Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 sie 2004, 22:45
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 23 paź 2004, 22:31
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:02
Robben

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:21
napewno Owen teraz prezetuja niezla forme skutecznosciRobben pisze:Bardzo dobrze że Real sprowadził Owena.W końcu w ostatnich 2 meczach strzelił zwecięski bramki dla Realu i dzięki niemu Real wygrał te mecze.
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 24 paź 2004, 10:23
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:42
tez tego nie rozumiem.....no ale coz jak kupili to niech gra teraz i zdobywa golePawel18 pisze:Ja nie rozumiem po co kupili owena maja przeciez 4 rownorzednych napastnikow i po co im az tyle naprawde nie wiem
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:44
Robben

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:49
nie mozna rezygnowac z Raula bo on naprawde bardzo dobrze ale jakos mu nie wychodzi dla mnie napad to OwenRobben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet RonaldoOwen.
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:52
No ale tak na początku chciał postąpić Real ale cóż mu poradzić.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:nie mozna rezygnowac z Raula bo on naprawde bardzo dobrze ale jakos mu nie wychodzi dla mnie napad to OwenRobben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet RonaldoOwen.
Ronaldo
Raul
Robben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 paź 2004, 10:53
jak czytam takie wypowiedzi to mnie cholera bierze, Raul by miał zostać wypożyczony do innego klubuRobben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet RonaldoOwen.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:53
To było już dawno pod koniec zeszłego sezonu.Lakier pisze:jak czytam takie wypowiedzi to mnie cholera bierze, Raul by miał zostać wypożyczony do innego klubuRobben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet RonaldoOwen.
jasne juz to widze
skad ty masz takie informacje?
Robben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 paź 2004, 10:56
powiem ci tyle: Gdyby Perez wypożyczył Raula kibice by go zlinczowali!! (ja bym sie cieszył, przynajmniej Raul by forme odzyskał)Robben pisze:To było już dawno pod koniec zeszłego sezonu.Lakier pisze:jak czytam takie wypowiedzi to mnie cholera bierze, Raul by miał zostać wypożyczony do innego klubuRobben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet RonaldoOwen.
jasne juz to widze
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 11:05
Dokladnie Perez po oddaniu Raula nie mial by latwego zycia.....R.Carlos nawet sie przekonal jacy kibice z Madrytu sa okrutni......napewno Raul odzyskal by swoja forme, ale mysle ze w reprezentacji nie gra zle tylko w klubie jakis fatun na nim siedzi!Lakier pisze:powiem ci tyle: Gdyby Perez wypożyczył Raula kibice by go zlinczowali!! (ja bym sie cieszył, przynajmniej Raul by forme odzyskał)Robben pisze:To było już dawno pod koniec zeszłego sezonu.Lakier pisze:
jak czytam takie wypowiedzi to mnie cholera bierze, Raul by miał zostać wypożyczony do innego klubujasne juz to widze
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 28 paź 2004, 23:05
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdano » 29 paź 2004, 20:52
Zdano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio