No i okey, więc nie narzekaj że kluby w Polsce tak kiepsko funkcjonują.
cloner
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 14 maja 2024, 17:49
No nie wiem, może to "więcej" oznacza chociażby wspierabie swojego klubu, chodzenie na mecze swojego klubu, a nie główbie jechanie po odwiecznym rywalu, co jest po prostu prymitywne.
dias
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 maja 2024, 18:49
Ale skąd wiesz ze oni robią to GLOWNIE? PO 30 sekundowym filmiku? Ja pewnie też kiedyś paliłem jakieś barwy raz albo 2 razy, a meczów na Wiśle mam kilkaset na na stadionie na Reymonta, pewnie z setkę na hali, prawie 100 wyjazdów, mam akcje Wisly, jestem kilka lat w Socios. No i na podstawie filmiku gdzie bawiłbym się barwami przeciwnej drużyny wyciągnąłeś takie wnioski?
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 14 maja 2024, 19:54
DDK pisze: ↑14 maja 2024, 18:49Ale skąd wiesz ze oni robią to GLOWNIE? PO 30 sekundowym filmiku? Ja pewnie też kiedyś paliłem jakieś barwy raz albo 2 razy, a meczów na Wiśle mam kilkaset na na stadionie na Reymonta, pewnie z setkę na hali, prawie 100 wyjazdów, mam akcje Wisly, jestem kilka lat w Socios. No i na podstawie filmiku gdzie bawiłbym się barwami przeciwnej drużyny wyciągnąłeś takie wnioski?
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 maja 2024, 20:42
DDK
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 14 maja 2024, 23:15
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 15 maja 2024, 1:01
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 15 maja 2024, 7:22
Widze, ze nie rozumiesz. Wstawilem filmik prymitywow cieszacych sie do palacej sie tkaniny, a Ty wyjezdzasz z pytaniem o inny sposob wspierania klubu. W tym przypadku jedno nie stoi obok drugiego, mimo ze te obiekty maja na sobie jakies tam barwy (i o dziwo ich nie pala).
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 15 maja 2024, 8:16
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 maja 2024, 9:08
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio