spodziewałem się takiej odpowiedziKrzysztof Jarzyna pisze:K.J. nigdy nie zartuje Bynajmniej, to z Morientesem to nie byl zart
lubisz zacytowac mnie i potem pisać co inni pisząKrzysztof Jarzyna pisze:Wielu porownuje slaba gre Ronaldo i Raula, mowiac ze obaj sa juz skonczeni w Madrycie. Jednak roznica miedzy nimi jest taka, ze Hiszpan poza boiskiem dalej pozostaje przywodca druzyny i czuje sie z nia zwiazany. Ronaldo - coraz mniej, zaczyna opowiadac glupoty, widac ze sobie nie radzi z tym wszystkim.
Poza tym Raul ma dopiero 28 lat, wiec mowienie ze sie wypalil, jest troche naciagane. Maldini gra w Milanie 20 lat i jakos sie jeszcze nie wypalil.
Chciałbym tylko zaznaczyć, iż moim zdaniem Raul może wrócić do wielkeij formy [inaczej bym nie pisał o możliwości powrotu Morientesa
Tylko z tegop co ja pamiętam Paolo nie miał tak długioego przestoju w grze na wysokim poziomie co Raul, więc bym nie patrzał na to w ten sposób, ale rzeczywiście możliwe, że wystarczy trener z pomysłem, przy jednakowej pomocy innych zawodników, aby Raul zaczął grac jak za najlepszych lat. Wiadomo przecież, ze im większośc zespołu gra dobrze - łatwiej się innym przełamaćKrzysztof Jarzyna pisze:Maldini gra w Milanie 20 lat i jakos sie jeszcze nie wypalil.
good oneHB pisze:knee who ya nie wiadomo
na moim monitorze nie widziałem, aby zwracał się tak grzecznieHB pisze:'wyslijcie pytania, prosze' i 'blagam, wyslijcie pytania'.