Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 maja 2024, 14:03
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 24 maja 2024, 14:06
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 24 maja 2024, 14:12
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 24 maja 2024, 14:26
No wlasnie najsmieszniejsze jest to, ze po przegranych meczach z psg i realem to oni zwolali konferencje, ze xavi jednak zostaje.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 maja 2024, 14:28
Jak odchodził to się zrzekł. Teraz na miejscu Xaviego nie popuściłabym Barcelonie, a raczej Laporcie mimo sympatii do Barcy. Tak się nie robi! To po cholerę go namawiał do zostania ...
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 24 maja 2024, 14:39
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 24 maja 2024, 15:25
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 24 maja 2024, 18:09
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 24 maja 2024, 18:19
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 maja 2024, 18:28
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 24 maja 2024, 18:33
To chyba analogicznie gdybyś rozstał się z dziewczyną, bo jest super, ale nie pasujecie do siebie i obie strony potrzebują czegoś innego, ta dziewczyna Cię prosi żebyście do siebie wrócili i dali sobie jeszcze raz szansę, Ty się zgadzasz zachecony roztaczanymi wizjami pięknej przyszłości - a po miesiącu puszcza się z jakimś chadem-latynosem na oczach całego świata, a Tobie każe spierdalać, tylko na samym końcu.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 24 maja 2024, 18:37
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 24 maja 2024, 18:52
chlop ma 60 lat na karku i pomijajac jakas trzecia lige, to jako pierwszy trener ma na koncie swietne 2 lata jako trener bayernu i fatalne 2 lata jako selekcjoner niemcow, wiec jak dla mnie czlowiek zagadka. zebym z jakimis wiekszymi oczekiwaniami podchodzil do trenera, to musialby pokazac klase w co najmniej dwoch miejscach, bo miec jedna udana przygode to mialo pol ludzi w tej branzy. zwlaszcza ze z tymi monachijskimi sukcesami to ja mam jakos tak, ze jak dla mnie bayern od ponad dekady kreci sie na podobnym, bardzo wysokim poziomie, ciezko tam o jakas spektakularna wtope, ale i ciezko sie jakos niesamowicie wyroznic skoro mistrzostwo jest prawie zawsze, a i w lidze mistrzow sa bardzo powtarzalni (9 awansow co najmniej do cwiercfinalow w 10 ostatnich sezonach)Diamen23 pisze: ↑24 maja 2024, 18:28Flick zdobył 6 trofeum w jednym sezonie z Bayernem! Sextuple. Był asystentem Loewa na MŚ 2014, więc ma też w CV Mistrza Świata. A traktowany jest jak jakiś trener drugiej kategorii.
Myślę, że to bardzo dobry ruch Barcelony i chętnie zobaczę jak się Niemiec odnajdzie.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 24 maja 2024, 18:52
chlop ma 60 lat na karku i pomijajac jakas trzecia lige, to jako pierwszy trener ma na koncie swietne 2 lata jako trener bayernu i fatalne 2 lata jako selekcjoner niemcow, wiec jak dla mnie czlowiek zagadka. zebym z jakimis wiekszymi oczekiwaniami podchodzil do trenera, to musialby pokazac klase w co najmniej dwoch miejscach, bo miec jedna udana przygode to mialo pol ludzi w tej branzy. zwlaszcza ze z tymi monachijskimi sukcesami to ja mam jakos tak, ze jak dla mnie bayern od ponad dekady kreci sie na podobnym, bardzo wysokim poziomie, ciezko tam o jakas spektakularna wtope, ale i ciezko sie jakos niesamowicie wyroznic skoro mistrzostwo jest prawie zawsze, a i w lidze mistrzow sa bardzo powtarzalni (9 awansow co najmniej do cwiercfinalow w 10 ostatnich sezonach)Diamen23 pisze: ↑24 maja 2024, 18:28Flick zdobył 6 trofeum w jednym sezonie z Bayernem! Sextuple. Był asystentem Loewa na MŚ 2014, więc ma też w CV Mistrza Świata. A traktowany jest jak jakiś trener drugiej kategorii.
Myślę, że to bardzo dobry ruch Barcelony i chętnie zobaczę jak się Niemiec odnajdzie.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2024, 19:39
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio