Transfery Realu - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 sie 2004, 22:45

Kulka to jest cienki,3 razy lepiej gra MORIENTES,moze sprowadza Ronneya :?:

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 23 paź 2004, 22:31

Real dopiero teraz sie ubodzil ze robi zle transfery w przeszlosci po sprowadzali graczy ofensywnych zaniedujac defensywe i skutki bylo widac. Jednak dzialacze realu siegneli po rozum do glowy i wzmocnili linie obrony o osoby wodgeata i samaela wreszcie.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:02

Bardzo dobrze że Real sprowadził Owena.W końcu w ostatnich 2 meczach strzelił zwecięski bramki dla Realu i dzięki niemu Real wygrał te mecze.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:21

Robben pisze:Bardzo dobrze że Real sprowadził Owena.W końcu w ostatnich 2 meczach strzelił zwecięski bramki dla Realu i dzięki niemu Real wygrał te mecze.
napewno Owen teraz prezetuja niezla forme skutecznosci :lol: :lol: :lol: ale nie mozna odrazu mowic ze to jest bardzo dobry transfer. musi jeszcze wiele udowodic i wtedy mozna mowic ze ten transfer bedzie udany!

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 24 paź 2004, 10:23

Ja nie rozumiem po co kupili owena maja przeciez 4 rownorzednych napastnikow i po co im az tyle naprawde nie wiem

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:42

Pawel18 pisze:Ja nie rozumiem po co kupili owena maja przeciez 4 rownorzednych napastnikow i po co im az tyle naprawde nie wiem
tez tego nie rozumiem.....no ale coz jak kupili to niech gra teraz i zdobywa gole

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:44

Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet Ronaldo :arrow: Owen.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 10:49

Robben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet Ronaldo :arrow: Owen.
nie mozna rezygnowac z Raula bo on naprawde bardzo dobrze ale jakos mu nie wychodzi dla mnie napad to Owen :arrow: Ronaldo :arrow: Raul

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:52

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:
Robben pisze:Real był pewny że Raula wypożyczą do AC Milanu a Morientesa sprzedadzą do Chelsea.No a im to nie wyszło.Ja teraz stawiam na duet Ronaldo :arrow: Owen.
nie mozna rezygnowac z Raula bo on naprawde bardzo dobrze ale jakos mu nie wychodzi dla mnie napad to Owen :arrow: Ronaldo :arrow: Raul
No ale tak na początku chciał postąpić Real ale cóż mu poradzić.

Dobrze ze Moro i Raul zostali teraz Real ma więcej napastników a trener Mariano Garcia Remon ma bardzo duży wybór pomiędzy napastnikami.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 paź 2004, 10:53

jak czytam takie wypowiedzi to mnie cholera bierze, Raul by miał zostać wypożyczony do innego klubu :roll: jasne juz to widze 8) skad ty masz takie informacje? :wink:

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 10:53

Lakier pisze:
jak czytam takie wypowiedzi to mnie cholera bierze, Raul by miał zostać wypożyczony do innego klubu :roll: jasne juz to widze 8) skad ty masz takie informacje? :wink:
To było już dawno pod koniec zeszłego sezonu.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 paź 2004, 10:56

Robben pisze:
Lakier pisze:
powiem ci tyle: Gdyby Perez wypożyczył Raula kibice by go zlinczowali!! (ja bym sie cieszył, przynajmniej Raul by forme odzyskał)

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 11:05

Lakier pisze:
Robben pisze:
Lakier pisze:
powiem ci tyle: Gdyby Perez wypożyczył Raula kibice by go zlinczowali!! (ja bym sie cieszył, przynajmniej Raul by forme odzyskał)
Dokladnie Perez po oddaniu Raula nie mial by latwego zycia.....R.Carlos nawet sie przekonal jacy kibice z Madrytu sa okrutni......napewno Raul odzyskal by swoja forme, ale mysle ze w reprezentacji nie gra zle tylko w klubie jakis fatun na nim siedzi!

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 28 paź 2004, 23:05

real bez sensu robi transfery

Awatar użytkownika
Zdano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdano » 29 paź 2004, 20:52

Real powinien wygrać lige i lige mistrzow, ale dopiero wtedy gdy jego zawodnicy przestaną grać w reklamach!!!!!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”