Mieli byc gwiazdami... - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 05 sty 2005, 23:08

rebuzz pisze: ale napewno RICKEN ehh .. szkoda .. chlopak ktory rozwalil MU .. pokonal DEPORTIVO .... ROZWALIL KOMPLETNIE JUVE :D i ... wogule byl DOBRY ! a teraz ? ehhhh .... nie potrafi sie zalapac do pierwszego skladu BVB ...... gra w R lidze..... ehh ... szkoda gadac :( musi dostac szanse niema co ......
zgadzam sie Ricken sie zmarnował

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 06 sty 2005, 15:10

Podobnie bylo z Markiem Citko ktory byl swietnym pilkarzem. Zamiast skozystac z okazji wyjechania zagranice wolal zostac w polsce i pewnie tego do dzisiaj zaluje. Ostatnio gra w Cracovi i zbiera nawet dobre noty ale wydaje mi sie ze juz nie wroci do dawnej wspanialej formy.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 01 lut 2005, 15:28

Bobohawk pisze:Podobnie bylo z Markiem Citko ktory byl swietnym pilkarzem. Zamiast skozystac z okazji wyjechania zagranice wolal zostac w polsce i pewnie tego do dzisiaj zaluje. Ostatnio gra w Cracovi i zbiera nawet dobre noty ale wydaje mi sie ze juz nie wroci do dawnej wspanialej formy.
Oto zapis czatu z Markiem Citko z lechsport.pl
Zapis czata z Markiem Citko:

marek_citko: witam wszystkich

eLIPeA: Panie Marku dlaczego akurat Cracovia??

marek_citko: poniewaz tylko byla propozycja z cracovii

Loczek: Czy czuje sie pan spełniony jako pilkarz? osiagnal pan przeciez tak duzo w polskiej lidze, ale pozniej sluch o panu zaginal

marek_citko: do konca nie czuje sie spelniony i dlatego wrocilem do polskiej ligi by sie przypomniec i wrocic do wysokiej formy

Ace_Legia: Czy zaluje Pan, ze nie przeszedl swgo czasu do Blackburn Rovers?

marek_citko: nie zaluje nie patrze wstecz mam nadzieje ze jeszcze lepsza propozycja przede mna

gambrinus: Marku, jakie wrażenie robią na Tobie kibice Pasów

marek_citko: narazie jestem krotko w cracovii ale pierwsze wrazenia sa bardzo mile i bardzo mi sie podoba ze kibice caly mecz dopinguja swoich zawodnikow nawet w chwilach slabszej gry

Pasiak: Powiedz nam czy wasze wypowiedzi na temat Stawowego i całej Cracovii to banialuki czy naprawdę jest tak miło w drużynie?

marek_citko: atmosfera w druzynie jest dobra a trenera stawowego uwazam za bardzo dobrego fachowca co z reszta udowodnil awansujac z 3 do 1 ligi

ralphie: czy liczysz jeszcze na powrót do kadry?

marek_citko: mysle ze kazdy zawodnik ktory gra w 1 lidze powinien na to liczyc jezeli nie to brak mu ambicji

Grzesiek_ksc: Na ktore miejsce w I lidze stac obecnie Cracovie??

marek_citko: trudno powiedziec ale uwazam ze pilkarsko zasluguje na miejsce w pierwszej 5

rusti: Czy nie sadzisz, ze zbyt latwo pozbyto sie wyszukanych ostatnio dobrze zapowiadajacych sie graczy, jak "Ibo" czy boliwijskiego obroncy?

marek_citko: to pytanie do dzialaczy,poniewaz nie znam szczegolow

maykel: mam jeszcze Pana koszulkę z nr. 6 z Widzewa Łódz, czy myśli pan że uda się Łodzianom wrócić do Ekstraklasy ??? i zawalczyć coś w przyszłości ?

marek_citko: mam nadzieje,ze tak,poniewaz mam wielki sentyment do tego klubu i nigdy nie zapomne co tam osiagnalem

gambrinus: Jak się Pan odnajduje w Cracovii, z kimś się Pan już zakumplował??

marek_citko: bardzo dobrze czuje sie w cracovii i kumpluje sie z kaziem wegrzynem

Ace_Legia: Marek Citko jest chyba wiekszym talentem niz Emmanuel Olisadebe. Jak to sie dzieje, ze On strzela bramki w Lidze Mistrzow a Pan gra w srednim klubie w slabej lidze?

marek_citko: na pewno przeszkodzila mi kontuzja i w pewnym okresie trener okuka

wiesiek_ze_wsi: Jak sie panu gralo w Izraelu, a jak w Szwajcarii? Jakby pan to porownal do ligi polskiej?

marek_citko: w izraelu byla pilka techniczna,a w szwajcarii bardziej silowa,ale tu i tam zdobylem duzo doswiadczenia

rusti: Co sadzisz o Marku Swierczewskim? Czy wytrzyma to, ze w Cracovii nie jest sie gwiazda za samo "nazwisko"?

marek_citko: chyba chodzi ci o piotra,ale to pytanie do niego

gattuso: Marek, czy uważasz ze pochodzenie ma wpływ na przyszłosc zawodnika? to w jakim klubie będzie grał i jak tam bedzie traktowany?

marek_citko: chyba tak,poniewaz na wlasnej skorze przekonalem sie jak nas traktuja w szwajcarii

eLIPeA: Gdybys byl na miejscu trenera Janasa kogo powolalbys z Cracovii do reprezentacji??

marek_citko: dalbym szanse piotrze gizie i arkowi baranowi

Wosz1: "Na wlasnej skorze przekonalem sie jak nas traktuja w szwajcarii". Jak? Polaczek = rzezimieszek, slabeusz i zlodziej?!

marek_citko: nie o to chodzi,tam poprostu promuja swoich pilkarzy

wiesiek_ze_wsi: Czy nie obwinia pan lekarzy, za to ze - mowiac po mesku - spieprzyli pana rehabilitacje? 2 lata leczenia kontuzji, ktora normalnie leczy sie 2 miesiace...

marek_citko: to juz historia i nie warto do tego wracac

BERU: CZy gdyby dostał pan oferte z np. drugoligowego niemieckiego klubu przeniósłby sie pan tam?? Czy zamierza pan swoją kariere zakończyć na polskich boiskach??

marek_citko: ja juz nic nie planuje,mysle tylko o dobrej grze,a zycie samo napisze scenariusz

Loczek: Najważniejszy moment w Twojej karierze to .... ?

marek_citko: jeszcze przedemna

rusti: Wiemy, ze Panska najmocniejsza strona jest technika. Co jeszcze? Nad czym nalezaloby jeszcze popracowac?

marek_citko: gre glowa

Grzesiek_ksc: Jaki jest Pana typ na dzisiejszy mecz Amica - Rangers ?

marek_citko: stawiam na remis

wiesiek_ze_wsi: Kiedys mowil pan, ze wiele zawdziecza Bogu. Nadal pan tak uwaza, nadal jest pan tak religijny?

marek_citko: jestem normalnym wierzacym czlowiekiem

gambrinus: Czy jest w Polsce klub w którym nie chciałby pan zagrać??

marek_citko: nie ma,nigdy nie mow nigdy,szanuje kazdy klub i jego kibicow

gattuso: Marek, kto dla Ciebie był wzorem i na kim sie wzorowałeś gdy rozpoczynałeś swoja karierę?

marek_citko: maradonna

Pasiak: czy bardzo wam na boisku przeszkadza tzw. antydoping

marek_citko: ja nie mam z tym problemu

Yxel: Kto wedlug pana jest najlepszym pilkarzem w lidze polskiej?

marek_citko: na dzien dzisiejszy tomek frankowski

olo_stary: czy ostatnia kontuzja została już wyleczona i jaka jest szansa, że się znów nie powtórzy

marek_citko: zostala wyleczona i zrobie wszystko,aby sie nie powtorzyla

elvis: w jakiej jest pan teraz formie? czy uważa pan ze jest w stanie strzelać duzo bramek w Cracovii i wrócić do reprezentacji?

marek_citko: zawsze wierze w siebie i mam nadzieje osiagnac z cracovia jakis sukces

gryzek: Którego trenera wspomina Pan najlepiej, a jaki zalazł Panu najbardziej za skórę ???

marek_citko: najlepiej franka smude,najgorzej okuke

Bercik: Panie Marku, Co słychać na zgrupowaniu w Wiśle?

marek_citko: ok,trenujemy dwa razy dziennie i doskonalimy taktyke

Grzesiek_ksc: Co bedzie Pan robił po zakonczeniu kariery??

marek_citko: jeszcze nie wiem,ale chcialbym zostac przy pilce

gryzek: Która bramka najbardziej utkwiła Panu w pamięci? Ta w meczu z Anglią, może ta stzelona w LM, czy może jakaś inna ???

marek_citko: ta w lidze mistrzow

wiesiek_ze_wsi: Czy zgodzi sie pan z opinia, ze jako pilkarz zupelnie sie pan nie szanuje? Widzew, Legia, Cracovia...a mogla byc tez Wisla. No to moze jeszcze Lech, albo Polonia? Nie uwaza pan, ze
pilkarz powinien byc bardziej zwiazany z klubem i jego kibicami?

marek_citko: kiedys tak bylo poniewaz zawodnik zawsze nalezal do klubu obojetnie czy mial kontrakt czy nie,teraz jest inaczej,konczy ci sie kontrakt i mowia ci dziekuje i zawodnik musi szukac innego miejsca do pracy,poniewaz chce robic to co kocha,czyli grac w pilke

gryzek: Dlaczego niemile wspomina Pan szkoleniowca Legii - Dragomira Okukę ???

marek_citko: poniewaz nie mial odwagi powiedziec mi,ze przesuwa mnie do rezerw,tylko wyslal do prezesa,a po powrocie moim z izraela powiedzial,ze zapomina co bylo i da mi szanse,a ja nadal musialem grac w rezerwach

gryzek: Pana ulubiony piłkarz to ... i dlaczego ???

marek_citko: zizu,ma bajeczna technike

gambrinus: Cracovia to klub wielosekcyjny, czy interesujesz się np.występami hokeistów?

marek_citko: tak,mieli bardza dobra passe,ale ostatnio przegrali na wyjezdzie

kijewski67: Czy trener Piechniczek odwiedził drużynę Cracovii w Wiśle?

marek_citko: jeszcze nie

Ace_Legia: Czuje sie Pan bardziej napastnikiem czy rozgrywajacym?

marek_citko: czuje sie takim ofensywnym pomocnikiem

gryzek: Co Pan sądzi o "dzisiejszej" reprezentacji Polski pod wodzą Janasa ??? Czy Polska ma szansę awansu do Mistrzostw Świata ???

marek_citko: bardzo duza,wygrac trzy mecze na wyjezdzie to wielka sprawa

gryzek: Czy utrzymuje Pan kontakt z byłymi gwiazdami Widzewa ???

marek_citko: tak

rusti: Co lubi Pan robic w wolnych chwilach?

marek_citko: bawic sie z corka i synem oraz chodzic do kina

wiesiek_ze_wsi: Gdyby mogl pan cofnac czas, co by pan zmienil?

marek_citko: nic.

kijewski67: Mam Cię pozdrowić od Henia Bałuszyńskiego- co niniejszym z przyjemnością czynię

Grzesiek_ksc: Z kim na boisku najlepiej uklada se wspolpraca w Cracovii?

marek_citko: dzieki i pozdrow go serdecznie,szkoda,ze juz nie gra

marek_citko: za wczesnie,aby kogos wymienic

Patryk: znasz pewnie wielu komentatorow pilkarskich. Ktorego cenisz najwyzej? Smokowski, Borek? Który jest najsypatyczniejszy prywatnie?

