Manchester United (zbiorczy) - Strona 186

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 mar 2006, 20:19

Martinho pisze:jest bardziej doswiadczonym

A nie sądzisz że jest już trochę "za bardzo doświadczonym" :?: :roll: Swój wiek mimo wszystko ma i ManU powinno zacząć rozglądać się za pożądnym bramkarzem (zresztą podobnie jak Kanonierzy :wink: ).

Martinho pisze:bardziej znanym

:brawo:
To że jest bardziej znany akurat o niczym nie świadczy. Akurat sława nijak się ma do umiejętności piłkarza.

Nassem nie wiem po co w ogóle jeszcze ciągniesz tą dyskusję. Może trochę źle zinterpretowałeś wypowiedź Zidane'a :lol: :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 mar 2006, 20:53

Yazid^ jesli takie masz opinie na temat bramkarzy to módl sie zeby Real kogos nowego znalazł bo Casilas w tym sezonie poscil pare takich "farfocli" ze sie w bani nie miesci.Wymienione przez ciebie "farfocle" VdS to jest nic przy tegorocznych farfoclach Casilasa.Wiec jak Real ma szukac nowego bramkarza?

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 17 mar 2006, 20:57

RóżA pisze:Nassem nie wiem po co w ogóle jeszcze ciągniesz tą dyskusję. Może trochę źle zinterpretowałeś wypowiedź Zidane'a

Już sie nie wdam z nim w polemike :wink: chciałem tylko wytłumaczyc ze latem sprowadzenie kolejnego bramkarza jest zbędne. Owszem VDS ma swoje lata ale nie zapominajmy ze MU ma jeszcze dwóch zawodników na te pozycje.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 17 mar 2006, 21:12

Wybaczcie ale nie moglem sie już powstrzymać :lol:
John Travolta pisze:Casilas
Casillas
John Travolta pisze:to módl sie
Zaraz to zrobie
John Travolta pisze:poscil pare takich "farfocli" ze sie w bani nie miesci
farfocli ?- heh dobre Zawsze myslałem że farfocle są związane np z kwiatkami a nie z piłką nozną.Zalezy w kogo głowie bo w mojej się miesci ale jak masz z tym problemy to raczej Ci w tym nie pomożemy
John Travolta pisze:VdS to jest nic przy tegorocznych farfoclach Casilasa
VDS to nic? ach Ci kibice :wink:
John Travolta pisze:Wiec jak Real ma szukac nowego bramkarza?
Mam Ci wyjaśnić jak szuka się bramkarzy? To bardzo proste.Sa od tego ludzie nazwani skautami którzy szukaja zawodników o ogromnych potencjałach i pózniej sporządzają liste zawodników których mogą sie przydac danemu klubowi a następni zarząd podejmuje decyzje odnosnie piłkarzy.Mam nadzieje że już bedziesz wiedzial jak sporawdzić danego zawodnika

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 mar 2006, 22:13

Wybaczcie ale nie moglem sie już powstrzymać

John Travolta napisał:
Casilas

Casillas

John Travolta napisał:
to módl sie

Zaraz to zrobie

John Travolta napisał:
poscil pare takich "farfocli" ze sie w bani nie miesci

farfocli ?- heh dobre Zawsze myslałem że farfocle są związane np z kwiatkami a nie z piłką nozną.Zalezy w kogo głowie bo w mojej się miesci ale jak masz z tym problemy to raczej Ci w tym nie pomożemy

John Travolta napisał:
VdS to jest nic przy tegorocznych farfoclach Casilasa

VDS to nic? ach Ci kibice

John Travolta napisał:
Wiec jak Real ma szukac nowego bramkarza?

Mam Ci wyjaśnić jak szuka się bramkarzy? To bardzo proste.Sa od tego ludzie nazwani skautami którzy szukaja zawodników o ogromnych potencjałach i pózniej sporządzają liste zawodników których mogą sie przydac danemu klubowi a następni zarząd podejmuje decyzje odnosnie piłkarzy.Mam nadzieje że już bedziesz wiedzial jak sporawdzić danego zawodnika
Widze bardzo inteligenty post, na temat, i wogule wiele wnoszący do tematu."Zrozumiałes całą tesc poprzediego posta"

1.Przy "farfocle" celowo postawilem cudzysłow jakbys niezauwazyl, bo to głupie okreslenie którego uzyl twoj koleja- fan Realu.
2.Nie wiem czy ogladasz wszysktie mecze Realu ale ja sobie przypomian conajmniej kilka powaznych błędów Casilasa, ktore były błedami wieszymi niz błędy VdS z tego sezonu, jeden mecz ktory mi utwkwił w głowie to chyba z Sevilla gdzie popełnił dwa powazne błędy, zreszta kontynując mysl yazidiego6 takie błędy skłaniaja do tego by zakupic nowego bramkarza.

Nie rozumiem przesłania i sensu twojego akapitu?
Nikt sie o nic nie pytal i nie kazal ci wymyslac encyklopedycznej definicji wiec nie tak naprawde nie wiadomo za bardzo o co ci chodzi.Jedyne co mi przychodzi ze nie potrafisz myslec i dostawic sobie przecinka po "jak" który w domysle tam stał.Ale niekórym cięzko sie mysli jak widac.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 17 mar 2006, 22:33

Łuu
John Travolta pisze:Widze bardzo inteligenty post, na temat, i wogule wiele wnoszący do tematu."Zrozumiałes całą tesc poprzediego posta"
Przydałoby sie znać język polski nie chodzi mi o literówki bo to się każdemu może przytrafić tylko o wogule które powinno się pisac wogóle
John Travolta pisze:Nie wiem czy ogladasz wszysktie mecze Realu
Zaspokoje Twoją ciekawość i odpowiem ana to pytanie.Tak oglądam wszystkie mecze Realu.
Czy myślisz że jest na świecie jakiś bramkarz który nie popełnia błędów?
Jakbyś chciał wiedziec to każdy jest tylko człowiekiem i nie zawsze musi prezentowac najwyższy poziom.Poza tym podałes mecz z Sevillą- ok być może nie powinien wybijac piłek przes siebie tylko je łapać(twierdze że o tym myślałeś) ale było także spojrzeć jak był ustawiony do tych piłek.Ponadto moge podac 2 kapitalne internwencje własnie z tego spotkania które uchroniły Real przed stratą kolejnych bramek.Zawsze lepiej patrzyć tylko na błedy nie wspominając o kapitalnych interwencjach.
John Travolta pisze:Jedyne co mi przychodzi ze nie potrafisz myslec
Hm,Cogito ergo sum powiedział Kartezjusz.Ok przetłuamcze Ci to żebyś wiedział co to oznacza. Myśle więc jestem :lol:

Żeby było związane z tematem:
Jutro o 16 Manchester United zagraz West Bromich Albion na wyjeździe.Sir Alex ferguson móiwł że da odpoczac Rooney'owi a więc do składu powróci Ruud.Manchester wydaje się być zdecydowanym faworytem do tego spotkania i tylko Kuszczuk może uchronić swój zespoł przed pogromem :wink:
Ostatnio zmieniony 17 mar 2006, 22:37 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 mar 2006, 22:35

John Travolta pisze:bardzo inteligenty post
-------->
John Travolta pisze:wogule

Z tego co widziałem to yazid zacytował fragment w którym było napisane "bramkarz nie jest priorytetem" więc nie rozumiem Twojej nagonki na Ikera :? Popełnia błędy, ale porównując Jego karierę do kariery Edwina to tych błdów wyłapalibyśmy napewno o wiele mniej :wink: Poza tym jak już napisałem VdS swój wiek ma i mimo wszystko ManU powinno zacząć rozglądać się za jakimś bramkarzem :]

Poza tym po raz drugi napisałeś
John Travolta pisze:Casilas
mimo wcześniejszego upomnienia Ultras-Sura, więc coś chyba się za to należy :>

A żeby nie było OT:
West Brom w meczu z Chelsea pokazało pazurki, więc mimo wszystko Diabełki mają przed sobą nie takie proste zadanie jak się wydaje. Co nie zmienia faktu że są faworytem, zresztą na nich postawiłem :] Poza tym mam chyba dobrą wiadomość dla fanów Manchesteru:
Carlos Queiroz powiedział, że Ruud van Nistelrooy pozostanie w United, mimo spekulacji o odejściu Holendra z Old Trafford.

Wszelkie transferowe rozmowy rozpoczęły się, kiedy van Nistelrooy był odsunięty od gry w pierwszym składzie w wygranym, finałowym spotkaniu pucharu Carling Cup przeciwko Wigan.

Holender zaczynał również grę z ławki rezerwowych w ligowym spotkaniu Premiership przeciwko podopiecznym Paula Jewella oraz w ostatnim z Newcastle.

„On jest częścią naszych planów, tych krótkich, średnich i długo terminowych.” – potwierdza Carlos.

„Wy nie możecie być zaskoczeni, kiedy 50 zespołów na świecie chce Ruuda.” – kontynuuje.

„Jest tylko jeden zespół, który go potrzebuje. 'My potrzebujemy takiego gracza, jak Ruud van Nistelrooy'. I my jego mamy.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 mar 2006, 23:07

Róża- nagonka do vazida6 tyczy sie tego ze czepia sie mało klasy bramkarskiej VdS ktory faktem jest popełnił kilka błędów w tym sezonie, ale wzmianka o Casillasie(przepraszam za poprzednie ale niestety pospiech+dyskleksja daja swoje) miala powiedziec własnie to o czym Ultra-sur napisal czyli ze zaden bramkarz nie jest idealny i ja tez moge wskazac wiele wspanialych interwencji VdS które mogą przycmic pewnie błędy.
Hm,Cogito ergo sum powiedział Kartezjusz.Ok przetłuamcze Ci to żebyś wiedział co to oznacza. Myśle więc jestem
Skromne zejscie od tematu + cytat frazy wyjętej z kontekstu.Widze lubisz niepotrzebnie popisywac sie wiedzą, a ze robie błędy ortograficzne, nie znaczy ze jestem durniem, pojecie o literaturze mam i nie musiales tłumaczyc :P

A tak ogólnie to W MU jest bardzo duzo młodych bramkarzy, i kolejny Fabianski to mogło by byc ciut za duzo, teraz mamy Bena Fostera, Heatona, Steela, Zielera, pewnie chciałbym Polaka w United ale pewnie wiecej zyska jesli jeszcze troche pogra w Legi niz jak zasiądzie na trybunach Old Trafford.

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 18 mar 2006, 12:27

John Travolta pisze:pewnie wiecej zyska jesli jeszcze troche pogra w Legi niz jak zasiądzie na trybunach Old Trafford.

W Legii juz za duzo nie zyska. Teraz podczas meczów może bedzie 2 razy musiał interweniowac więc dla niego bedzie lepiej jak w lecie odejdzie. Tylko że w MU bym go nie chciał :wink: z powodu ze mamy bramkarzy. Dobrą decyzją byłoby jednakt go kupic i wypozyczyc na cały sezon do jakiegos słabszego klubu premiership np: Fulham, Birmingham czy tez inne ...

Awatar użytkownika
budziomir
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 19 mar 2006, 8:24

Gdyby wypożyczyć go tak jak mówisz do słabszego zespołu, to z pewnością mógłby wykazać pełnie swoich możliwości. Bo wiadomo w takich zespołach jak Fulham, Birmingham obrona nie jest aż taka pewna. To coś takiego jak z Kuszczakiem. Ale według mnie powinien zostać jeszcze w Legii i wtedy odejść. A może jeszcze pojedzie na MŚ!?!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 mar 2006, 9:10

budziomir pisze:Gdyby wypożyczyć go tak jak mówisz do słabszego zespołu, to z pewnością mógłby wykazać pełnie swoich możliwości.
Przeciez gra w przecietnej Legii, tyo po co go wypozyczac do innego przecietniaka ? W Legii tez moze pokazac swoje mozliwosci, przeciez w koncu wychodzi w 1 skladzie :lol:
budziomir pisze: Ale według mnie powinien zostać jeszcze w Legii i wtedy odejść.
No i zostanie przynajmniej do konca tego sezonu, bo ma niby wywalczyc z Legia Mistrzostwo Polski :lol: Pewnie po sezonie sodowka uderzy i bedzie chcial odejsc z Polski...
budziomir pisze:A może jeszcze pojedzie na MŚ!?!
Dobry kawał :lol: Watpie zeby byl lepszy od Boruca, Kuszczaka , Dudka czy Kowalewskiego...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 mar 2006, 9:28

Martinho pisze:Przeciez gra w przecietnej Legii, tyo po co go wypozyczac do innego przecietniaka ? W Legii tez moze pokazac swoje mozliwosci, przeciez w koncu wychodzi w 1 skladzie

Tylko że ta przeciętna Legia jak narazie jest pierwsza w lidze :roll: Tutaj też nie ma za bardzo co robić- przykładem może być ostatni mecz- chyba miał ze trzy interwencje, a przez reszte meczu mógł iść do Mc Donalds'a na Cheeseburgera :lol: Chodzi o to że mógłby odejść do jakiegoś średniaka, ale z dobrej ligi np. Angielskiej czy chociażby Niemieckiej :wink:

Martinho pisze:Dobry kawał Watpie zeby byl lepszy od Boruca, Kuszczaka , Dudka czy Kowalewskiego...

Tego pewny być nie możesz :wink: Narazie został powołany na mecz z Arabią więc kto wie :wink: Wiadomo że jeszcze nie dorównuje umiejętnościami wymienionym prze Ciebie piłkarzom, ale to wcale nie blokuje drogi na mistrzostwa.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 679

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 mar 2006, 11:21

hello wszystkim!! to ja moze tez skomentuje to co jest pisane na temat Fabianskiego w Man. Moim skromnym zdaniem Czerwone diably maja juz dwóch dobrych bramkarzy i myśle ze nie ma sensu aby nasz legionista grał w tym klubie :] oczwiscie jestem za tym aby przeszedł on do jakiegos dobrego klubu ale bez przesady. bo nie ma sensu aby grzał ławe....Myśle ze tak jak to napisał mój przedmówca ; Fulham albo Birmingham były by odpowiedniejsze na poczatek a potem mozna by sie pokusic o cos ciekawszego. Pamietajmy ze Premiership to wg wielu wachowców i mnie też jest najsilniejsza liga na swiecie 8) i watpie czy Fabianski ma szanse przebicia sie do 1 skladu [nawet jesli VdS bedzie mial kontuzje..] Warto tez zauwazyc ze I liga POLSKA to tez nie jest zaden poziom.....:boruta:

Ps. Od niedadawna przezuciłem sie troche na man wiec jesli ma ktos jakies ciekawe posty.video i inforacje o tej druzynie itp to niech pisze. Bede bardzo wdzieczny!!! pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 mar 2006, 11:45

Ultras-Sur pisze:Przydałoby sie znać język polski nie chodzi mi o literówki bo to się każdemu może przytrafić tylko o wogule które powinno się pisac wogóle
Nie żebym się jakoś wyjątkowo czepiał, ale denerwuje mnie, gdy ktoś wytykając komuś błąd ortograficzny i niby poprawiając go sam również pisze ten sam wyraz z błędem :?
A więc Ultras-Sur nie "wogóle" a "w ogóle" :roll:

Co do sporu Casillas vs VdS to każdemu bramkarzowi zdarzają się głupie błędy - ważne żeby nie stały się one normą. W dodatku trzeba brać pod uwagę w ilu meczach Iker właściwie w pojedynkę ratował dupsko Realowi... Dla mnie obok Buffona najlepszy bramkarz świata 8)

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 22 mar 2006, 18:26

Moim zdaniem Fabiański w ManU, zdecydowanie TAK :!: Jednak nie w tym momencie, tylko za około sezon. Jest młody, ma przed sobą wielką karierę. Co prawda nie dorownuje jeszcze Borucowi czy Dudkowi, ale w najblizszym czasie może stać się lepszym od nich. W ManU byłby godnym następcą Edwina, który za sezon, może 2, może 3 zakończy karierę.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”