Manchester United (zbiorczy) - Strona 185

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:18

Nawet bramek sprzed prawie 4 miesięcy? Widzisz, tak się składa, że mam brata, który kibicuje Manchesterowi United i znam osobiście kilku rodowitych Anglików, fanów tego klubu. I jakoś dziwnie nasze opinie się pokrywają odnośnie van der Sara, choć nie tylko. Ale ja się nie znam, spadam do tematu o Realu, żeby napisać: KUPIĆ ADRIANO, KAKĘ i RONALDINHO :!:

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:22

Daje sobie reke uciąc ze nie widziałes tych bramek !! Dobrze pamietam te mecze i wiem jak padały gole wiec mi nie wmówisz ze winił tam VDS !

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:22

Ucinaj, chociaż szkoda będzie nie czytać twoich postów :(

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:26

Popros w temacie o bramkach aby ktos wrzucił na jakis serwer te bramki, a sie przekonasz. Moze sam znajde i sam podam Ci linki. Wtedy zobaczysz czy masz racje mówiąc na to "farfocle"

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:27

Nie uwierzysz, ale mam większość bramek ManU na kompie! Niesamowite, nie? Może wszystkie te bramki to nie farfocle, ale piłki, które wpaść nie powinny. Jeśli chcesz, możesz odbicie piłki przed siebie, wprost pod nogi rywala nazwać kartoflem. Wedle woli :]

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:35

yazid^ pisze:Nie uwierzysz, ale mam większość bramek ManU na kompie! Niesamowite, nie?

To dobrze. Przynajmniej szukac nie musze.
yazid^ pisze:Może wszystkie te bramki to nie farfocle, ale piłki, które wpaść nie powinny.
Wogle strzał Mendiety i inne budy z wolnych. Daj spokój ale przy wielu tych bramkach VDS nie miał nic do powiedzenia.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:37

To jest twoje zdanie, zaślepione kibicowaniem temu klubowi. Ja np. uważam, że w meczu Anglia - Polska, przy bramce Lamparda Boruc dał dupy, bo nawet nie próbował interweniować. Dla mnie jest to błąd, dla Ciebie nie. Ale nikt mi nie wmówi, że VDS jest ostoją United, bo tak nie jest.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 mar 2006, 18:40

Martinho pisze:Wy tu gadacie o Fletcherze a tu przed chwila taka informacja na Onecie sie pojawila:
Jak poinformował angielski dziennik "Daily Mirror", Manchester United rozmawia z Legią Warszawa o ewentualnym transferze młodego bramkarza Łukasza Fabiańskiego.

Fabiański, który w czwartek po raz pierwszy otrzymał powołanie do reprezentacji Polski, na mecz z Arabią Saudyjską, miałby być w zespole z Old Trafford zmiennikiem doświadczonego Holendra Edwina van der Sara.

Pierwszą ofertę klub z Manchesteru przysłał na Łazienkowską w ubiegłym roku. Kwota, jaką oferował wynosiła 2 mln funtów. Jednak Łukasz wspólnie z trenerami zdecydowali, że na wyjazd jest jeszcze za wcześnie.

- Chcę z Legią wygrać ligę. Jeśli Manchester naprawdę będzie mnie chciał, to zgłosi się z pół roku, czy za rok - stwierdził Fabiański.
Sam jestem zaskoczony ...
Jeśli mam być szczery podobne nowinki dziennikarskie działają na mnie jak Figo na kibiców Barcelony. To, co się wyprawia w prasie jest poniżej poziomu morza. Owszem, nie wątpię że Fabiański jest na celowniku niejednego klubu a la Great Britain, ale zmiennik van der Saara? Chyba zmiennik pod prysznicem, jako ktoś kto sprząta :wink: Nie oszukujmy się.
Co do Holendra, nie zaprzeczę. Farfocle puszcza, lecz jest po Peterze Schmeichelu jedynym zawodnikiem między słupkami, który jest godny gry na Old Trafford. Bo gdy przypomnę sobie sztuczki cyrkowe Massimo Taibiego, Bosnicha czy Bartheza, o Carrolu już nie wspomnę, to biegunka gniecie w krzyż.
Dla Fabiańskiego liczy się wygrać ligę z Legią? Przyjmijmy, iż taka sytuacja miała miejsce i Manu zainteresował się Polakiem. Wsponnieć wystarczy Dudka, który z Knurowa wystrzelił jak dorodny jelonek do Feyenoordu. Niby klub mniejszy, ale prestiż... z Knurowa do Holandii to tak jak z Legii do Manchesteru. Przykład, nie twierdzenie .
Więc, Legia ważniejsza od Manchesteru według dziennikarzy? Zabawne. Zapewne gaża podwójna, nawet gdyby się nie przebił do pierwszej jedenastki kupili by go inni, lepsi od legii. A tak ... a co z Rasiakiem ? :lol: Następca Nistelrooya? :pijemy: :haha: [/img]

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:40

yazid^ pisze:To jest twoje zdanie, zaślepione kibicowaniem temu klubowi.

Uwierz mi że mimo tego ze jestem kibicem MU potrafie "trzezwo" ocenic gre piłkarzy tego klubu.
yazid^ pisze:Ale nikt mi nie wmówi, że VDS jest ostoją United, bo tak nie jest.

Nikt takiego czegos nie wypowiedział. To Ty stwierdziłes ze Manchesterowi potrzeba Fabianskiego, bo VDS popełnia jakies farfolce.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:44

Nikt takiego czegos nie wypowiedział. To Ty stwierdziłes ze Manchesterowi potrzeba Fabianskiego, bo VDS popełnia jakies farfolce.
K*****, gdzie? :lol:

Ktoś napisał:
Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem
Na co ja:
Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar
Czytanie ze zrozumieniem :roll:
Co do Holendra, nie zaprzeczę. Farfocle puszcza, lecz jest po Peterze Schmeichelu jedynym zawodnikiem między słupkami, który jest godny gry na Old Trafford. Bo gdy przypomnę sobie sztuczki cyrkowe Massimo Taibiego, Bosnicha czy Bartheza, o Carrolu już nie wspomnę, to biegunka gniecie w krzyż.
Nie jestem sam :) Mam nadzieję, że zgadzasz się także z tym, iż lepszy oraz młodszy bramkarz byłby mile widziany na Old Trafford?

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:54

yazid^ pisze:Czytanie ze zrozumieniem Rolling Eyes

Czytac ze zrozmieniem potrfie. Natomiast to zdanie "Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar" mozna odebrac tak ze Fabianski jest jednakt potrzebny.
yazid^ pisze:Nie jestem sam Smile Mam nadzieję, że zgadzasz się także z tym, iż lepszy oraz młodszy bramkarz byłby mile widziany na Old Trafford?

Przecież MU ma Fostera na wypozyczeniu. Jest jeszcze Howard który w pierwszym sezonie gry w premiership został wybrany najlepszym bramkarzem tej ligi. Po meczu z Porto i jego ewidentnym błędzie usiadł na ławce i do tej pory nie może sie przebic. Nie znaczy to jednakt ze jest skreslony. Talent ma i powinien dostawac czesciej szanse do gry.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 mar 2006, 18:57

Panowie spokojnie.O co sie tu klocic...Van der Sar jest:po pierwsze lepszym zawodnikiem niz Fabianski.Po drugie: jest bardziej doswiadczonym.Po trzecie : bardziej znanym.Po czwarte: nie puszcza farfocli.Mozna by tak wymieniac bez konca.
Co do tych "szmat" to kazdemu sie zdarzy wpuscic takie bramki.To ze kiedys wpuscil taka brame to wcale nie znaczy ze jest slaby...Co do poglosek na temat MU i Fabianskiego: Lukasz w tej chwili moze byc CO NAWYZEJ rezerwowym bramkarzem MU jezeli oczywiscie kiedykolwiek dojdzie do transferu.VDS jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niz Fabianski ze nie ma tu co dyskutowac.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 19:05

Czytac ze zrozmieniem potrfie. Natomiast to zdanie "Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar" mozna odebrac tak ze Fabianski jest jednakt potrzebny.
Można, ale napisałem to w odpowiedzi do posta:
Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem
To tyle. I jeszcze na koniec -> :lol2:
VDS jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niz Fabianski ze nie ma tu co dyskutowac.
Tylko nikt tu o tym nie dyskutuje, jakbyś łaskawie zauważył :]

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 19:14

yazid^ pisze:To tyle. I jeszcze na koniec -> Lol

Priorytet - inaczej sprawa pierwszorzędna
MU potrzebuje wzmocnien w pomocya a nie na bramce wiec niewiem skąd ten śmiech. Moze nie znałes znaczenia słowa priorytet ?
Tak wogle to udała Ci sie ta marna prowokacja.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 19:18

Dzięki! Od dziś wiem co to priorytet! Tylko dalej nie rozumiem, gdzie w zanegowaniu tego, że priorytetem nie jest sprowadzenie bramkarza, napisałem o tym, iż Fabiański jest potrzebny :think:
MU potrzebuje wzmocnien w pomocya a nie na bramce wiec niewiem skąd ten śmiech
BŁAGAM, niech ktoś mu powie! :lol2:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”