FMy - Strona 315

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 mar 2006, 16:26

Karmelinho: wszystkie te drużyny nie spełniają moich warunków ;) dzięki za pomoc, ale jeśli chcesz pomóc to przeczytaj dokładnie całego posta i potem odpowiadaj :D Chodzi mi tu o takie ligi jak np. bułgarska, ukraińska, austriacka ;)

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 08 mar 2006, 16:29

Ludzie znacie sie na tych errorach w Fm-ie 2006 czy nie??

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 08 mar 2006, 18:15

No to Ham Kam(islandia), albo z Białorusi BATE Borysów albo FC Homel. Z Argentyny to Newell`s Old Boys .

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 11 mar 2006, 16:34

a ja mam male pytanie czy wymyslil juz ktos taktyke doskonalom do fm 2006 bo jak narazie mysle ze nie ma takiej taktyki.....tak jak do poprzednikow....i jeszce jedno pytanie kogo polecacie na srodek do legii oprucz kazmierczaka i guarina??

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 mar 2006, 18:30

gikerek pisze:doskonalom
doskonala
gikerek pisze:oprucz
oprocz
gikerek pisze:bo jak narazie mysle ze nie ma takiej taktyki.
Nie ma takiej. Tu AI komputera jest wyzsze i bez trudu rozpracowuje Twoja taktyke.Zagrasz 5 meczy, ktore wygrasz bez problemu, a potem nagle przegrasz 3 mecze.Ustawienie musisz zmieniac.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 mar 2006, 23:58

Jaką wasi piłkarze mają kondycję po 7 dniach odpoczynku? Moi mają w okolicach 95%. Czy to znaczy że za ciężko trenują? Dość często też dopadaja ich kontuzje :cry: Co myslicie? Czy zmniejszenie obciażenia cos zmieni, czy po prostu tak już jest? :?

Gram systemem 4-4-2 i czasem moi skrzydłowi zamieniają się pozycjami. Czy można to jakoś wyłączyć?

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 12 mar 2006, 11:38

Zmniejszenie obciążenia może dać efekt ale nie musi. Może grałeś za mało sparingów? Ile rozegrales meczy? Zamiane pozycji da sie wylaczyc. Wejdz w taktyke, polecenia dla zawdonikow i znajdz tych zawodnikow ktorzy sie wymieniaja pozycjami i tam pisze wymiana pozycji i wez zaznacz zadna

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 mar 2006, 11:44

berik pisze:Nie ma takiej. Tu AI komputera jest wyzsze i bez trudu rozpracowuje Twoja taktyke.Zagrasz 5 meczy, ktore wygrasz bez problemu, a potem nagle przegrasz 3 mecze.Ustawienie musisz zmieniac.

Tutaj się nie zgodzę. Taktyki wcale nie trzeba zmieniać po paru wygranych meczach. Wystarczy mieć kilku dobrych graczy na jedną pozycję. Gdzy widać że jednemu z nich spada forma wstawiasz drugiego. Najlepiej spróbuj zdublować sobie każdą pozycję, a z wygrywaniem większych problemów nie będziesz miał :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2006, 12:22

Karmelinho15 pisze:Zmniejszenie obciążenia może dać efekt ale nie musi. Może grałeś za mało sparingów? Ile rozegrales meczy? Zamiane pozycji da sie wylaczyc. Wejdz w taktyke, polecenia dla zawdonikow i znajdz tych zawodnikow ktorzy sie wymieniaja pozycjami i tam pisze wymiana pozycji i wez zaznacz zadna
Jak rozpocząłem grę to juz miałem ułożony kalendarz przygotowań - miałem ok 5 meczów. Aha dopiero rozpocząłem sezon i jestem po pierwszej kolejce LM - czyli jakieś 3 mecze za mną. Jednak podczas przygotowań postawiłem głównie na trening siłowy i obciążenia. A jaki wy dajecie trening przed sezonem?

Awatar użytkownika
jasu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 12 mar 2006, 14:51

znacie jakis dobrych napastników do wolverhampton? gram z uaktualnieniem ale franek juz nie jest taki dobry jak na poczatku w elche.kogo mi polecicie z napastnikow bo moi strasznie malo strzelaja i jeszcze potrzebny mi prawy pomoocnik tylko zeby chcieli do mnie przyjsc

boba32
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boba32 » 12 mar 2006, 14:54

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2006, 17:22

jasu pisze:znacie jakis dobrych napastników do wolverhampton? gram z uaktualnieniem ale franek juz nie jest taki dobry jak na poczatku w elche.kogo mi polecicie z napastnikow bo moi strasznie malo strzelaja i jeszcze potrzebny mi prawy pomoocnik tylko zeby chcieli do mnie przyjsc
Ja też gram Wolves :P A jakim grasz ustawieniem i jak ci idzie, bo ja jestem ok 10 miejsca (po ok 8 kolejkach) i gram 4-4-2. Też nie zdobywam jakiejś dużej liczby bramek (ale może być), a tracę troche za dużo jak na moje oczekiwania. Ogólnie jestem trochę zawiedziony postawą drużyny. :maruda:

Awatar użytkownika
jasu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 12 mar 2006, 17:32

tez gram 4-4-2 z swoma wysunietymi bocznymi pomocnikami.dopiero zaczalem po 6 kolejkach jestem na 14 miejscu strzelilem 7 goli i stracilem tez 7 goli.w kazdej druzynie w jakiej wczesniej gralem strzelalem duzo bramek srednia na mecz mialem przewaznie 2 czasami nawet 3 ale to juz jak gralem interem i chelsea, ale jak gralem korona to duzo strzelalem a malo tracilem.chcialem kupic kilku zawodnikow z polskiej ligi ale nikt nie chce przejsc widocznie za dobra jest na nasza orange ekstraklasa i za duzo w niej zarabiaja,pawelek w wisle zarabia chyba ok.1000 euro a ja mu oferowalem 15 tys. euro i sie nie zgodzil no ale trudno wypozycze sobie kilku mlodych zawodnikow z premiership,juz probowalem wypozeczyc z man utd rossi ale nie zgodzili sie i wypozyczyli go do leicesteru

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 12 mar 2006, 19:58

A ja sobie zaczynam gre realem, zrobie tak jak to bedzie w rzeczywistosci czyli posprzedaje polowe druzyny i kupie nowych zawodnikow. na pewno sprzedam Ronaldo , Beckham, Salgado , R. Carlos, Zidane, gravesena , huelgere, :shock: kogo kupic w zamian :?: :?: mysle na Ashley Colem za Roberto Carlosa, Joaqina za Beckhama(ale tu bedzie bardzo ciezko) , Ballacka za zizou, za Salgado Cicinho, ktory przejdzie do mnie w styczniu , defensywny pomocnik to xabi alonso , gerrard albo fabregas :shock: albo kogos mniej znanego ale tez bardzo dobrego np. E. Didot , Makoun lub Sissoko, a srodkowy obronca :?: :!: kogo :!: :?: poradzcie

Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 mar 2006, 20:21

Chłopie nie starczy Ci kasy na nich wszystkich :wink: Po podliczeniu będzie Ci potrzebne ponad 200 mln a takiego budżetu nawet po sprzedaniu tych piłkarzy mieć nie będziesz :wink: Ja Ci proponuję tak: na defensywnego pomocnika Fabregas lub kogoś z Romy- De Rossi lub jakiś inny, bo jest tak kilku bardzo dobrych. Na skrzydło sprowadź taniego Bojinova z Violi. Atak- Fred z Lyonu. Co prawda trochę drogi, ale mi w 3 sezonach strzelił 286 bramek :shock: Z obrońców polecam Kompanego, Vanden Borre czy na prawą stronę Rafinha :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”