Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 10 maja 2024, 23:07
venomik
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 maja 2024, 11:09
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 11 maja 2024, 11:41
Jak patrzę na telefonie to Syma prawdopodobnie by mi wystarczył pod względem aparatu, tylko te 18 min mobilności trochę odstrasza.
Yep, takie tereny na pewno też będą. Jak mi się spodoba, to może będzie coś więcej, ale póki co dopiero zgłębiam temat.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 maja 2024, 12:09
Z jednej strony tak, zwlaszcza, że jeśli 18 minut jest podawane przez producenta, to w praktyce będzie mniej.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 11 maja 2024, 13:42
Ja raczej opcja numer jeden. Zdjęcia to dodatek, ale zawsze podobało mi się patrzenie z różnych perspektyw, programy Polska z góry, polecenie w miejsce, gdzie za bardzo nie miałbym jak wejść, itp.venomik pisze: ↑11 maja 2024, 12:09Z drugiej strony róznie ludzie podchodza do dronów. Jedni lubią sobie na takich wycieczkach polatach i pooglądać miejsca niedostępne, porobić sporo filmów, zdjęć. Ale bardzo dużo osób idzie w przeciwną stronę - na takiej wycieczce zrobi sobie parę fotek w widowiskowych miejscach, dwa filmiki z panoramą i wykorzystają w praktyce kilka minut.
Też się tego obawiam. Pierwszego roku będę się bawił w każdej lokalizacji, a później użyję 3-5 razy w roku. Dlatego też nie planuję na to przeznaczyć więcej jak 1.5tys - o ile w ogóle zdecyduję się na zakup.
Jak się nauczę, to w razie wojny może nie wyślą mnie na front do podawania amunicji, ale na operatora
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 25 maja 2024, 1:31
Hersk
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 25 maja 2024, 1:51
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 03 cze 2024, 20:01
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 03 cze 2024, 20:58
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 03 cze 2024, 21:10
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 cze 2024, 21:16
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 03 cze 2024, 21:24
Obstawiałbym słaby sygnał - może za duże tłumienie przez podłogę.
Nie zdziwiłbym się, że łapie sygnał z bloku na przeciwko przez szybę, ale nie przez podłogę. No chyba, że łapie sygnał z drugiego piętra poniżej?Nie wykrywa mi tej sieci mimo że inne które są dalej mi wykrywa.
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 03 cze 2024, 21:34
Ojciecdyrektor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio