Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 lut 2024, 9:52
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 lut 2024, 10:02
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 lut 2024, 10:08
Rezus
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 lut 2024, 10:20
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 lut 2024, 11:48
Jak zdjecia z moich rodzinnych wyjazdów w zimowe ferie ;]
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lut 2024, 11:59
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 lut 2024, 12:03
Ja bym się tak wczoraj w balona zrobiła. O 15:40 wychodziłam na sparing Zośki – gorąco, słońce, myślę sobie: "bezrękawnik będzie spoko". Jak skończyły granie o 19, to już się z rodzicami na trybunach telepaliśmy z zimna, a i tak poszłam w opcję rozsądną i włożyłam jesienną kurtkę i grubą bluzę.
futbolowa
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 lut 2024, 12:15
Zacznę od tego że artykuł nie jest podpisany, ale sądząc po stosowanym języku (np częstostliwości stosowania słowa "bombelek") wnioskuję że jest autorstwa tej same pani do której dwóch innych artykułów odsyła strona, zatytułowanych "Trzymam psa na smyczy, wy trzymajcie swoje bombelki." oraz "Matki kupują psa pod dziecko. Szkoda, że zapomniały, by wychować dziecko pod psa [FELIETON]" z których rodzi się obraz prawie 30-letniej niewyruchanej baby która zwyczajnie nienawidzi małych dzieci żywiąc zawiść wobec kobiet spełnionych i wylewa swoją frustrację uprawiając psudo dziennikarstwo - wypisz wymaluj typowa XXI-wieczna feministka. Ale ja nie o autorce, to tylko taka drobna dygresja.Eyesmon pisze: ↑26 lut 2024, 9:36Fajny artykuł dziś przeczytałem
https://natemat.pl/543266,dzisiejsze-ma ... -pokolenia
Co myślicie ? Ja się generalnie zgadzam
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 lut 2024, 12:28
Obstawiam, że spora część można bardzo prosto wyjasnić - ktoś chodził po domu w krótkich spodenkach i bluzce, po czym postanowił iść do sklepu, gdzie ma kilka minut. Nie chciało mu się przebierać, wziął tylko kurtke z wieszaka i tyle.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 lut 2024, 12:35
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 lut 2024, 12:49
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 lut 2024, 12:52
Jesienna kurtka i spodenki na krótki wyskok z domu to jedno, ale mi bardziej chodzi o sytuację, gdy ktoś idzie w puchowej kurtce i spodenkach przez centrum miasta. Wiele razy widziałem taki trend, głównie wśród młodzieży. Może nie chce się przebierać po wfie, to akurat powszechne zjawisko, jednak niekoniecznie zimą.
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lut 2024, 13:09
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio