Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 81

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 19 mar 2006, 21:59

Jeszcze takie małe porównanie:

Chelsea - Man. City
Birmingham- Chelsea
Chelsea - West Ham
Bolton - Chelsea
Chelsea - Everton
Blackburn - Chelsea
Chelsea - Man. United
Newcastle - Chelsea

Man City - niewygodny przeciwnik, w grudniu ledwo wygrali na wyjezdzie 0:1, rok temu na Stamford Bridge padł remis 1:1.
Birmingham - Drużyna która wciąz ma szanse na utrzymanie w lidze na własnym stadionie upatruje szanse na zdobywanie punktów. Z Chelsea dadzą z siebie 110%
Bolton - mają szanse na gre w europejskich pucharach, nawet w LM! bedą walczyc do końca.
Man Utd - wiadomo
Newcastle - na własnym boisku zawsze grozni
Tobik33 pisze:Man Utd - Birmingham City
Man Utd - West Ham United
Bolton Wanderers - Man Utd
Man Utd - Arsenal Londyn
Man Utd - Sunderland
Tottenham Hotspur - Man Utd
Man Utd - Middlesbrough
Chelsea Londyn - Man Utd
Man Utd - Charlton Athletic
Birmingham - na wyjezdzie bedzie im bardzo trudno o jakies punkty
Bolton - patrz co u Chelsea
Arsenal - groźny przeciwnik ale mysle ze na OT Manchester da rade
Sunderland - pewne 3 pkt MU
Middelsbrough - rewanż za ostatnią porażke ?? czemu nie. Zwyciestwo MU !!
Tottenham - bardzo trudny mecz, bedzię cięzko
Charlton - wszystko zależy od sytuacji w tabeli.

Reasumując wszystko jest możliwe. Przeciwnikami nie ma co się za bardzo sugerowac bo juz nie raz sie przekonywalismy ze niespodzianki się zdarzają. Chociażby dzisiaj Fulham 1:0 :lol: :lol:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 mar 2006, 22:22

Nassem pisze:Reasumując wszystko jest możliwe. Przeciwnikami nie ma co się za bardzo sugerowac bo juz nie raz sie przekonywalismy ze niespodzianki się zdarzają. Chociażby dzisiaj Fulham 1:0

Hurra optymizm nie wskazany Mu powalczy o tytuł .. za rok :)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 19 mar 2006, 22:47

Nassem pisze:Tu się zgodze bo Chelsea jeszcze dużo brakuje do klasy MU

:lol:
Tobik33 pisze:Z MU na Stamford Bridge gdzie Chelsea jeszcze w Premiership za czasów Mourinho nie przegrała daje to wiele do myślenia

Przegrala raz z Barcelona :roll:
Niggaz pisze:Kolejny idiota po Essienie.
Za takie coś powinni mu podziękować i nie wpuszczać na boisko
Czemu nazywasz go idiota :? Przypatrzyles sie dobrze. Duff tam byl kopany przez obroncow Fulham, a jako ze Gallas jest troche agresywny to poprostu mu pomogl. Gdyby ktos np kopal twojego kumpla to tez bys stal z boku i patrzyl sie z usmiechem :?
j1mmy pisze:Hurra optymizm nie wskazany Mu powalczy o tytuł .. za rok

W pelni popieram :wink:

A co do meczu, to slaby mecz w wykonianiu Chelsea. Pierwsze zmiany juz w 30 minucie. Duzo nie wykorzystanych sytuacji. Fulham byl lepszy i w pelni zasluzyli na wygrana. To chyba tyle :?

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 19 mar 2006, 22:55

-=MiC=- pisze:Laughing

Z czego ha ? Facet popatrz na osiągniecia MU na przestrzeni lat, a potem sie wypowiadaj w spodób normalny.
-=MiC=- pisze:Przegrala raz z Barcelona Rolling Eyes

Tobikowi chodziło o premiership.
-=MiC=- pisze:A co do meczu, to slaby mecz w wykonianiu Chelsea. Pierwsze zmiany juz w 30 minucie. Duzo nie wykorzystanych sytuacji. Fulham byl lepszy i w pelni zasluzyli na wygrana. To chyba tyle Confused

No własnie zagrała słabo. Dlaczego w kolejnych meczach ma nie być podbnie ? "MAszyna" przestała już trybic jak w poprzednim sezonie wiec szanse na to że zacznie tarcic czesciej pkt są i gadanie 8 kolejek przed koncem sezonu zemają mistrzostwo jak w banku jest przesadą.
Drużyny z premiershi zobaczyły ze można z nimi wygrac i bedą starali się powtórzyc wyczyn Fulham.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 19 mar 2006, 23:02

Nassem pisze:Facet popatrz na osiągniecia MU na przestrzeni lat, a potem sie wypowiadaj w spodób normalny.

W Historii im napewno brakuje, ale nie w tym sezonie.
Nassem pisze:Tobikowi chodziło o premiership.

Wiem ze chodzilo mu o Premiership. Ale co tobie do tego.
Nassem pisze:No własnie zagrała słabo. Dlaczego w kolejnych meczach ma nie być podbnie ?

A dlaczego ma byc :| Chelsea zagrala dzisiaj okrojonym skladem, i napewno nikt nie zaprzeczy.
Nassem pisze:"MAszyna" przestała już trybic jak w poprzednim sezonie

Kiedy przestala trybic w poprzednim sezonie. Po tym jak juz zapewnila sobie mistrzostwo :roll:
Nassem pisze:wiec szanse na to że zacznie tarcic czesciej pkt są i gadanie 8 kolejek przed koncem sezonu zemają mistrzostwo jak w banku jest przesadą.

Wiesz co, sadze ze Chelsea moze stracic punkty jeszcze w tych 8 kolejkach, ale MU moze stracic tych punktow wiecej.
Nassem pisze:Drużyny z premiershi zobaczyły ze można z nimi wygrac i bedą starali się powtórzyc wyczyn Fulham.

Z MU zobaczyli ze tez mozna wygrac wiec bada chcialy to powtorzyc.

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 19 mar 2006, 23:10

-=MiC=- pisze:Wiem ze chodzilo mu o Premiership. Ale co tobie do tego.

:lol: to po kiego wała wyjechałeś z Barcą ??
-=MiC=- pisze:Chelsea zagrala dzisiaj okrojonym skladem, i napewno nikt nie zaprzeczy.
Dzisiaj zagrali Ci zawodnicy:
Petr Cech, Paulo Ferreira, John Terry, Robert Huth, William Gallas, Claude Makelele, Michael Essien,Frank Lampard, Shaun Wright-Phillips, Joe Cole ,Hernan Crespo, Damien Duff, Didier Drogba ,Ricardo Carvalho

Mozesz mi powiedzieć kogo tu brakuje ?? oj chyba jednakt moge zaprzeczyc.
-=MiC=- pisze:Kiedy przestala trybic w poprzednim sezonie. Po tym jak juz zapewnila sobie mistrzostwo Rolling Eyes
Fakt źle sie wyraziłem. Chodziło mi że "maszynka" nie trybi tak jak w poprzednim sezonie.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 19 mar 2006, 23:18

Nassem pisze:to po kiego wała wyjechałeś z Barcą ??

Bo jest kibicem Barcelony i chcialem go dowartosciowac :?
Nassem pisze:Dzisiaj zagrali Ci zawodnicy:
Petr Cech, Paulo Ferreira, John Terry, Robert Huth, William Gallas, Claude Makelele, Michael Essien,Frank Lampard, Shaun Wright-Phillips, Joe Cole ,Hernan Crespo, Damien Duff, Didier Drogba ,Ricardo Carvalho

Mozesz mi powiedzieć kogo tu brakuje ?? oj chyba jednakt moge zaprzeczyc.

W Chelsea wystarczy taki zawodnik jak Huth zeby The Blues przegrali mecz, to wlasnie on przepuscil pilke pomiedyz nogami, ktora trafila do Morte. Poza tym SWP, ktory nie jest wcale w formie na dodatek Duff, ktory ostatnio nic nie gra. Napewno nie powiesz ze byl to najmocniejszy sklad Chelsea.
Nassem pisze:Fakt źle sie wyraziłem. Chodziło mi że "maszynka" nie trybi tak jak w poprzednim sezonie.

:roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2006, 23:25

-=MiC=- pisze:Przypatrzyles sie dobrze. Duff tam byl kopany przez obroncow Fulham, a jako ze Gallas jest troche agresywny to poprostu mu pomogl. Gdyby ktos np kopal twojego kumpla to tez bys stal z boku i patrzyl sie z usmiechem
Obrazek
Poważnie piszesz czy tylko się zgrywasz?
Duff był faulowany, ale nikt mu tam nóg połamać raczej nie próbował a jakby tak zastanowić się nad zagraniem Gallasa to chyba tylko o to mogło mu chodzić. Gallas mu pomógł powiadasz? Następnym razem niech nosi ze sobą broń. Jak dojdzie do takiej sytuacji, że będzie trzeba pomóc koledze to zastrzeli przeciwnika i loooooz. Czy kiedy Del Horno brutalnie faulował Messiego to Eto'o powinien podbiec i wjechać mu przypuśćmy wyprostowaną nogą w kolano w ramach pomocy? W końcu to tylko pomoc koledze z zespołu. A porównanie z kumplem to już w ogóle rządzi :lol2: To Premiership czy podwórko?

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 19 mar 2006, 23:25

-=MiC=- pisze:Bo jest kibicem Barcelony i chcialem go dowartosciowac Confused

Chyba kibicem ?Barcelony mającym problemy z czytaniem ze zrozumieniem :?
-=MiC=- pisze:W Chelsea wystarczy taki zawodnik jak Huth zeby The Blues przegrali mecz, to wlasnie on przepuscil pilke pomiedyz nogami, ktora trafila do Morte. Poza tym SWP, ktory nie jest wcale w formie na dodatek Duff, ktory ostatnio nic nie gra. Napewno nie powiesz ze byl to najmocniejszy sklad Chelsea.
Wystarczy że zagrał Huth, a ty twierdzisz że skład był okrojony. SWP zszedł z boiska w bodajże 25 minucie, Huth w przerwie. Zreszta nawet jakby grali cały mecz to i tak nie można powiedziec ze Chelsea zagrała okrojonym składem.
Myślałem że to Mourinho bedzie szukał głupich wymówek, no ale cóż zawsze sie ktoś znajdzie. :?

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 20 mar 2006, 13:09

W Chelsea wystarczy taki zawodnik jak Huth zeby The Blues przegrali mecz, to wlasnie on przepuscil pilke pomiedyz nogami, ktora trafila do Morte. Poza tym SWP, ktory nie jest wcale w formie na dodatek Duff, ktory ostatnio nic nie gra. Napewno nie powiesz ze byl to najmocniejszy sklad Chelsea.
LOL, smiech na sali, w takim Arsenalu czy Manchesterze przez cały sezon brakuje conajmniej jednego czasem po dwoch lub trzech obronców a w Chelsea jak brakuje w jednym meczu jedengo obroncy, to juz jest tak strasznie?
Pozatym Jose wybrał Hutha do pierwszego składu, tzn ze był w dobrej wg niego formie.
I co z tego ze gral SWP czy Duff? W meczu WBA-MU gral Richardson na skrzydle i jakos wygrali.
Nad tym tekstem z osłabieniami to sie zastanow bo jesli takie osłabienia sprawiaja ze przegrywacie z Fulham, to moze odrazu oddajcie mistrzostwo...
Przegrala raz z Barcelona
Tu kolega chciał pokazac jak łatwo mozna ograc Chelsea na ich stadionie.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 20 mar 2006, 20:02

Niggaz pisze:Poważnie piszesz czy tylko się zgrywasz?
Duff był faulowany, ale nikt mu tam nóg połamać raczej nie próbował a jakby tak zastanowić się nad zagraniem Gallasa to chyba tylko o to mogło mu chodzić. Gallas mu pomógł powiadasz? Następnym razem niech nosi ze sobą broń. Jak dojdzie do takiej sytuacji, że będzie trzeba pomóc koledze to zastrzeli przeciwnika i loooooz. Czy kiedy Del Horno brutalnie faulował Messiego to Eto'o powinien podbiec i wjechać mu przypuśćmy wyprostowaną nogą w kolano w ramach pomocy? W końcu to tylko pomoc koledze z zespołu. A porównanie z kumplem to już w ogóle rządzi Lol To Premiership czy podwórko?

