co masz na myśli mówiąc "zwykła kawa"?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 lut 2024, 19:39
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2024, 19:46
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 lut 2024, 19:54
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 lut 2024, 20:16
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 lut 2024, 20:20
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 lut 2024, 20:21
Niewiele. Ile w bloku to ciężko powiedzieć, bo mam około 15 klatek i poza swoją klatką za bardzo nie znam mieszkańców (w swojej też w sumie średnio
Oni w ogóle są specyficzni, nie wiem dokładnie jak to działa, ale na gotową kawę są limity cenowe.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2024, 20:22
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 lut 2024, 20:29
Za zestaw dobrego burgera z frytkami w takiej sieci jak In and Out jakieś 9-10 baksow. Za jakiegoś gorszego w typie mcd to nawet taniej. W niezłej knajpie śniadanie typu jajka bekon pankejki ale takie że zjedzą 2 osoby i kawa no limit 9.95. imho nie jest drogo. Do tego jest masę promek kuponów itd i np w takim panda express (chińczyk na wagę) za ogromną porcje zapłacisz z 11 dolców
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2024, 20:32
Tylko trzeba pamiętać, ze to bardziej na zachodnim wybrzeżu.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 lut 2024, 20:33
A tak. Ja pisałem o LA. LV. SF.
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 lut 2024, 20:34
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2024, 20:37
Dokładnie tak, pewnie z tego też wynika otyłość. Zresztą, o czym mówimy, jak byłem ostatnio ze znajomymi w knajpie i tam desery wyglądały tak:

W Whole Foods dobra bagietka kosztuje $4 a chleb $6. Natomiast ostatnio w okolicy pojawił się Lidl i wprowadził europejskie zwyczaje i ceny - za dobry bochenek chelba w Lidlu płacę $3,99 a za francuską bagietkę $1,99. Nigdzie tak dobrego pieczywa i w tak dobrej cenie nie dostanę. Koledzy którzy mnie odwiedzali z Polski mówili, ze pieczywo w naszym lidlu lepsze, niż w Polsce. Bo pewnie w Polsce idzie na masówkę, a tu robią za świetną piekarnię.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 lut 2024, 20:37
Tak. Tam tego jest niesamowicie dużo. Możesz żreć do oporu. Ale np co ciekawe te popularne sieci w Pl czyli mcd KFC BK w USA to największy szit. Dobre są właśnie In and Out i wspomniany przez Magnuma 5 guys.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 17 lut 2024, 20:40
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio