P.S Ibrahimovic dzięki że przemówiłeś w moim imieniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 lut 2006, 22:13
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lut 2006, 22:26
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 lut 2006, 22:29
Mam to samo. Ale ogolnie forum cosik juz lepiej troche chodzi, choc nadal jest wogle ciezko sie zalogowac. Niby jestes zalogowany ale nie da sie pisac postow, cytowac itp.Niggaz pisze:Ja w tej chwili nie jestem w stanie kliknąc nigdzie na forum ponieważ cały czas pojawia mi się okienko nowej wiadomości na priv mimo, że czytałem ją już kilka razy [*]
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 1:20
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 28 lut 2006, 7:10
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 mar 2006, 0:51
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukazwp » 20 mar 2006, 8:41
*_Zaza_* pisze:To i tam macie dobrze
Ja od dwóch dni nie moge nic napisać na forum lub na stronie głownej od godziny 13 - do 20 [jak dzieci ze szkoły wracają ] nie trybi i tyle za dużo ludzi
A gdy sie po 20 minutach jakims cudem zaloguje (i tak nic nie da się napisac) i chce sie wylogować znów mnie przenosi na strone Waszego serwera chyba www.up.pl Juz tak kiedys było i zgłaszałem to Dzidziusiowi ale teraz znów.
Chyba nic nie pozostało jak czekać aż coś się wydarzy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludzikomen » 20 mar 2006, 11:01
ludzikomen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 21 mar 2006, 21:37
tutaj sa poruszane sprawy techniczno forumoweludzikomen pisze:Czemu nie moge typowac w lidze polskiej ? Typowałem w 4 chyba i nie moge w polskiej
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 25 mar 2006, 10:09
A gdy sie po 20 minutach jakims cudem zaloguje (i tak nic nie da się napisac) i chce sie wylogować znów mnie przenosi na strone Waszego serwera chyba www.up.pl Juz tak kiedys było i zgłaszałem to Dzidziusiowi ale teraz znów.
Móc by można ale jak nie zostanie zgłoszony błąd z dokładnymi linkami gdzie ten problem występuje to nic nie wyczarujęOd dłuzszego czasu jak klikam na 'poprzedni' lub 'następny' - chodzi o przejście do strony to odświeża mi się ta sama strona
Możecie coś z tym zrobić?
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 mar 2006, 10:11
np. w Mp3 poszukiwane!!dzidzius pisze:Móc by można ale jak nie zostanie zgłoszony błąd z dokładnymi linkami gdzie ten problem występuje to nic nie wyczaruję
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 25 mar 2006, 10:14
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 25 mar 2006, 10:17
Macie to Mp3... http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=187709#187709Kaczormistrz pisze:Juv, dokladny link podaj
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 26 mar 2006, 10:31
Jeśli problem będzie się dalej powtarzał to proszę o informacjeJuv pisze:Macie to Mp3... http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=187709#187709
niby teraz jest strona 300, ale jak się naciśnie żeby przeszło na 299 to się odświeża ta sama
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 mar 2006, 12:14
Również zauważyłem taki problem w innych tematach. Np. w 'Bukmacherski Puchar Userów' czy 'FMy'.dzidzius pisze:Jeśli problem będzie się dalej powtarzał to proszę o informacjeJuv pisze:Macie to Mp3... http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=187709#187709
niby teraz jest strona 300, ale jak się naciśnie żeby przeszło na 299 to się odświeża ta sama
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio