Bo zupa była za słona albo dlatego, że skierował te słowa do użytkownika Bobohawk. Nie rzucamy mięsem w swoim kierunku raczej.
Czyli przykładowo mogę napisać 'kur*a' ale nie moge napisac 'ty kur*o' ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 mar 2006, 16:12
Bo zupa była za słona albo dlatego, że skierował te słowa do użytkownika Bobohawk. Nie rzucamy mięsem w swoim kierunku raczej.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 22 mar 2006, 16:12
To powiedz to Bobohawkowi, ktory pierwszy obrazil "swojego".Niggaz pisze:Bo zupa była za słona albo dlatego, że skierował te słowa do użytkownika Bobohawk. Nie rzucamy mięsem w swoim kierunku raczej.
To co inni pisza o mnie to mnie ogolnie nie obchodzi. Ja tylko mu odpowiedzialem to co mysle.cloner pisze:na przyszlosc - nie przejmuj sie tym, co ktos Ci na forum napisze
Oj a ty znowu staruszek jestes.cloner pisze:mlody - a juz wulgaryzmami zarzuca
Mi tez sie podoba.cloner pisze:range ma fajna
Wierzcie mu chlopak pisze bardzo madrze. Bardzo mnie to cieszy ze jedna osoba mnie rozumie. Juz staralem sie pisac madrzej ale taki Lukasz[ACM] i Zaza (bez obrazy) niestety nie mogli tego zrozumiec i najezdzali na mnie za byle co.bagg pisze:kasiorek21 - to moim zdaniem postać za szybko skreślona przez wszystkich. Bo nie wątpię, że umie pisać dobrze i sensownie. Niestety na początku tego nie pokazał, a później musiał się bronić przed atakami innych czego konsekwencją jest wyrobiona ranga. Ale żeby nie było tak słodko to powiem, że za bardzo się tymi najazdami na siebie przejmuje. Powinien pisać swoje i pokazać, że zasługuje na dobrą opinię.[/
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2006, 16:14
bagg - młody prowokatorbagg pisze:Czyli przykładowo mogę napisać 'kur*a' ale nie moge napisac 'ty kur*o' ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 mar 2006, 16:22
Pokaż mi w którym miejscu użył wulgaryzmu w stosunku do Twojej osoby. To jest temat opisz poprzednika. Napisał co o Tobie sądzi. Zachowując zasady w miarę kulturalnej wypowiedzi czego Tobie się dokonać nie udało.kasiorek21 pisze:To powiedz to Bobohawkowi, ktory pierwszy obrazil "swojego"
Nie zawsze. Czasami za bardzo mu się nudzi.kasiorek21 pisze:Wierzcie mu chlopak pisze bardzo madrze.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 mar 2006, 16:34
Spike Spiegel pisze:Wulgaryzmy
Pisząc na forum nie używamy wulgaryzmów! Za każdy wulgaryzm użytkownik zostanie upomniany a w wypadku lekceważenia tego przepisu nawet tymczasowo zbanowany (zablokowana możliwość wchodzenia na forum pod wybraną ksywką lub w ogóle z danego adresu) na średnio 7 dni. Dodatkowo Administratorzy i Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do samostanowienia co jest wulgaryzmem a co nie.
Niggaz pisze:Nie zawsze. Czasami za bardzo mu się nudzi.
Co?fieldy pisze:podaj przykłądy ... wyzywam cie Very Happy [powiedz "co" Very Happy]
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2006, 16:36
podaj przykłądy ... wyzywam ciebagg pisze:Tylko, że wiele razy wulgaryzmy się bez echa obeszły większego
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 mar 2006, 16:43
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 mar 2006, 17:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 mar 2006, 17:47
Niggaz pisze:Nobody's perfect.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 mar 2006, 17:49
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 22 mar 2006, 17:58
Pokaż mi w którym miejscu napisałem, że obraził mnie wulgaryzmem.Niggaz pisze:Pokaż mi w którym miejscu użył wulgaryzmu w stosunku do Twojej osoby
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 mar 2006, 18:00
kasiorek21 pisze:Pokaż mi w którym miejscu napisałem, że obraził mnie wulgaryzmem.
Opisanie nie jest obrazą kasiorek.kasiorek21 pisze:To powiedz to Bobohawkowi, ktory pierwszy obrazil "swojego".
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2006, 18:04
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 mar 2006, 18:10
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2006, 19:30
Ok, ja raczej chciałem zasugerować, żebyście opisali kogośNiggaz pisze:Rozmywamy temat, ale posty tutaj nie są naliczane więc nie jest źle.
a na 100 opisywali mnieKrzysztof Jarzyna pisze:Ps. 163 strony tematu... Oszaleliscie...
nie ma lekko, sprawiedliwośc na forum już dawno została zbanowanabagg pisze:Opisujcie Jarzyne, nie mnie
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio