Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 paź 2004, 14:52
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 24 paź 2004, 15:53
Tomusmc pisze:Mauro Silva/Brazylia/Deportivo
Marcin 14
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 16:10
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 paź 2004, 16:11
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 24 paź 2004, 16:11
Marcin 14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 16:13
już dawno dałem dobrzeMarcin 14 pisze:Philip CocuFC Barcelona/Holandia
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2004, 16:21
jestes w błedzie zawodnik ten dalej gra w rodzie i dzisiaj strzelił dla tego klubu 3 gole!! Ajax interesował sie tym zawodnikiem ale nie przeszdł on testó medycznych i dlatego go nie kupili!!! to takie uzupełnienie co do tego zawodnikaRobben pisze:Tak to jest Arouna Kone , gra w reprezentacji WKS ale został kupiony w tym sezonie przez Ajax Amsterdam.
Jeszcze raz moja kolej![]()
Ludovic Magnin
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 paź 2004, 16:28
no czekajcie na portwierdzenia czy dobrze bo potem sie burdel robi na forum i w temacieluk1208 pisze:jestes w błedzie zawodnik ten dalej gra w rodzie i dzisiaj strzelił dla tego klubu 3 gole!! Ajax interesował sie tym zawodnikiem ale nie przeszdł on testó medycznych i dlatego go nie kupili!!! to takie uzupełnienie co do tego zawodnikaRobben pisze:Tak to jest Arouna Kone , gra w reprezentacji WKS ale został kupiony w tym sezonie przez Ajax Amsterdam.
Ludovic Magnin
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 24 paź 2004, 17:10
A ja mam inne informacje.Mam natą gazetę gdzie są wszystkie składy Ligi Mistrzów i jest on w Ajaxsie.luk1208 pisze:jestes w błedzie zawodnik ten dalej gra w rodzie i dzisiaj strzelił dla tego klubu 3 gole!! Ajax interesował sie tym zawodnikiem ale nie przeszdł on testó medycznych i dlatego go nie kupili!!! to takie uzupełnienie co do tego zawodnikaRobben pisze:Tak to jest Arouna Kone , gra w reprezentacji WKS ale został kupiony w tym sezonie przez Ajax Amsterdam.
Ludovic Magnin
Robben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 paź 2004, 17:20
Teraz to juz za pozno trzeba zgadywać Nano. A tak przy okazji Blasi - Włochy - Juventus TurynRobben pisze:A ja mam inne informacje.Mam natą gazetę gdzie są wszystkie składy Ligi Mistrzów i jest on w Ajaxsie.luk1208 pisze:jestes w błedzie zawodnik ten dalej gra w rodzie i dzisiaj strzelił dla tego klubu 3 gole!! Ajax interesował sie tym zawodnikiem ale nie przeszdł on testó medycznych i dlatego go nie kupili!!! to takie uzupełnienie co do tego zawodnikaRobben pisze:Tak to jest Arouna Kone , gra w reprezentacji WKS ale został kupiony w tym sezonie przez Ajax Amsterdam.
Ludovic Magnin
Dobra nie kućmy się .Jeszcze raz podam innego.,
Manuele Blasi
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 24 paź 2004, 20:09
Marcin 14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 24 paź 2004, 20:12
bardzo dobrze......teraz twoja kolej!Marcin 14 pisze:NanoAtletico Madrit/Hiszpania
Wtajemniczeni_wiedzą
Marcin 14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio