uważajta studenciaki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 sty 2006, 17:21
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 17:44
Anika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 17:58
Anika pisze:Ja studiuje prawo,ale zastanawiam sie nad zmiana kierunku .Nie daje rady.co myslicie na temat kierunku : Europeistyka?-dosc przyszlosciowy kierunek chyba?
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 18:03
W tym problem,ze odpowiada mi to i to.A na prawie jest ciezko...jest gorzej niz myslalam.Ale to chyba 1wszy rok taki jest i dlatego.Sama nie wiemTomachos pisze:bedziesz sie przenosić z prawa czy zaczynać kierunek od nowa
Europeistyka - studiuj to co lubisz a nie to co jest przyszłościowe
Anika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 18:24
Co do trudności z prawem pisz do Jarzyny... za całusa powinien tobie wszystko wyjaśnić..W tym problem,ze odpowiada mi to i to.A na prawie jest ciezko...jest gorzej niz myslalam.Ale to chyba 1wszy rok taki jest i dlatego.Sama nie wiem .Marzeniem moim bylo studiowac prawo.I jak jakims cudem uda mi sie zaliczyc wszystko to zostane.
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 18:29
Trzymaj trzymaj bo sie przydadza;].Musze isc do dziekanatu,bo mam wpis na na drugi termin zaliczania angielskiego.A go juz zaliczylam.Mam nadzieje,ze to zalatwie!Tomachos pisze:Ja trzymam kciuki
Anika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 18:36
ja bym zapodał nowym tematem o nazwie "dziekanaty i paranoje uczelniane" bo to co sie czasami dzieje woła o pomste do nieba...:* pisze:Trzymaj trzymaj bo sie przydadza;].Musze isc do dziekanatu,bo mam wpis na na drugi termin zaliczania angielskiego.A go juz zaliczylam.Mam nadzieje,ze to zalatwie!
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 18:39
Zebys wiedzial,bylam raz to mi powiedziala,zebym wyslalam do kolesia maila,ze blad zrobil on :-/.Wyslalam i nic.Musze jechac po raz drugi i pewnie zajmie mi to caly dzien.znajac nasza polska studencka rzeczywistosc!Paranoja!!!Tomachos pisze:ogólnie w dziekanantach jest ciężki przekaz z każdą pierdołką trzeba sie nawygimnastykowac strasznie...
Anika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 18:43
:* pisze:Zebys wiedzial,bylam raz to mi powiedziala,zebym wyslalam do kolesia maila,ze blad zrobil on :-/.Wyslalam i nic.Musze jechac po raz drugi i pewnie zajmie mi to caly dzien.znajac nasza polska studencka rzeczywistosc!Paranoja!!!
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 18:44
No wez nie kraczTomachos pisze:Pewnie pojedziesz a dziekanat na 90 % będzie zamknięty
Anika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 18:51
załatwisz:* pisze:No wez nie kracz .chociaz z moim szczesciem .No ale mam nadzieje,ze to jutro zalatwie :-/
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 18:57
Anika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 19:02
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 20 mar 2006, 19:03
Anika
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bilusiek » 28 mar 2006, 12:46
bilusiek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin