Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 cze 2024, 20:42
Wilmore
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 cze 2024, 21:17
MazurXIII
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 06 cze 2024, 21:36
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2024, 21:48
No przecież to praktyki stare jak świat, wszyscy tak robią i podobnych przykładów jest mnóstwo od zawsze, choć ich nie podamy.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 06 cze 2024, 21:52
Duma Katalonii
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 06 cze 2024, 21:55
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 cze 2024, 22:00
Hegemona nie, ale proste fakty pokazują, że przez pierwsze dwa lata tego kryzysu na granicy obywalo się bez większych turbulencji, może po za histeria co bardziej naiwnych celebrytów i dziennikarzy podjudzanych przez polityków obecnie rządzących. Ostatnie pół roku to najpierw postawienie w stan oskarżenia żołnierzy, którzy użyli broni, teraz śmierć. Co się zmieniło w ostatnim półroczu?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 cze 2024, 22:57
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 cze 2024, 23:34
Mamy w ogóle takich?
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 07 cze 2024, 0:10
Ostatnio mówili że jadą tam desantowcy z Krakowa,którzy byli min w KosowieMr.Chris pisze: ↑06 cze 2024, 23:34Mamy w ogóle takich?ilu naszych żołnierzy pełniących w dalszym ciągu służbę było na prawdziwych misjach? Pod ostrzałem, z ryzykiem utraty życia? To w większości armia ludzi, którzy nie opuścili poligonów, niezależnie od wieku. I dopiero w takich sytuacjach będą nabierać tego doświadczenia.
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 cze 2024, 3:16
Ale mi chodzi o doświadczenie bojowe (Afganistan, Afryka), a nie w przerzucie narkotyków i broniConrado pisze: ↑07 cze 2024, 0:10Ostatnio mówili że jadą tam desantowcy z Krakowa,którzy byli min w KosowieMr.Chris pisze: ↑06 cze 2024, 23:34Mamy w ogóle takich?ilu naszych żołnierzy pełniących w dalszym ciągu służbę było na prawdziwych misjach? Pod ostrzałem, z ryzykiem utraty życia? To w większości armia ludzi, którzy nie opuścili poligonów, niezależnie od wieku. I dopiero w takich sytuacjach będą nabierać tego doświadczenia.
![]()
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 07 cze 2024, 6:39
Potrafisz wszystko zwalić na poprzedników, dosłownie wszystko. Ja bym wnosił o przyznanie jakieś specjalnej rangi bo jesteś w tym najlepszy
basson
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio