Myślę, że to nieprawda, ale jeżeli to prawda to nie zdziwiłoby mnie jeśli byłbyś jedną z 6 osób na świecie, która tak podchodzi do śledzenia sportu na najwyższym poziomie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 20 maja 2024, 16:15
Myślę, że to nieprawda, ale jeżeli to prawda to nie zdziwiłoby mnie jeśli byłbyś jedną z 6 osób na świecie, która tak podchodzi do śledzenia sportu na najwyższym poziomie.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2024, 16:21
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 16:22
Dlatego też już chyba po raz 4 w tyj dyskusji powtórzę, że ewidentnie podchodzę do kibicowania zupełnie inaczej niż wy. Bardzo się cieszę że udało mi się wreszcie tak ubrać argumentację w zdania, że ktoś to wreszcie zrozumiał
Dokładnie tak, 20 lat temu kiedy zacząłem kibicować Arsenalowi stało się to dlatego że mają do wyboru Real na Polsacie i Arsenal na czeskiej dwójce uznawałem na zimno że w tym drugim meczu piłeczka będzie ładniej chodzić (co mnie w piłce nożnej od zawsze jarało najbardziej) i częściej te mecze wybierałem. Podobnie moje kibicowanie OKC jakieś 10 lat temu wzięło się z tego że Durant z Westbrookiem grali o wiele efektowniej i bardziej widowiskowo niż inne drużyny którym dawałem szansę - włączałem Suprs albo Lebrona i się nudziłem, a młode byczki z OKC dawały show. Tak się to właśnie zaczyna - wchodzisz w jakiś świat którego nie znasz i zaczynają cię przyciągać konkretne elementy, które osobiście stawiasz ponad innymi. A ty kiedy/jak/dlaczego zacząłeś kibicować Liverpoolowi?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2024, 16:31
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 16:39
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 maja 2024, 16:43
Coś w tym na pewno jest. Jestem spragniony sukcesów i dopóki ETH mi w tym sezonie nie obrzydził footballu, to za Ole też się ekscytowałem każdym meczem o stawkę. Nieważne, czy puchar Myszki Miki, czy LE, czy drużyna walcząca o utrzymanie. Ok. Skłamię, mówiąc, że wygrana z trzecioligowym zespołem w pierwszych rundach pucharu da mi taką samą radość jak wygrana o awans do fazy pucharowej LM w ostatnich sekundach przeciwko rywalowi na poziomie, ale ekscytacja przed meczem i w trakcie meczu była.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 18:13
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2024, 18:14
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 18:14
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2024, 18:17
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 20 maja 2024, 18:33
A jak United wygra to nie ma 3 zespół w LE ? Rok temu West Ham wygrał LK i Anglia miała trzy zespoły w LE (Brighton, Liverpool i właśnie West Ham).?
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 18:41
Nieno już tak nie jest.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 19:06
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 19:12
Ciebie nie, ale myślę że fani Liverpoolu powinni kojarzyć kto biegał z medalem na szyi podczas celebracji
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2024, 19:14
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio