Manchester United (zbiorczy) - Strona 184

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 17:23

Widać ze kibic Realu. Makouna chciałbym na ławke a tam nie potrzeba "galacticos"
Hala stereotypy! :lol2:
Kiedy miał pokazac jak prawie zawsze leczył kontuzje lub nie miał miejsca w składzie ? teraz zaczął czesciej występowac i widac efekty.
No właśnie! :lol2: Piłkarz, który się leczy, a potem jest za słaby żeby walczyć o miejsce w pierwszej "11" może w ogóle cokolwiek pokazać? To jest właśnie słaby transfer i o tym napisałem :]
Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem
Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar :]

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 17 mar 2006, 17:31

yazid^ pisze:Nie powiedziałbym. W tym wieku piłkarz powinien pokazać już większość tego, na co go stać. A chyba w przypadku Fletchera nie może być o tym mowy :roll: W jego wieku Ronaldinho zdobył MŚ, a paru innych zawodników, choćby Rooney gra na światowym poziomie będąc o wiele młodszym.
Tym razem, to Ty nie rozśmieszaj mnie. Czy sądzisz, że Ronaldinho zdobyłby cokolwiek z reprezentacja Szkocji? Bo wydaje mi się, że nie bardzo...
yazid^ pisze:Tylko co poza tymi pierwszymi 8 bramkami pokazał? Nic. 5 bramek w 6 meczach w Carling Cup? Nie rozśmieszaj mnie, to zwykłe manipulowanie statystykami, w dodatku biorąc pod uwagę klasę rywali.
Nie mógł pokazać za wiele, gdyż przez większość czasu był kontuzjowany. Dotarło?
Nassem pisze:Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem aczkolwiek prawo pierwokupu by sie przydało :D Fabianski ma predyspozycje aby grac w wielkim klubie i mysle ze mógłby dac rade.
Nie to, żebym nie wierzył w umiejętności Fabiańskiego, który wyrasta na najlepszego bramkarza naszej ligi, ale to nie czas by Łukasz przeszedł do MU. Po pierwsze na wypożyczeniu w Watford świetnie spisuje się Ben Foster, który w lecie zasilił nasze szeregi. To on właśnie ma w niedługim czasie zastąpić Van der Sara. Nie widzę sensu, by wydawać pieniądze na zawodnika, który tak, czy tak siedziałby na ławce (a może i na trybunach).

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 17:31

Hala stereotypy! Lol

Zadne stereotypy. Pisałem o tym że Makouna był chciał aby został zmiennikiem to Ty na to
yazid^ pisze:Jaracie się piłkarzem, który błyszczy ledwo parę miesięcy i sytuacja ta się powtarza.
Więc o czym my gadamy ?
yazid^ pisze:No właśnie! Lol Piłkarz, który się leczy, a potem jest za słaby żeby walczyć o miejsce w pierwszej "11" może w ogóle cokolwiek pokazać? To jest właśnie słaby transfer i o tym napisałem Krzywy
W ostatnich meczach Saha pokazuje ze jednakt wart był wydanych na niego pieniedzy jak i cierpliwosci.
yazid^ pisze:Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar Krzywy
Jak juz napisałes takie cos to daj jakis przykład bo z tego co ja wiem to VDS "szmat" nie wpuscza.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 17:36

Tym razem, to Ty nie rozśmieszaj mnie. Czy sądzisz, że Ronaldinho zdobyłby cokolwiek z reprezentacja Szkocji? Bo wydaje mi się, że nie bardzo...
O mój Boże :wow: Nie chodziło mi o sam tytuł, ale fakt, że w tym wieku (jak i wcześniej) można być liderem swojej drużyny.
Nie mógł pokazać za wiele, gdyż przez większość czasu był kontuzjowany. Dotarło?
To po co został kupiony, kontuzje łapał zawsze, nie tylko w United. Dotarło? :lol2: Woodgate też jest świetnym obrońcą, ale nie mógł pokazać wszystkiego, bo był kontuzjowany przez prawie 1,5 roku. Mimo wszystko zagrał dobrze w 15 meczach na ponad 60 możliwych i dlatego ten transfer się opłacał. To jest wasz tok myślenia :lol2:
Zadne stereotypy. Pisałem o tym że Makouna był chciał aby został zmiennikiem to Ty na to
Sprowadzanie nawet na ławkę zawodnika, który błyszczy od niedawna jest dużym ryzykiem i zwykłym jaraniem się kolejnym "wielkim" talentem. Jest wielu innych, lepszych piłkarzy, którzy mogli by zostać zmiennikami i w dodatku są sprawdzeni powiedzmy w Premier League.
Jak juz napisałes takie cos to daj jakis przykład bo z tego co ja wiem to VDS "szmat" nie wpuscza
Obiecuję, że w ciągu najbliższych kilkunastu minut zrobię sobie review jego występów i za chwilę Ci to wszystko, dobzie?:lol2:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 17 mar 2006, 17:40

