Pimp My Ride! - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 mar 2006, 22:42

-=MiC=- pisze:Odcinek lecial juz troche dawno
To fakt, ale MTV powtarza to na okrągło i także dzisiaj mieliśmy przyjemność powtórnego oglądnięcia tego ekstycującego odcinka :P
-=MiC=- pisze:A mi sie nie podobal ten ogrodek w bagazniku samochodu, z ktorego mozna sobie bylo robic sok.
Czasami przesadzają bo co taka dziewczyna ma zrobić z bagażem jak jedzie na wakacje czy cuś? na sokowirówke postawić? he nie za bardzo. Już nie raz pomysły z bagażnikiem ich przerastały 8)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 mar 2006, 22:45

A słyszeliscie że polska wersje Pimp My Ride! ma prowadzić Michał "Wiśnia " Wisniewski i sie ona zająć tuningiem ciągników ?

Jeśli nie masz nic do powiedzenia to nie pisz, poprostu. 1WP za pisanie bzdur//Tomusmc

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 16 mar 2006, 23:01

Tomusmc pisze:To fakt, ale MTV powtarza to na okrągło i także dzisiaj mieliśmy przyjemność powtórnego oglądnięcia tego ekstycującego odcinka

Ostatnio byl fajny odcinek mimo ze widzialem go juz pare razy. Chlopaczek rozwozil czesci samochodowe i mial bordowego "pikapa", ktorego przemalowali na pomaranczowy kolor, a z tylu zrobili mu salon gier, tylko ekran byl troche maly. Najgorsze co wymyslili to takze w "pikapie" caly bagaznik sie unosil byly w nim wmontowane trzy tv i kilkanascie glosnikow. W sumie nie wiem gdzie takie cos mozna urzyc, poza tym bylo to tylko osloniete flexi i latwo bylo mozna ukrasc :P

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 mar 2006, 23:12

Jeśli nie masz nic do powiedzenia to nie pisz, poprostu. 1WP za pisanie bzdur//Tomusmc
Jeżeli sie nie orientujesz nie dawaj WP, najpierw sprawdx info a poźniej stwiardzaj że to bzdury :wink:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 16 mar 2006, 23:19

Takie duperele, w ogólnie nie ma to niekiedy, co ja mówie, w 90% zastosowania. Bardziej lubie Monster Grage, choć dawno już nie oglodałem, jak dla mnie lepsze jest to, że jest pokazane jak to tworzą, wszystko etapami, "Pimp... jest mniej wiecej efekt koncowy i Bayery, pokazane. Wszystko pod publiczke, Monster ? są rzeczy które naprawde mogą sie sprzydać w codziennym życiu np. był odcinek, że przerobili, Merola, dla niepełnosprawnego faceta, i jak to zrobili marzenie...

Ale Chłopcy w obu ekipach są dobrze... to trzeba przyznać. Znają sie w swoim fachu..

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 16 mar 2006, 23:22

wazi pisze:Bardziej lubie Monster Grage, choć dawno już nie oglodałem,

Zostal sciagniety z anteny, obecnie na TVN Turbo ma ruszyc program pod tytulem Monster House, gdzie beda remontowali dom na styl rajdowy :roll: Ale i tak wszystkie monstery i pimpy kryja sie przy Top Gear, mimo ze to program o innej tematyce :P

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 mar 2006, 10:04

wazi pisze:Bardziej lubie Monster Grage, choć dawno już nie oglodałem,
W tą sobote o 16 ma być odcinek z nowej (?) serii chyba

Tomusmc pisze:Czasami przesadzają bo co taka dziewczyna ma zrobić z bagażem jak jedzie na wakacje czy cuś? na sokowirówke postawić? he nie za bardzo.
Albo jak gościowi wanne w bagażniku zamontowali :lol: ;) lub tej takiej babce co miała 'pick-up'a', gdzie do podnoszonego 'bagażnika' wsadzili jej chyba 3 telewizory, kilka wzmacniaczy itd. Pewnie że fajnie mieć takie coś, ale jak będzie chciała sie gdzieś zabrać to bagaże na siedzenie pasażera :lol:

Najfajnieszym odcinkiem był ten, gdzie kolesiowi, który chciał zostać mechanikiem dali nowy wóz, a stary mu oddali ;)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 mar 2006, 11:29

Powiem tak, mi sie ten program srednio podoba, a to ze wzgledu na to, ze samochody robione w pimp my ride, sa bardziej zabawkami ktore beda psuc sie po roku, przeciez to widac ze te auta robia tylko aby ladnie wygladaly.. Przeciez jak w tych starych wrakach pozniej rozwali sie podwozie, silnik, to piekne nadwozie nic nie da, no chyba ze bedzie przez caly czas stal na podjezdzie. No i jeszcze zawsze brakowalo mi w tym programie tuningu silnika :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 mar 2006, 11:38

Zgodzę się z Tobą Lakier, ale właśnie coś takiego "kręci" zwykłych, szarych obywateli. Może ten program nie jest jakąś rewelacją, ale mimo wszystko ma prawo sie podobać :wink:

A czy ktoś widział jak jednemu gościowi zamontowali w bagażniku zestaw do kręgli :?: :lol:

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 17 mar 2006, 14:58

Lakier pisze:Przeciez jak w tych starych wrakach pozniej rozwali sie podwozie, silnik, to piekne nadwozie nic nie da,

Mylisz sie :naughty: Nie pokazuja tego bo takie cos ludzi nie kreci, ale w paru odcinkach pokazali ze zawsze wymieniaja silnik lub przynajmiej go remontuja zeby wygladal jak nowy :)
RóżA pisze:A czy ktoś widział jak jednemu gościowi zamontowali w bagażniku zestaw do kręgli

W sumie byl tam tylko sprzet do czyszczenia jego kul :P i buty :) I niezbyt specjalnie podobala mi sie ta jego "Acura" zamontowali w niej zaduze zderzaki.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 mar 2006, 21:12

Tu macie fajny odcinek Pimp my Ride :P

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 mar 2006, 21:23

Mi by wystarczyło jakby mi do fury wsadzili jakieś kozackie kółka, i fajnei pomalowali. Bo to co oni tam wyprawiają to juz lekka przesada :D

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 23 mar 2006, 21:54

kulekfcb pisze:Bo to co oni tam wyprawiają to juz lekka przesada
No, bez kitu. Oglądam ten program od święta jak sie trafi to obejrze. to co oni tam robią to glowa mała. Widziałem już kominek w bagażniku czy sprzęt do kręgli już chyba niedługo będzie możźna zamieszkać w samochodzie odpicowanym przez chłopców Xzibita.
Lakier pisze:No i jeszcze zawsze brakowalo mi w tym programie tuningu silnika
Kiedyś oglądałem odcinek jak X wziąl fure i mu po drodze pare razy gasła. Wymienili mu silnik i było ok. Program komercyjny nie ma sie co dziwic to nie ma byxc samochód wytrzymały a posiadający fajne bajery i ładnie wyglądający. A co z polską wedycją programu :?: pewnie będzie lipna a jak koleś wyjedzie taką furą to mu od razu skroją :D

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 23 mar 2006, 23:09

Kendo pisze:Kiedyś oglądałem odcinek jak X wziąl fure i mu po drodze pare razy gasła. Wymienili mu silnik i było ok. Program komercyjny nie ma sie co dziwic to nie ma byxc samochód wytrzymały a posiadający fajne bajery i ładnie wyglądający

Silnik wymieniaja za kazdym razem, pokazywali i mowili o tym juz w paru odcinkach :P
Kendo pisze:A co z polską wedycją programu Question pewnie będzie lipna a jak koleś wyjedzie taką furą to mu od razu skroją Very Happy

To ma byc wersja miedzy narodowa, czyli mniej wiecej Europejska, jak trawi sie jakis zlom z Polski to to bedzie sukces :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”