Dyskusja nad regulaminem - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 paź 2004, 22:01

Wiecie? Rychło w czas, to już tam tkwiło chyba od tygodnia! I gdybym się Was, Was nie poinformował to by to dalej tam tkwiło, widzicie? Wstydźcie się! A kary i tak nie powinienem dostać, więc narazie...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 paź 2004, 22:05

Przykłąd drugi z dnia Pon 05.07.2004 - czyli ho-ho-ho czasu temu, napsiałem:
BUNCH pisze:E.. d*** tam. Chyba jak koles, piłkarz prze**** panienke tuż przed meczem to będiz egrał lepiej, na siłąch, z chumorem na ustach...
Wymyślają takie bzdety..
W temacie:
I również nic, i co powiecie?

Niestety nic nie jesteście mi w stanie zrobić, gdyż to jest przedawnione. Żegnam. Do jutra.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 24 paź 2004, 22:17

Więc jeśli chodzi o mój avatar ;)
Jest to Pat Riley, obecnie menadżer Miami Heat (NBA), wcześniej trenował LA Lakers, NY Knicks i Miami, rok temu zrezygnował z trenerki i jest tylko menadżerem, mój ulubiony trener :)

Co zaś tyczy wskazanych rpzewinień jest to iedopatrzenie do któego z pewnością wrócimy, o przedawnieniu nie ma mowy w regulaminie.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 25 paź 2004, 7:15

Nieda sie nic zrobić żebym miał spowrotem ten swój podpis :?:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 paź 2004, 11:42

Robben jak widze niektore Twoje posty to chce mi sie zwrocic sniadanie na stol.Na serio jestes taki ulomny ze trzeba Ci wszystko mowic?W temacie "Zmiany na forum" pytasz sie jak dziecko z wodoglowiem czy masz zmienic podpis a pare linijek wyzej jest napisane ktore podpisy trzeba zmieniac.Gdy Ci Dzidzius odpowiedzial ze powinienes to inforumujesz w nastepnym poscie ze zmieniles i dostosowales sie do regulaminu jakby tutaj wszyscy byli slepi i nie widzieli ze masz juz inny podpis.Teraz znowu pytasz o podpis a zasady sa chyba jasne i od wczoraj nic sie w nich nie zmienilo.Jestes zwyklym nabijaczem postow.Tak samo w temacie "Prywatne typy" ktos napisal ze wygral od poltora miecha a Ty walisz posta ze mu gratulujesz.Wali mnie ile masz postow chociaz powinni Ci dac range nabijacza ale po co pisac cos co gowno wnosi na forum? (do nadpobudliwych moderatorow gowno to nie jest slowo wulgarne :lol: )

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2004, 12:15

dzidzius pisze: Co zaś tyczy wskazanych rpzewinień jest to niedopatrzenie do którego z pewnością wrócimy, o przedawnieniu nie ma mowy w regulaminie.
Nie ma nic o przedawnieniu? To znaczy, że jakbym Wam nie zwrócił uwagi za Wasze niedopatrzenia w pełnieniu obowiązków to bym nie dostał jakiejś kary, a tak w nagrodę za przyznanie się do tego czego nie zauważyliście (i byście nadal nie zauważali) dostane jakąś karę, tak?!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2004, 12:18

A czy w regulaminie nie ma wzmianki o nazistowskich sympatiach i propagowaniu Rasizmu? Avatar redaktora: KOSTEK

Mam więcej wyszukac Waszych, niedopatrzeń?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 paź 2004, 12:23

W nagrodę?? W nagrodę dostaniesz karę, któej nigdy nie zapomnisz :P Nie łudź sie,bo wyrok na Ciebie już zapadł i niebawem zosatnie wykonany z .....premedytacją. Nie bedziemy tolerowac tego typu zachowan uzytkowników.

Fakt nasi moderatorzy nie zauważyli tego co zrobiłeś. Ale z drugiej strony kto mógł się spodizewać, ze na forum zaloguje się ktoś taki. Nie rozumiem czy Tobie sparwia przyjemność zamieszczanie sprośnych obrazków?? Jeśli tak, to gratuluję...............

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2004, 12:27

To fajnie, bardzo fajnie, bo te obrazki wkleiłem ponad TRZY MIESIĄCE TEMU !

Czylig dybym się nie pryzanł, to by nic złęgo mi się niestało, więc szanowna, Tfu! nieszanowna redakcjo, zawiodłem sie na Was i juz nie darzę Was szacunkiem.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2004, 12:29 przez BUNCH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 paź 2004, 12:29

A mozemy znac powód?? Dlaczego je wkleiłeś?? Tak dla zabawy?? Fajnie jeśli sparwai Ci to przyjemność. Innych jednak to nie bawi.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2004, 12:30

KOGO NIE BAWI? NIKT NIE PROTESTOWAŁ? TYLKA JA NA TO ZWRÓCIŁEM UWAGE - nikt inny!

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 paź 2004, 12:32

Przyznales sie i chwała Ci za to. Widocznie zrozumiales, że to co zrobiles bylo nie an miejscu ale przykro mi najpierw myśl a potem rób a nie odwrotnie.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2004, 12:56

BUNCH pisze:A czy w regulaminie nie ma wzmianki o nazistowskich sympatiach i propagowaniu Rasizmu? Avatar redaktora: KOSTEK

Przypominam wczesniejszy post, Dzidziuś co Ty na to?

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2004, 13:07

dzidzius pisze: Bunch, dziękuje za zwrócenie uwagi, sprawa zostanie wyjaśniona.
Ależ prosze, miał to od chyba samego początku, nadal po raz kolejny nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał. A może jeszcze dostanę ze 2WP, bo wytykam Wam błędy, co?

Obrazek

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 25 paź 2004, 14:50

BUNCH pisze:
BUNCH pisze:A czy w regulaminie nie ma wzmianki o nazistowskich sympatiach i propagowaniu Rasizmu? Avatar redaktora: KOSTEK

Przypominam wczesniejszy post, Dzidziuś co Ty na to?
:lol: :lol: :lol: Hahaha normalnie mnie koleś rozbawiłeś do łez :mrgreen: :lol:

Tak w woli ścisłości to jest rysunek parodiujący hitlera (z serialu South Park). Jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś obiekcje na temat mojego ava to proszę o wypowiedzenie się, zaraz go usunę...nie ma problemu.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”