yazid^ pisze:No właśnie! :lol2: Piłkarz, który się leczy, a potem jest za słaby żeby walczyć o miejsce w pierwszej "11" może w ogóle cokolwiek pokazać? To jest właśnie słaby transfer i o tym napisałem :]
Może by tak pooglądać trochę Premiership? :?
yazid^ pisze:
Nassem pisze:Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem aczkolwiek prawo pierwokupu by sie przydało :D Fabianski ma predyspozycje aby grac w wielkim klubie i mysle ze mógłby dac rade.
Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar :]
Farfocle? Coż to takiego wpuszcza do bramki VdS? Paprochy w bramce Holendra to pewnie coś nowego... :roll: :wink:
yazid^ pisze:5 bramek w 6 meczach w Carling Cup? Nie rozśmieszaj mnie, to zwykłe manipulowanie statystykami, w dodatku biorąc pod uwagę klasę rywali.
Lepiej strzelać bramki w Carling Cup i wygyrwać jakiś puchar niż trzeci rok z rzędu nie wygrywać nic co nie? :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 17:42

Obiecuję, że w ciągu najbliższych kilkunastu minut zrobię sobie review jego występów i za chwilę Ci to wszystko, dobzie?Lol

Poczekam. Chociaz pewnie znam twoją odpowiedz.... buda wpuszczona po nieporozumieniu z Ferdinandem.
yazid^ pisze:Sprowadzanie nawet na ławkę zawodnika, który błyszczy od niedawna jest dużym ryzykiem i zwykłym jaraniem się kolejnym "wielkim" talentem. Jest wielu innych, lepszych piłkarzy, którzy mogli by zostać zmiennikami i w dodatku są sprawdzeni powiedzmy w Premier League.

Owszem jest wielu bardziej sprawdzonych ale Makoun jak sam mówisz posiada talent ale nie tobie oceniac jakiej miary bo mówiąc krótko masz o tym małe pojecie. Pamietaj tez ze MU na rynku transferowym czesto szuka talentów, fakt nie zawsze sa to trafne zakupy ale trzeba tez ryzykowac skoro sie buduje perspektywiczną drużynę.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 17:46

Lepiej strzelać bramki w Carling Cup i wygyrwać jakiś puchar niż trzeci rok z rzędu nie wygrywać nic co nie?
Zgasiłeś mnie tym. Od dziś kibicuję ManU i mi jugador favorito es Saha :roll:
Owszem jest wielu bardziej sprawdzonych ale Makoun jak sam mówisz posiada talent ale nie tobie oceniac jakiej miary bo mówiąc krótko masz o tym małe pojecie. Pamietaj tez ze MU na rynku transferowym czesto szuka talentów, fakt nie zawsze sa to trafne zakupy ale trzeba tez ryzykowac skoro sie buduje perspektywiczną drużynę.
Tylko ryzyko, które podjęło United w ostatnich latach spowodowało, że kibice cieszą się z Carling Cup :roll: Nie tędy droga?
Może by tak pooglądać trochę Premiership?
Oglądam od dłuższego czasu. Ale Saha często nie widzę, przecież, jak sam napisałeś, ma często kontuzje :lol2:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 17 mar 2006, 17:48

yazid^ pisze:O mój Boże. Nie chodziło mi o sam tytuł, ale fakt, że w tym wieku (jak i wcześniej) można być liderem swojej drużyny.
Z Twojej wypowiedzi trudno cokolwiek wywnioskować. Po co przykład z Ronaldinho? :?
yazid^ pisze:To po co został kupiony, kontuzje łapał zawsze, nie tylko w United. Dotarło? :lol2: Woodgate też jest świetnym obrońcą, ale nie mógł pokazać wszystkiego, bo był kontuzjowany przez prawie 1,5 roku. Mimo wszystko zagrał dobrze w 15 meczach na ponad 60 możliwych i dlatego ten transfer się opłacał. To jest wasz tok myślenia :lol2:
Może temat Woodgate zostawmy w spokoju, wystarczajaco dużo śmiałem się z tego transferu Realu. Swietny...
Kontuzje łapał zawsze? Śmiało stwierdzenie. Ja takze miałem kontuzje, moja babcia. Ale co to ma do rzeczy? Został kupiony jako objawienie w Fulham, odpłacał się świetnym występami na początku swojej przygody z United, ale niestety miał pecha i złapał kontuzje. Wraca do świetnej dyspozycji, a Ty brniesz dalej. NIeudany transfer, ale to tylko towje sybiektywne zdanie.

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 17:50

yazid^ pisze:Tylko ryzyko, które podjęło United w ostatnich latach spowodowało, że kibice cieszą się z Carling Cup Rolling Eyes Nie tędy droga?