marek_citko: sa w porzadku obaj,albo dobrze udaja

Grzesiek_ksc: Jakim jezdzi Pan samochodem i jakie jest Pana wymarzone auto?

marek_citko: teraz uwaga:9 letnia toyota camry,ale jest wygona i bez awaryjna,ale moja ulubiona marka jest mercedes

wiesiek_ze_wsi: Lubi pan czasem walnąc po meczu piwko? W legii Warszawa to juz zwyczaj, ze po meczu hostessa zanosi pilkarzom Krolewskie w szklankach. To moze w Cracovii LECH PREMIUM?!

marek_citko: za piwem nie przepadam,ale po meczu jedno piwo jest zdrowe

gryzek: Komu zawdzięcza Pan najwięcej w swojej karierze sportowej i dlaczego ???

marek_citko: swojej zonie,ktora byla ze mna w trudnych momentach

badzio: A jak to było z podrzuconą piłką pod Pana nogi w lm???

marek_citko: to nie mi podrzucili,tylko w momencie kiedy strzelilem bramke,ktos wrzucil druga pilke na boisko i sedzia jej nie uznal

Patryk: a ktory dziennikarz ma najlepsze pioro? I ktora gazetę czytasz regularnie i najchetniej? Przegląd Sportowy, Piłka Nożna?

marek_citko: brak czasu nie pozwala na regularne czytanie

gryzek: Jaki trener w Pana karierze przeprowadzał najcięższe treningi? Czyżby Okuka ... ?

marek_citko: tak,nawet o 21godzinie potrawil zrobic silownie

Ludo: Kto był pana najlepszym kolegą podczas gry w Widzewie ?

marek_citko: daniel bogusz

gryzek: Najlepszy i najgorszy mecz w Pana karierze ???

marek_citko: najlepszy przede mna,najgorszy ,kiedy zlapalem kontuzje
Widać, Polak nie załamuje rąk i stara się poszerzać swe horyzonty. jest to klasyczny ewenement w skali piłkarstwa polskiego. Zawodnik nie płacze, że mu nie wyszło. jest po trzydziestce, a mimo to nadal potrafi ukuć najtwardszy głaz prosto w cztery litery.
A żeby tak każdy piłkarz był silny psyhicznie ....

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lut 2005, 15:42

gwiazdą miał być Jeffers.. i kupa z tego wyszła :? a tyle kosztował

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 01 lut 2005, 16:07

:arrow: Wojciech Kowalczyk :lol:
:arrow: Nicolas Anleka
:arrow: Maciej Terlecki

ti te które mi przychodzą teraz do głowy

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 05 lut 2005, 19:25

Uchi_UfFy pisze::

nie zabardzo zgadzam sie do anelki.Chłopak jest jeszcze młody coś może z niego wyrośnie ale moim zdaniem popełnił wielki błąd przechodząc do Fenerbahce móe i jest to klub z aspiracjami na lige mistrzow ale myśle że jakby jezcze troche poczekał to zgłosiły by się po niego dużo lepsze kluby.

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 05 lut 2005, 19:25

Uchi_UfFy pisze::

nie zabardzo zgadzam sie do anelki.Chłopak jest jeszcze młody coś może z niego wyrośnie ale moim zdaniem popełnił wielki błąd przechodząc do Fenerbahce móe i jest to klub z aspiracjami na lige mistrzow ale myśle że jakby jezcze troche poczekał to zgłosiły by się po niego dużo lepsze kluby.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 lut 2005, 20:36

Nie chodzi o to, że przeszedł do Fenerbahce.Poprostu w wieku 21 lat, grał w Realu, Zdobył LM i miał szansę by wejść do pierwszej jedenastki.Był wtedy chyba najdroższym zawodnikiem na świecie w okolicach swojego wieku.No ale niestety zaczęły się problemy, %, biby itp.No i Nicolas jest teraz tylko przeciętym w Premership, zobaczymy co pokarze w Turcji. :roll:

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 22 mar 2006, 19:28

Uwazam że Nico jest swietnym piłkarzem i cały czas to udowadnia. Przeprowadzka do Fenerbahce trudno nazwać sukcesem ael porazka to równeiz nie jest. Przechodząc tam stał się najbardziej wartosciowym pilkarzem w klubie a jego transfer był najwiekszym osignieciem fenerbahce. Jeszcze ma co udowadniac że jest wielki

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 22 mar 2006, 20:20

Mario Jardel

Piłkarz który sztrzelał bramke za bramka(sezon 2001/02 w barwach sportingu lizbona w 30 meczach 43 bramki!!!). Niby grał w kilku dobrych klubach np sporting, porto czy galatasaray, ale nigdy nie był to w klub z najwyzszej półki. Nie zrobił też kariery reprezentacyjnej

Jermaine Pennant

Miał być gwiazdą w Arsenalu, ale wolał imprezy. Dostał szanse w Birmingham, ale znow woli hulanki. Cały czas jest młody i może sie opamieta.. ale ja watpie

Jeżli chdzi o Polaków to na mysl przychodzi mi cała reprezentacja olimpijska z barcelony. Wystarczy zobaczyc jakie kariery zrobili zyciezcy - Hiszpanie, a jakie przegrani finaliści - Polacy

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 22 mar 2006, 20:49

Mariusz Piekarski, gral w Barzylii, niestety ligi francuskiej juz nie podbil, szkoda bo byl cudownym wirtuozem.

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 23 mar 2006, 14:56

frank drebin wypowiedzial sie juz o Jardelu 8) Jeszcze sobie przypomniałem, że grał w Premiership ale bardzo slabo mu się w Anglii wiodło i odszedł.

Wypowiem sie w sprawie Anelki. Gra w dobrym jak na ligę Turecką Fenerbahce, a bardzo przecietnym jak na Europę. Dobra, zgodzę sie, że co roku graja w lidze mistrzów ale pokazują, że tylko oddają punkty rywalom. raz wygrali z PSV ( 8) ) ale Milan pokazał im co to jest najwyższa klasa.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 23 mar 2006, 15:02

Woju83 pisze:Wypowiem sie w sprawie Anelki. Gra w dobrym jak na ligę Turecką Fenerbahce, a bardzo przecietnym jak na Europę. Dobra, zgodzę sie, że co roku graja w lidze mistrzów ale pokazują, że tylko oddają punkty rywalom. raz wygrali z PSV ( Cool ) ale Milan pokazał im co to jest najwyższa klasa.
Sory ale nie jarze :roll: jesli zawodnik gra w srednim zespole to juz jest slaby??i co ma klub do zawodnika?? :roll: Mozna grac w slabym klubie, ale byc dobrym zawodnikiem :roll:

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 23 mar 2006, 17:47

Tez nie zgadzam sie co do Anelki :!: :!: :!:
On przeciez osmiesza obroncow jak chce :!:
Mam nadzieje ze Shaun Wright Phillips odejdzie z Chelsea
Chopak nie ma miejsca w podstawowym skladzie
a jak nie bedzie gral to marnie z nim bedzie

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 23 mar 2006, 18:10

berik pisze:Sory ale nie jarze jesli zawodnik gra w srednim zespole to juz jest slaby??i co ma klub do zawodnika?? Mozna grac w slabym klubie, ale byc dobrym zawodnikiem
Tylko, że Anelka mógł grac w o wiele lepszym zespole. Np. w takim Lyonie czy PSV :roll:

bardzo bym nie chciał abyśmy za dwa, trzy lata w tym temacie podawali nazwisko Wright-Phillipsa. Jeśli nie wywalczy sobie miejsca w podstawowym składzie THe Blues to znaczy, ze siądzie na rezerwie. I wtedy bedzie koniecznie musiał odejść, bo zapewne gra w rezerwach Chelsea mu nie bedzie odpowiadała :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”