Powiem tak Chelsea przegrywala, Gallas byl zdenerwowany wiec zaatakowal pilkarza Fulham. Ale skoro sadzisz ze on jest idiota to czemu nie powiesz tak samo chyba o Deco, ktory takze zaatakowal pilkarza z Bilbao. Pewnie w twoich oczach jego zachowanie bylo napewno dobre i napewno Deco nie jest idiota. To ze jest to pilkarz Chelsea nie znaczy ze mozesz go obrazac, popatrz najpierw co robia twoi idole z Kataloni, moze ich takze warto nazwac idiotami.
Nassem pisze:Wystarczy że zagrał Huth, a ty twierdzisz że skład był okrojony.
Widziales wystepy Hutha w tym roku :| To dzieki nie mu pozegnalismy sie z FA Cup i to dzieki nie mu tracilismy w niektorych meczach punkty.
Nassem pisze:SWP zszedł z boiska w bodajże 25 minucie, Huth w przerwie. Zreszta nawet jakby grali cały mecz to i tak nie można powiedziec ze Chelsea zagrała okrojonym składem.
W okrojonym, a na dodatek z pilkarzami, ktorzy nie sa w formie.
Myślałem że to Mourinho bedzie szukał głupich wymówek, no ale cóż zawsze sie ktoś znajdzie.

Przedstawiam fakty, nie interesujesz sie Chelsea to sie nei wypowiadaj.
John Travolta pisze:LOL, smiech na sali, w takim Arsenalu czy Manchesterze przez cały sezon brakuje conajmniej jednego czasem po dwoch lub trzech obronców a w Chelsea jak brakuje w jednym meczu jedengo obroncy, to juz jest tak strasznie?

Gdy gra Huth to tak jak by przeciwna druzyna miala dodatkowego pilkarza.
John Travolta pisze:Pozatym Jose wybrał Hutha do pierwszego składu, tzn ze był w dobrej wg niego formie.

A ja sadze ze Carvalho byl zmeczony, a innego srodkowego obroncy nie ma.
John Travolta pisze:I co z tego ze gral SWP czy Duff?

To z tego ze ostatnio raz grali 5 meczy temu i sa zupelnie bez formy i wywracaja sie o wlasne nogi.
John Travolta pisze:Nad tym tekstem z osłabieniami to sie zastanow bo jesli takie osłabienia sprawiaja ze przegrywacie z Fulham, to moze odrazu oddajcie mistrzostwo...

A co chcesz postawic sobie w pokoju :?:

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 20 mar 2006, 20:11

-=MiC=- pisze:Widziales wystepy Hutha w tym roku Neutral To dzieki nie mu pozegnalismy sie z FA Cup i to dzieki nie mu tracilismy w niektorych meczach punkty.

LOL już więcej nic nie powiem. Wielka drużyna powinna sobie radzic w każdych warunkach. JedenHuth sprawia że reszta grajków nie może nic zmienic na boisku ? :lol:
-=MiC=- pisze: To z tego ze ostatnio raz grali 5 meczy temu i sa zupelnie bez formy i wywracaja sie o wlasne nogi.

I od 5 meczy nie mieli piłki przy nodze ? Jezeli SWP i Duff są zupełnie bez formy to ja już nieiwem czego Wy od tej Chelsea chcecie.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 mar 2006, 20:44

I od 5 meczy nie mieli piłki przy nodze ? Jezeli SWP i Duff są zupełnie bez formy to ja już nieiwem czego Wy od tej Chelsea chcecie.
Bo Duff i Wright Philips grają padakę :-). Ja tam w Hutha wierze niech gra dobrze to na mś pojedzie :P a tam sie pod presją załamie :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2006, 20:47

-=MiC=-

Jak masz ochotę to wróć do tematu o Barcelonie gdzie pisałem o tym zajściu z Deco w roli głównej a przekonasz się, że nazwałem je idiotycznym. Na słowo mi nie uwierzysz zapewne.
-=MiC=- pisze:Pewnie w twoich oczach jego zachowanie bylo napewno dobre i napewno Deco nie jest idiota.
Po przeczytaniu takiego tekstu od razu odechciewa się dyskutować. A później ludzie zarzucją mi, że nie dyskutuję ze wszystkimi :roll: Nie wiem co w tym dziwnego doprawdy skoro wielu userów wypisuje takie idiotyzmy jak pogrubione zdanie tylko nie wiem dlaczego i skąd biorą takie przypuszczenia. Łatwo jest wymyślać różne rzeczy. Gorzej jak przyjdzie do dyskusji na poziomie. Póki co to tylko Ty bronisz Gallasa i nie krytykujesz go a jest za co. Ja Deco krytykowałem, ale co tam. Widocznie nie potrafisz tego ogarnąć. Wypisuje sobie co chcesz.
-=MiC=- pisze:To ze jest to pilkarz Chelsea nie znaczy ze mozesz go obrazac, popatrz najpierw co robia twoi idole z Kataloni, moze ich takze warto nazwac idiotami.
Mogę w takim samym stopniu jak Mourinho i każdy inny, ale to nie ma znaczenia. Zachował się jak idiota i tak go nazwałem. Zachowanie Deco też nazwałem idiotycznym, ale ... a zresztą komu i po co ja to tłumaczę.

Proszę tylko o to, abyś nie zachowywał się jak przedszkolak i nie wmawiał mi czegoś czego nie napisałem. Nie potrafisz znaleść odpowiednieszej odpowiedzi na mój post (jakikolwiek) to się wstrzymaj nie komentuj wcale.

Swoją drogą nie wiem czemu miało służyć przywołanie idiotycznego zachowania Deco. To jakieś usprawiedliwienie dla Gallasa czy jak bo nie wiem o co kaman?

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 20 mar 2006, 21:14

Niggaz pisze:ak masz ochotę to wróć do tematu o Barcelonie gdzie pisałem o tym zajściu z Deco w roli głównej a przekonasz się, że nazwałem je idiotycznym. Na słowo mi nie uwierzysz zapewne.

Nie interesuje sie pilka Hiszpanska to nie wypowiadam sie na tematy, ktory nie znam.
Niggaz pisze:Gorzej jak przyjdzie do dyskusji na poziomie. Póki co to tylko Ty bronisz Gallasa i nie krytykujesz go a jest za co. Ja Deco krytykowałem, ale co tam. Widocznie nie potrafisz tego ogarnąć. Wypisuje sobie co chcesz.

Ja go nie bronie. Napewno zachowal sie zle, ale zeby odrazu nazywac go idiota. Idiota to jest Del Horno, ktory zaatakowal Messiego bez przyczyny. Gallas bronie bo mimo ze zachowal sie glupio to chcial pomoc koledze z zespolu. Napewno nie tylko Gallas i nie tylko w Chelsea zareagowali by na taka sytuacje. Teraz pewnie i tak Gallas nie wybiegnie na murawe przez 3 spotkania, ale kara mu sie nalezy.
Niggaz pisze:Mogę w takim samym stopniu jak Mourinho i każdy inny, ale to nie ma znaczenia. Zachował się jak idiota i tak go nazwałem. Zachowanie Deco też nazwałem idiotycznym, ale ... a zresztą komu i po co ja to tłumaczę.

Proszę tylko o to, abyś nie zachowywał się jak przedszkolak i nie wmawiał mi czegoś czego nie napisałem. Nie potrafisz znaleść odpowiednieszej odpowiedzi na mój post (jakikolwiek) to się wstrzymaj nie komentuj wcale.

Swoją drogą nie wiem czemu miało służyć przywołanie idiotycznego zachowania Deco. To jakieś usprawiedliwienie dla Gallasa czy jak bo nie wiem o co kaman?
Wybacz :rydzyk: , ale nie obchodzi mnie Liga Hiszpanska i nie czytam twoich postow, zwiazanych z ta liga. Postaram juz nie zachowywac sie jak przedszkolak :wink:. Koniec :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”