Pimp My Ride! - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 09 cze 2005, 19:11

A o której i kiedy leci ten programik... Chetnie bym sobie popatrzyl na tych "Wirtuozów" Lubie takie programiki, lubie ogladac TVN Turbo ale tam nie ma takich programów...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 cze 2005, 19:21

Na TVN Turbo jest "Monster Garrage". Polecam, chociaż strasznie działa na nerwy oglądanie takich cfaniaków. Ale na robocie się znają. Oglądałem parę razy, jednak pamiętam tylko jeden odcinek, z montowaniem wysuwanych organów w pickupie. Rewelacyjny jest program Top Gear. Rewelacyjni goście i pomysły. Były już między innymi konkursy na najszybszą wiarę (wygrali rastafarianie, chociaż udział brał biskup jeźdzący w rajdach katolickich :twisted:), gotowanie fast fooda na silniku, testowanie samochodu na wypadek uderzenia piorunu z prowadzącym w środku. Nie ma znaczenia, że nie ma tuningu :wink:.
Przy okazji jak ktoś ogląda Top Gear, to kojarzy co się stało z takim prowadzącym przy kości? Miał świetne poczucie humoru (moim zdaniem lepsze od Clarksona), no i nie do przebicia był numer, kiedy ścigał się z samochodem o silniku elekrycznym... i wygrał :twisted:.

Teraz TVN drugi rok w wakacje katuje nas autorskim programem Jeremego Clarksona. Tą samą serią :roll:.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 09 cze 2005, 20:09

E tam :) Mnie tam nie ciągnie takie "Pimp my ride" czy jakieś tam "Monszter Garasz". Najbardziej na TVN Turbo lubię "Legendy PRL" (wymiatają 8) ) i "Legendy Motoryzacji" ale troche mniej. O i Top Gear to zajefajny program, zawsze lubiłem go oglądać. Zamiast oglądać jak te cwaniaki z Monster Garage niszczą kolejny zabytek, wole zobaczyć jak właściciel jakiejś Wawki albo Syreny opowiada o swoim samochodzie :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 09 cze 2005, 20:18

Top gear dziala mi na nerwy gdyz dyskryminuja niemieckie samochody a zwlaszcza BMW :x uwazaja ze wszystko co angielskie to cacy i hula jak trzeba :? "pimp my ride" to cooltowy program w ktorym najbardziej podobaja mi sie radyjka i felaszki w brykach :roll: z samochodu robia cacuszko warte duzo wiecej od seryji.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2005, 22:20

Hmmm, to w takim razie polecam obejrzeć dzisiejszy odcinek. The best of. Przekona malkontentów 8). Leci w tej chwili.

Trochę za późno to napisałem. W każdym razie m. in. wjechano do studia złomiarską Toyotą, którą wcześniej wysadzono razem z wieżowcem :P.

Dla porównania walnę sobie seans Pimp my Ride.... Ciekawe, czy tym razem zrobią kino domowe w samochodzi... Ciekawe :twisted:.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 23:13

piwus pisze:Hmmm, to w takim razie polecam obejrzeć dzisiejszy odcinek. The best of. Przekona malkontentów 8). Leci w tej chwili.

Trochę za późno to napisałem. W każdym razie m. in. wjechano do studia złomiarską Toyotą, którą wcześniej wysadzono razem z wieżowcem :P.

Dla porównania walnę sobie seans Pimp my Ride.... Ciekawe, czy tym razem zrobią kino domowe w samochodzi... Ciekawe :twisted:.
To z Toyotą oglądałem. Świetne. Samochód nie do zniszczenia. A to przyczepa campingowa spada nań, a to woda zaleje. Ale zawsze odpala. Bayerfull. :wink:
"Top Gear" - to świetny program. Faworyzują angielskie wozy, a przy tym śmieją się z niemieckich (popieram). Najlepszy jest ten wysoki - chyba Jeremy.
A " Monster Garage" kiedyś oglądałem co tydzień w niedziele, ale brak czasu zmusił mnie do zaprzestania oglądania tegoż programu :wink:
"Pimp my ride" obejrzałem z chyba 3 odcinki. Najbardziej mi się podoba jak montują sprzęt audio, albo inne bajery w bagażnikach.

