Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:18
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:22
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:22
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:26
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:27
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:35
yazid^ pisze:Nie uwierzysz, ale mam większość bramek ManU na kompie! Niesamowite, nie?
Wogle strzał Mendiety i inne budy z wolnych. Daj spokój ale przy wielu tych bramkach VDS nie miał nic do powiedzenia.yazid^ pisze:Może wszystkie te bramki to nie farfocle, ale piłki, które wpaść nie powinny.
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:37
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 mar 2006, 18:40
Jeśli mam być szczery podobne nowinki dziennikarskie działają na mnie jak Figo na kibiców Barcelony. To, co się wyprawia w prasie jest poniżej poziomu morza. Owszem, nie wątpię że Fabiański jest na celowniku niejednego klubu a la Great Britain, ale zmiennik van der Saara? Chyba zmiennik pod prysznicem, jako ktoś kto sprzątaMartinho pisze:Wy tu gadacie o Fletcherze a tu przed chwila taka informacja na Onecie sie pojawila:
Sam jestem zaskoczony ...Jak poinformował angielski dziennik "Daily Mirror", Manchester United rozmawia z Legią Warszawa o ewentualnym transferze młodego bramkarza Łukasza Fabiańskiego.
Fabiański, który w czwartek po raz pierwszy otrzymał powołanie do reprezentacji Polski, na mecz z Arabią Saudyjską, miałby być w zespole z Old Trafford zmiennikiem doświadczonego Holendra Edwina van der Sara.
Pierwszą ofertę klub z Manchesteru przysłał na Łazienkowską w ubiegłym roku. Kwota, jaką oferował wynosiła 2 mln funtów. Jednak Łukasz wspólnie z trenerami zdecydowali, że na wyjazd jest jeszcze za wcześnie.
- Chcę z Legią wygrać ligę. Jeśli Manchester naprawdę będzie mnie chciał, to zgłosi się z pół roku, czy za rok - stwierdził Fabiański.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:40
yazid^ pisze:To jest twoje zdanie, zaślepione kibicowaniem temu klubowi.
yazid^ pisze:Ale nikt mi nie wmówi, że VDS jest ostoją United, bo tak nie jest.
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 18:44
K*****, gdzie?Nikt takiego czegos nie wypowiedział. To Ty stwierdziłes ze Manchesterowi potrzeba Fabianskiego, bo VDS popełnia jakies farfolce.
Na co ja:Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem
Czytanie ze zrozumieniemZważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar
Nie jestem samCo do Holendra, nie zaprzeczę. Farfocle puszcza, lecz jest po Peterze Schmeichelu jedynym zawodnikiem między słupkami, który jest godny gry na Old Trafford. Bo gdy przypomnę sobie sztuczki cyrkowe Massimo Taibiego, Bosnicha czy Bartheza, o Carrolu już nie wspomnę, to biegunka gniecie w krzyż.
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 18:54
yazid^ pisze:Czytanie ze zrozumieniem Rolling Eyes
yazid^ pisze:Nie jestem sam Smile Mam nadzieję, że zgadzasz się także z tym, iż lepszy oraz młodszy bramkarz byłby mile widziany na Old Trafford?
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 mar 2006, 18:57
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 19:05
Można, ale napisałem to w odpowiedzi do posta:Czytac ze zrozmieniem potrfie. Natomiast to zdanie "Zważywszy na to, jakie farfocle puszcza van der Sar" mozna odebrac tak ze Fabianski jest jednakt potrzebny.
To tyle. I jeszcze na koniec ->Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem
Tylko nikt tu o tym nie dyskutuje, jakbyś łaskawie zauważyłVDS jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niz Fabianski ze nie ma tu co dyskutowac.
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 19:14
yazid^ pisze:To tyle. I jeszcze na koniec -> Lol
Nassem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 19:18
BŁAGAM, niech ktoś mu powie!MU potrzebuje wzmocnien w pomocya a nie na bramce wiec niewiem skąd ten śmiech
yazid^
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio