Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 25

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 mar 2006, 19:08

Zico_FCI pisze:To ty nie rozumiesz, że gdyby nie Kolporter to twoja Korna by dziś praktycznie nie istniał.
A ty skad to mozesz wiedziec :?: Moze by zamiast Kolportera pojawil sie jeszcze lepszy sponsor i Korona bylaby 100x lepsza niz teraz :?:
Zico_FCI pisze:Tak samo jak nie istnieli jej kibice przed tym jak Klicki ją kupił.

Z tego co wiem to gdy Korona grala w 3 lidze to miala juz sporo fanow. Normalne jest chyba ze jesli zespol awansuje do ekstraklasy to przybywa mu fanow...

Jeszcze pare slow do Zico. Ja widze ze Legia to jest najlepszy klub wg ciebie i ogolnie to oprocz nich to w lidze same cieniasy sa...Nie napisales tego tylko ze czytajac kilkanascie twoich postow w tematach z polska liga mozna to wywnioskowac.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 mar 2006, 19:16

Scyzoryk pisze:Mi chodziło o to czy by chciał aby jego klub miał taką nazwę
Wiem o co ci chodziło. Przecież napisałem, że Juventus nie potrzebuje zmieniać nazwy aby przetrwać. Poza tym nawet nikt by nie śmiał próbować zrobić czegoś takiego.
Scyzoryk pisze:.A gdzie byłaby twoja wielka Legia bez sponsorów ??
A czy ja mówie, że sponsorzy to coś złego. Jaki klub by przetrwał bez tego ?
Scyzoryk pisze:Zaden kibic nie chce zeby klub miał zmienioną nazwę ,
Wiadomo że nikt nie chciałby mieć sponsora w nazwie klubu. Ale jeżeli to ma decydować o tym czy klub będzie istniał czy nie, to takie obrażanie się jest śmieszne. Chciałbyś aby Klicki wycofał się ze sponsorowania Korony. ?
Martinho pisze:Jeszcze pare slow do Zico. Ja widze ze Legia to jest najlepszy klub wg ciebie i ogolnie to oprocz nich to w lidze same cieniasy sa...Nie napisales tego tylko ze czytajac kilkanascie twoich postow w tematach z polska liga mozna to wywnioskowac.
Cała polska liga jest cienka :wink:
Martinho pisze:A ty skad to mozesz wiedziec Moze by zamiast Kolportera pojawil sie jeszcze lepszy sponsor i Korona bylaby 100x lepsza niz teraz
:lol:
Martinho pisze:Z tego co wiem to gdy Korona grala w 3 lidze to miala juz sporo fanow.
Gratuluje... Tylko, że wtedy w klubie był już Kolporter

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2006, 19:23

Zico_FCI pisze:Tak samo jak nie istnieli jej kibice przed tym jak Klicki ją kupił
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Przestań pier.... moze poprostu się nie interesowałeś czyli np Lechia jak grała w IV lidze to też nie miała kibiców ?? Wiadomo ze na stadion Korony nie ciągneły tłumy takie jak teraz ale na derbach z Błękitnymi bywało ponad 20 000 tys ... Nasze zgody też są po tym jak Kolporter zainwestował ??. Prawda jest taka ze gdy Korona była na skraju bankrutctwa to moze i na stadion przychodziło po 500 (no ale jak to porównywać skoro na mecz I ligi w Płocku przyszło 300 osób , Na półfinał PP w Lubinie 800, a na GKS w IV lidze 10 000 ) (nic w tym dziwnego klub źle gra mniejsza frekfencja) . KIBICE KORONY BYLI ZAWSZE (choć moze nie tak liczni jak teraz ;) ) , i bardziej ogarnięci w temacie kibice twojej drużyny to wiedzą .

Zico_FCI pisze:Ciekawe co byś powiedział gdyby Kalicki stwierdził – "Albo jest nazwa firmy w nazwie klubu albo kończę sponsorowanie. "
klicki tak by nie zrobił :) Nazwę Kolporter Korona Kielce kibice jeszcze dopuszczali w III w II lidze ale od kąt w I zaczęto mówić Kolporter Kielce pomijając Korona w TV w gazetach kibicom coraz mniej się to podobało , chociaz teraz to się poprawia po różnych apelach kibiców .

Zico_FCI pisze:w przypadku Legii nie powinno być zmienianej nazwy klubu. Ale w przypadku takich klubów jak Korona nie widzę problemu

A czym jest lepsza Legia od Korony ?? Historią ?? Nasz historia tez sięga czasów przedwojennych moze nie Korony ale bezpośrednich jej przodków .
My dopiero zapełniamy swoją kartę :)

Zico_FCI pisze:o ty nie rozumiesz, że gdyby nie Kolporter to twoja Korna by dziś praktycznie nie istniał

Wiem nie musisz , mi o tym przypominać ...
Zico_FCI pisze:Gratuluje... Tylko, że wtedy w klubie był już Kolporter
Litości Kolpolter kupił Korone gdy grała w III lidze. I jak chciałbyś wiedzieć w II lidze spędziliśmy wsumie kilkanaście sezonów .

