Salgado (Zinedine Zidane, 46), Alvaro Mejía, Francisco Pavón, Raúl Bravo (Javier Paredes, 62), José María Gutiérrez, David Beckham (Iván Helguera, 46), Juanfran (Luis Figo, 46), Santiago Solari (Roberto Soldado, 70), Michael Owen (Albert Celades, 46) Fernando Morientes

Pumas: Sergio Bernal, Israel Castro, Darío Verón, Joaquín Beltrán, Jaime Lozano, José Luis López (Joaquín del Olmo, 89), Gerardo Galindo, Leandro Augusto, Joaquín Botero (David Toledo, 71), Francisco Fonseca Diego Alonso

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 20 paź 2004, 7:26

Ledwo ledwo.Reale zaledwie wygra z Dynamem Kijów 1:0.Bramkę zdobył Michael Owen.Mysle że powinien być wystawiany na każdy mecz w pierwszym skąłdzie razem z Raulem.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 paź 2004, 9:11

real miał wczoraj duzo szczeia i gdyby nie bramkarz to by przegrali :P
w rewanzu dynamo napewno wygra :P

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 23 paź 2004, 15:19

Dzis Real - Valencja mecz bedzie napewno ciekawy , królewscy ostatnio nic nie prezentuja , to samo tyczy sie Valencji tez słabszy okres od 3 meczy i ta ostatnia porazka z Interem strasznie wysoka . Jako kibic Realu jestem za królewskimi ale zdaje mi sie ze Valencja wygra ten mecz 2-3 . Kazdy wynik na korzysc Realu bede mile zaskoczony

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 23 paź 2004, 17:36

mecz zapowiada sie bardzo ciekawo stawiam 3-1 dla Realu dlatego ze Valencia jeszcze nie bozbiera sie po meczu z Interem!!!

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 23 paź 2004, 22:28

Wedlug mnie pilkarze realu powoli sie wypalaja i nie chce im sie biegac i wkladac maksimum swoich mozliwosci w gre druzyny. Nie mowie ze wszystkim sie nnie chce grac bo np szanuje takich zawodniukow jak :
Morientes,Raul,Carlos,Guti.

Awatar użytkownika
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 24 paź 2004, 9:16

No i Real wygrał 1-0 :D gola strzelił Owen

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 24 paź 2004, 9:38

Widze ze owen w ostatnich meczahc ratuje real i zapewnia im zwyciestwo moze jakis progres bedzie w ich grze jak bedzie gral owen w pierwszej jedenastce z raulem a w ataku, a ronalod niech grzeje lawe i lepiej niech zz niej nie schodzi. Szkoda tylko mi morientesa zawodnik ktory w tamtym sezonie byl jednym z lepszych graczy monaco w lidze mistrzow,ktore zaszlo do finalu siedzi na lawce w realu a zasluguje na miejsce w podstawowym skladzie realu. Real wedlug mnie jeszcze moze nadgonic barcelone i bedzie ciekawie w hiszpanskiej lidze a co do LM tam real moze taqkze jeszcze duzo zdzialac jak zaczna grac wszyscy zawodnicy na maksimum swoich mozliwosci,a mozliwosci te ma kazdy zawodnik realu bardzo duze tylko czasem zawodza ale wedlug mnie real jeszcze blysnie

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:19

no prosze bardzo Real jest na fali moze nie na takiej dobrej a potrafi wygrać mecz chociaz 1-0 !!!!! mysle ze wynik kibicow Realu jak i pilkarzy i dzialaczy tego klubu bardzo ciesZy

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 24 paź 2004, 10:28

Real bez wzgledu na wyniki bedzie zapamietany na zawsze jako klub ktory wygral wszystko i posiadal w pewnym momencie najlepszy sklad na swiecie

jaroslav
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaroslav » 25 paź 2004, 22:37

Zwycięstwo z Valencią utrzymało Real w grze, choć styl co tu dużo gadać nie zachwycał. To był pojedynek dwóch drużyn w wielkim kjryzysie i to było widać. Nie wiem może jeszcze dwie, trzy kolejki i jeśli blancos nie pzrełamią tej niemocy w ofensywie to ten sezon mogą spisać na straty. Mnie osobiście cieszy bramka Owena, nie mogłem już patrzec jak ten naprawdę utalentpowany chłopak marnuje się pod Houlierem. Mam nadzieje, że w Madrycie odzyska tą radośc gry którą kiedyś dawno temu pokazywał w Liver.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 28 paź 2004, 14:12

real wczorej wygrał z pucharze hiszpani 2:1 nie jest żle.

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 28 paź 2004, 15:32

Narazie nie graja na miare oczekiwan kibiców ale powolutku sie zaczynaja rozkrecac , miejmy nadzieje ze to koniec kryzysu

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 28 paź 2004, 17:41

Real gra w tym sezonie bardzo żle moża powiedziec "tragicznie" zeszły sezon był znacznie lepszy chodzi mi o początek bo koniec także marny w wykonaniu Realu.Może i w tym sezonie także bedzie dobrze.Licze bardzo na ten zespół.[/b]

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 28 paź 2004, 19:12

mam nadzieje ze zaczną marsz w górę tabeli i strzelanie po 2-3 gole meczu....może skończą tak jak Barca w tamtym sezonie albi i lepiej:D

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”