Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 15 mar 2006, 20:10

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Niech ktoś napisze, że to nie jest prawda. Niech ktoś napisze, że ja jestem ślepy. Niech ktoś napisze, że moje problemy ze skomentowaniem tego co napisał Gomez nie wynikają ze wąskiego zasobu słów. Wreszcie niech ktoś przeprowadzi resustytację krążeniowo - oddechową.

(...oddycham głęboko, oddycham głęboko...)
Gomez pisze:problemy emocjonalne
U mnie wszystko OK. Pomówmy o Tobie. Braki w wiedzy, ignorancja, problemy ze wzrokiem, wiara w zjawiska paranormalne (Borowski porównywany do Deco - :zgon: ), skłonności do pisania przy jednoczesnym unikaniu myślenia?
Gomez pisze:ja calkowicie rozumiem to ze jestes slepo zakochany w Barcelonie, i kazdy ich gracz jest dla Ciebie polbogiem...
Ja za to absolutnie nie rozumiem skąd te pomówienia, ale aż się boję zapytać. Szczerze wolę, abyś już nic nie pisał.
Gomez pisze:Lampard 43 gole w lidze i 9 w reprezenacji...
Deco 11goli w lidze...i 2 w reprezentacji...
Xavi 8 w lidze...0 w reprezentacji...

wszystko w tym temacie...
:lol2: :lol2: :lol2:
Wszystko w tym temacie. To się w pale nie mieście dosłownie.
Gomez pisze:nastepnym razem jak odpisujesz na moje posty, to bardzo bym prosil o jakies fakty, a nie opowiesci o tym jaki to jestes rozbawiony
Spoko. Ja ze swojej strony apeluję, abyś włączył myślenie.
Gomez pisze:Jezeli mial bym do wyboru tych 3 graczy...to bez chwili zastanowienia z miejsca wybieram Lamparda...dla mnie posiada umiejetnosci ktore bardziej przydaja sie druzynie...zdobywa gole...bardzo dobrze asystuje i rozgrywa...
Bo jak wiadomo Deco i Xavi rozgrywają gorzej :lol2: A bramek nie strzelają nie dlatego, że robi to za nich ktoś inny tylko dlatego, że nie potrafią :lol2:
Gomez pisze:Xavi - czysciciel z domieszka kreatywnosci...DM nie jest pozycja zawazajaca na koncowym sukcesie zespolu...dlatego zawodnik na tej pozycji nie musi wykazywac sie nadzwyczajnymi umijetnosciami...w przypadku zastapienia Xaviego przez np. Makelele, Xabiego czy Demichelisa, watpie aby gra Barcelony sie pogorszyla...
Xavi - czyściciel z domieszką kreatywności :rotfl4: Pozwolę sobie przytoczyć poradę Krzysztofa Jarzyny. Włącz telewizor jak oglądasz mecze Bareclony albo przyznaj się, że ich nie oglądasz bo robienie z siebie idioty to średnio dobry pomysł IMHO. Trzeba mieć naprawdę pojęcie bliskie zeru, aby stwierdzić, że Xavi to czyściciel z domieszką kreatywności. Zresztą dalej też nieźle dajesz wspominając coś o DM kiedy Xavi nie gra na tej pozycji w Barcelonie, ale co tam :lol2: No i wreszcie wprowadzenie elementu boskiego - Demichelis :rotfl:
Gomez pisze:ps. co do tej listy: Lamprad, Gerrard, VdV, Xavi, Juninho, Borowski, Vieira, Essien, Pirlo, Veron

kazdy z nich bylby wstanie zastapic Deco...ale malo kto zastapil by Lamparda
yhy, aha, aha aha, tak, rozumiem, oczywiście
:haha: :zgon:

Brakuje Ronaldo, ale i tak jest zajebiście :lol2:
Gomez pisze:tak sadzisz...nie wazne...swoje opinie opieram tylk i wylacznie na ogladnietych meczach, nie sugeruje sie wypowiedziami innych.
I tu jest problem chyba. Oglądając mecz Bayernu czy Chelsea nie zobaczysz jak gra Deco. Powaga. Zresztą nie mam zamiaru w poważny sposób odpisywać na Twoje wypociny oderwane całkowicie od rzeczywistości. Wyrosłem z bajek.

Nolens volens apeluję o to, abyś przestał się kompromitować i nie licz na to, że będę poważnie odpowiadał na niepoważne wypowiedzi. Tyle ode mnie.

Wróć do „Anglia”