Niech ktoś napisze, że to nie jest prawda. Niech ktoś napisze, że ja jestem ślepy. Niech ktoś napisze, że moje problemy ze skomentowaniem tego co napisał Gomez nie wynikają ze wąskiego zasobu słów. Wreszcie niech ktoś przeprowadzi resustytację krążeniowo - oddechową.
(...oddycham głęboko, oddycham głęboko...)
U mnie wszystko OK. Pomówmy o Tobie. Braki w wiedzy, ignorancja, problemy ze wzrokiem, wiara w zjawiska paranormalne (Borowski porównywany do Deco -Gomez pisze:problemy emocjonalne
Ja za to absolutnie nie rozumiem skąd te pomówienia, ale aż się boję zapytać. Szczerze wolę, abyś już nic nie pisał.Gomez pisze:ja calkowicie rozumiem to ze jestes slepo zakochany w Barcelonie, i kazdy ich gracz jest dla Ciebie polbogiem...
Gomez pisze:Lampard 43 gole w lidze i 9 w reprezenacji...
Deco 11goli w lidze...i 2 w reprezentacji...
Xavi 8 w lidze...0 w reprezentacji...
wszystko w tym temacie...
Wszystko w tym temacie. To się w pale nie mieście dosłownie.
Spoko. Ja ze swojej strony apeluję, abyś włączył myślenie.Gomez pisze:nastepnym razem jak odpisujesz na moje posty, to bardzo bym prosil o jakies fakty, a nie opowiesci o tym jaki to jestes rozbawiony
Bo jak wiadomo Deco i Xavi rozgrywają gorzejGomez pisze:Jezeli mial bym do wyboru tych 3 graczy...to bez chwili zastanowienia z miejsca wybieram Lamparda...dla mnie posiada umiejetnosci ktore bardziej przydaja sie druzynie...zdobywa gole...bardzo dobrze asystuje i rozgrywa...
Xavi - czyściciel z domieszką kreatywnościGomez pisze:Xavi - czysciciel z domieszka kreatywnosci...DM nie jest pozycja zawazajaca na koncowym sukcesie zespolu...dlatego zawodnik na tej pozycji nie musi wykazywac sie nadzwyczajnymi umijetnosciami...w przypadku zastapienia Xaviego przez np. Makelele, Xabiego czy Demichelisa, watpie aby gra Barcelony sie pogorszyla...
yhy, aha, aha aha, tak, rozumiem, oczywiścieGomez pisze:ps. co do tej listy: Lamprad, Gerrard, VdV, Xavi, Juninho, Borowski, Vieira, Essien, Pirlo, Veron
kazdy z nich bylby wstanie zastapic Deco...ale malo kto zastapil by Lamparda
Brakuje Ronaldo, ale i tak jest zajebiście
I tu jest problem chyba. Oglądając mecz Bayernu czy Chelsea nie zobaczysz jak gra Deco. Powaga. Zresztą nie mam zamiaru w poważny sposób odpisywać na Twoje wypociny oderwane całkowicie od rzeczywistości. Wyrosłem z bajek.Gomez pisze:tak sadzisz...nie wazne...swoje opinie opieram tylk i wylacznie na ogladnietych meczach, nie sugeruje sie wypowiedziami innych.
Nolens volens apeluję o to, abyś przestał się kompromitować i nie licz na to, że będę poważnie odpowiadał na niepoważne wypowiedzi. Tyle ode mnie.