Za to kupowanie wielkich gwiazd własnie procentuje w Realu :lol: :lol:
Tędy ta droga ?

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 17:50

Może temat Woodgate zostawmy w spokoju, wystarczajaco dużo śmiałem się z tego transferu Realu. Swietny...
Kontuzje łapał zawsze? Śmiało stwierdzenie. Ja takze miałem kontuzje, moja babcia. Ale co to ma do rzeczy? Został kupiony jako objawienie w Fulham, odpłacał się świetnym występami na początku swojej przygody z United, ale niestety miał pecha i złapał kontuzje. Wraca do świetnej dyspozycji, a Ty brniesz dalej. NIeudany transfer, ale to tylko towje sybiektywne zdanie.
Dobrze. Przekonaj mnie, że to udany transfer. Podaj mi dokładne statystyki dt. liczby występów, strzelonych bramek w United i DOKŁADNEJ kwoty, jaką United zapłaciło za piłkarza, którzy rozegrał do tamtej pory jedną znakomitą rundę w Premier League. Czekam, a w międzyczasie analizuję grę vdS.
Za to kupowanie wielkich gwiazd własnie procentuje w Realu
Tędy ta droga ?
Chłopcze, a czy ja pisałem gdzieś, że ta polityka jest dobra? Gdybyś czytał moje posty w temacie o Realu może byś dostrzegł, że akurat ja zwolennikiem takiej polityki nie jestem. Może...

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 17:59

yazid^ pisze:Chłopcze, a czy ja pisałem gdzieś, że ta polityka jest dobra? Gdybyś czytał moje posty w temacie o Realu może byś dostrzegł, że akurat ja zwolennikiem takiej polityki nie jestem. Może...

Chłopcze ? :lol: chyba sie nieco podenerwował Pan yazid :lol:
Tematów o Realu nie czytam bo wystarczy mi moje zdanie na temat tego klubu. Nie pasuje Ci polityka Realu to przynajmniej nie krytykuj transferów MU które badz co badz przynoszą zawsze jakies efekty. My przynajmniej możemy sie cieszyc z zdobycia CC..

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:08

Festiwal van der Sara:

Wpadki, które PAMIĘTAM:
10/9/2005
Manchester United - Manchester City
Te może trochę na wyrost, ale jednak :]
24/9/2005
Manchester United - Blackburn
1/10/2005
Fulham - Manchester United
28/10/2005
Middlesborough - Manchester United
Więcej mi się nie chce szukać...Ogólnie, van der Sar miał bardzo dobry początek w ManU, bronił bardzo dobrze, miał dość długą serię meczów bez bramek, ale potem jego forma cały czas malała. Śmiało mogę porównać go aktualnie do Bartheza, który wyciągał nieprawdopodobne piłki (tak jak van der Sar momentami), ale i puszczał to, co wpaść nie powinno. A zwalanie winy na obrońców i tak dalej jest conajmniej nie na miejscu. Holender nie jest zbyt pewny w swoich interwencjach, choć dobrym bramkarzem wciąż jest. Jednak wiek i niestabilna forma powodują, że Fergie powinien szukać młodego i dobrego golkipera na jego miejsce.
Chłopcze ? chyba sie nieco podenerwował Pan yazid
Tematów o Realu nie czytam bo wystarczy mi moje zdanie na temat tego klubu.
Jeżeli wystarczy Ci twoje zdanie to gratuluję, naprawdę. A to zdanie:
Nie pasuje Ci polityka Realu to przynajmniej nie krytykuj transferów MU które badz co badz przynoszą zawsze jakies efekty. My przynajmniej możemy sie cieszyc z zdobycia CC..
...mnie rozśmieszyło :lol2: I jeszcze odnośnie tego CC... Ja się równie mocno cieszę z Trofeo Bernabeu, a kibice Barcelony z Pucharu Gampera.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2006, 18:11 przez yazid^, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:10

yazid^ pisze:Festiwal van der Sara Krzywy

Widziałes te bramki chociaz ?? jestem pewien ze nie ! gdzie on tam popełniał błędy ? podałe tylko mecze gdzie wpuscił pare bramek, a to nie znaczy ze szmaty.
yazid^ pisze:Jednak wiek i niestabilna forma powodują, że Fergie powinien szukać młodego i dobrego golkipera na jego miejsce.

Ben Fster - mówi Ci to coś ?
Ostatnio zmieniony 17 mar 2006, 18:13 przez Nassem, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:12

Tyyyy, dobry jesteś! W przeciągu paru minut szybko przypomnialeś sobie wszystkie te mecze! Ja też tak chce!

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:15

yazid^ pisze:Tyyyy, dobry jesteś! W przeciągu paru minut szybko przypomnialeś sobie wszystkie te mecze! Ja też tak chce!

Mam dobrą pamiec. Oglądam wszystkie mecze MU i nie sposób sobie nie przypomniec.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”