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 04 wrz 2005, 16:34

Mam tu super cacko ktory jest w garazu u PIMP ME RIDE.
muj kuzyn ktory mieszka w L.A. o tym mi powiedzial i zaczelem to ogladac, Xzibit walnie niezle teksty.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 wrz 2005, 16:43

Teraz puszczają w MTV wersję angielską Pimp My Ride i jest o wiele gorsza niż amerykańska. Kolesie prowadzący są sztywni (jak to na anglików przystało)i nic szczególnego nie pokazują. Oglądając to aż się teskni za X-Zibitem i West Coast Customs :wink:

Druga sprawa to totalna porażka niemców czyli Pimp My Fahrad. Gorszej serii w życiu nie widziałem. Przerabiają rowery, a przy tym są bardziej sztuczni niż Mandaryna na scenie :roll: Radzę to omijać dużym łukiem!

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 04 wrz 2005, 16:47

program mi się podoba i to bardzo. A ten Alex:P to fajny i spoko gość(podobny nick :wink: ). A jak zwylke Niemcy umią tylko podrabiać...
pimp my fahrad jest dziadowskie... nawet w Polsce ludzie nie mają tak popsutych rowerów jak niemcy. I zobaczyłam raz ten program i omijam go tylko jak się da.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 17:14

Tomusmc 100% racji masz że taki chłam to Pimp my Fahrrad :? Ale Pimp my Ride to jest naprawdę luźny program.Przez wakacje spędzone z rodzicami za złe zachowanie :? to była jedna z moich niewielu rozrywek.Najlepsze jak tunungują jakieś vany bo tam jest co wymyślać :D

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 07 wrz 2005, 19:06

no wlasnie bylem rozwalony jak pare dni temu widzialem to niemiecki pimp my fahrrard. niemcy juz sie za wszystko wezma ale i tak nie moga sie rownac z pimp my ride.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 13 wrz 2005, 15:42

Nowa seria Pimp my Ride wyszła . Jest też Pimp my Ride tylko ze z Angli ale nie ma tego klimatu co był USA XZIBIT RULEZZZ...

CO do Pimp my fahrad to troche program naciągany ...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 16 mar 2006, 20:17

Uuuu doszukałem sie...

Czy wyście to dzisiaj widzieli ? Co ta babka zrobiła z tym biednym autem ?
Niewiem dlaczego jej go jeszcze wyręmontowali powinni za kare jej go jeszcze zabrać, żeby mu nie zrobiła niczego złego... Dobra mniejsza o to ale...

Ta dziewczyna miała żywego kilkunasto cm szczura pod deską rozdzielczą i na moje oko, z 3 kilo kupy pod siedzeniami...

Ps. Ale program świetny to fakt...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 mar 2006, 20:21

wazi pisze:Czy wyście to dzisiaj widzieli ? Co ta babka zrobiła z tym biednym autem ?
Niewiem dlaczego jej go jeszcze wyręmontowali powinni za kare jej go jeszcze zabrać, żeby mu nie zrobiła niczego złego... Dobra mniejsza o to ale...

Ta dziewczyna miała żywego kilkunasto cm szczura pod deską rozdzielczą i na moje oko, z 3 kilo kupy pod siedzeniami...
Też to widziałem 8) śmiechowy odcinek szczególnie dlatego, że WCC chodzili w kombinezonach i maskach żeby oczyścić ten samochód :lol: Nie wiem jak można doprowadzić auto do takiego stanu, ale fakt faktem zrobili z niego cudo. Jedyne co mi się nie podobało to stare radio do którego podczepili mp3 playera. Nie zaciekawie to wyglądało przy reszcie :roll:

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 16 mar 2006, 22:16

wazi pisze:Ta dziewczyna miała żywego kilkunasto cm szczura pod deską rozdzielczą i na moje oko, z 3 kilo kupy pod siedzeniami...

Odcinek lecial juz troche dawno :P
Tomusmc pisze:Jedyne co mi się nie podobało to stare radio do którego podczepili mp3 playera.

A mi sie nie podobal ten ogrodek w bagazniku samochodu, z ktorego mozna sobie bylo robic sok.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”