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 17 mar 2006, 19:44

w przypadku Legii nie powinno być zmienianej nazwy klubu. Ale w przypadku takich klubów jak Korona nie widzę problemu
no właśnie w czym jest !!???
Jak nie widać różnicy to po co przepłacać :P

a co do historii to nigdy wam(legia) nie zapomnimy tego Mistrza bodajrze w 1994 roku co nasi zawodnicy dostali 3 czerone kartki! Więc co do historii to legia lepiej niech sie wyppowiada bo przekrecili Mistrza... :roll:

co do Korony jest to klub ktory najbardziej lubie oprócz Górnika z I ligi,kibicowałem im juz od 3 ligi,oczywiście tak ze cieszyłęm sie jak wygrali:)
Ostatnio zmieniony 17 mar 2006, 22:29 przez krako, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2006, 22:27

krako_91 pisze:Scyzoryk napisał:
w przypadku Legii nie powinno być zmienianej nazwy klubu. Ale w przypadku takich klubów jak Korona nie widzę problemu

TO nie ja napisałem tylko Zico... więc zmien to zeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał ...

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 17 mar 2006, 22:30

Scyzoryk pisze:TO nie ja napisałem tylko Zico... więc zmien to zeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał ...
musiał system nawalic albo co pzrecież reczniebym nie pisał cytuj.. :?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 mar 2006, 14:35

Mecz Kolportera Korony zostal przelozony w ostatniej chwili z powodu zlego stanu boiska.Wg sedziego murawa byla zbyt grzaska zeby na niej grac.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 18 mar 2006, 19:10

No wiadać było ze murawa była bardzo błotnista ... tą decyzję mogę bardziej zrozumieć od odwołania meczu z Pogonią gdy murawa była znowu zatwarda . Ciekawe czemu w Lubinie nikt Korony się o zdanie nie pytał i graliśmy na śniegu ... a kilka dni później mecz Zagłębia w lidze został już odwołany ...troche konskewencji i ciekawe co zrobią z meczem we wtorek ? Terminów raczej wolnych to juz nie ma ... [/img]

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 mar 2006, 20:13

Ryszard Wieczorek, trener Kolportera Korony:
Naszym piłkarzom nie brakowało serca i chęci w grze, zabrakło jednak sposobu na pokonanie obrońców Zagłębia. Nasi zawodnicy, predestynowani do tzw. krótkiej gry na małej powierzchni, na takiej murawie nie mogli wiele zdziałać.

teraz to mnie rozbawil troche Pan Wieczorek :rotfl2:
na takiej murawie nie mogli wiele zdziałać
hmm, a w meczu z Legia byla lepsza :?:

byl ktos na meczu :?:
chcialbym sie dowiedziec, czy boisko bylo zmrozone, jak w meczu z Legia, czy wygladalo tak jak w weekend, ze gdy sie chodzilo po murawie zapadalo sie kilka centymetrow :rotfl2:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 mar 2006, 12:30

cloner pisze:chcialbym sie dowiedziec, czy boisko bylo zmrozone, jak w meczu z Legia, czy wygladalo tak jak w weekend, ze gdy sie chodzilo po murawie zapadalo sie kilka centymetrow
Ja nie byłem :lol: ale widziałem w TV i raczej obowiązywała ta druga opcja. :wink:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 13:55

Zdecydowanie , cytując trenera Wieczorka boisko było takie same dla obydwu drużyn i Scyzoryku nie płakałbys tak jakby Korona wygrała , więc przyjmij to dumnie będąc wiernym po proażce :)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 22 mar 2006, 18:26

Zdecydowanie , cytując trenera Wieczorka boisko było takie same dla obydwu drużyn i Scyzoryku nie płakałbys tak jakby Korona wygrała , więc przyjmij to dumnie będąc wiernym po proażce Smile

Do mnie to ??:) Ja nie płaczę , nawet nic nie napisałem . Zagłębie mogło to wygrać gdyby Chałbiński trafił tą setkę co miał .

P.S to był ostatni mecz I jedynastki na Szczepaniaka 29 ...1 kwietnia pierwszy mecz na nowym estadio z Zagłębiem .

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 26 mar 2006, 21:43

Porażka z Wisłą każdy w Kielcach mówił tylko o 3 punktach , ale widać ze Korona jeszcze nie ma tej formy co była jesiennią . Meczu całego nie widziałem więc cięzko coś o nim samy napisać pozatym ze był bardzo nudny co wynika ze skrótów w C+ . Przed meczem z Zagłębiem jestem jednak optymistą nowy stadion 15500 tys na trybunach ... moze być dobrze .

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 mar 2006, 0:41

Może ale nie musi , najpierw w Koronie muszą znów zacząc strzelac bramki. Tak naprawde najsprawiedliwsze było by jajo jajo no ale uroki pilki kopanej

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 29 mar 2006, 20:04

Ja myślę że teraz w sobotnim spotkaniu z Lubinem jest szansa na trzy punkty :) Może premier przyniesie szczęście i wreszcie ta czarna passa Koronki zniknie :D Tym bardziej że porażka Zagłębia z Pogonią utwierdza mnie w tym- że pokonać każdego można :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”