Prawdopodobnie Probierz chciał sprawdzić na tle silnego rywala innego bramkarza, pod kątem Ligi Narodów i prsyszłych eliminacji. A Wojtek najprawdopodobniej pożegna się z kadrą w jednym z najbliższych meczów.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 26 cze 2024, 11:13
Prawdopodobnie Probierz chciał sprawdzić na tle silnego rywala innego bramkarza, pod kątem Ligi Narodów i prsyszłych eliminacji. A Wojtek najprawdopodobniej pożegna się z kadrą w jednym z najbliższych meczów.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 26 cze 2024, 11:25
I taka była moja myśl. Skorupski się spisał i jeszcze ze dwa lata może pograć, a gdyby się okazało, że nie ogarnie presji, to by warto było dać szansę komuś młodszemu. Bułce na przykład.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 26 cze 2024, 11:56
Myślę, że to raczej ukłon w stronę Skorupa, tyle lat drugiego, dla którego to mogła być ostatnia szansa na występ na dużym turnieju
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 26 cze 2024, 12:17
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 cze 2024, 12:31
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 26 cze 2024, 12:44
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 26 cze 2024, 12:51

Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 26 cze 2024, 13:09
W jakimś z wywiadów selekcjoner wspominał Skorupskiego jako juniora.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 26 cze 2024, 15:05
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 03 lip 2024, 8:42
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 lip 2024, 16:24
Mylisz się kompletnie. Kiwior to jest typowy ŚO, który w Arsenalu zaliczył dobre występy na LO głównie dlatego że w meczach w których grał... niespecjalnie trzeba było bronić. Kiedy przyszło my grać na typowych skrzydłowych (Sane, Bakayoko, niedawno Dembele na EURO) to ci robili z niego wiatrak, bo chłopak totalnie nie ma zwrotności i dość wysoko zawieszony punkt równowagi. Ewentualne wystawianie go w kadrze na lewej obronie to podwójny strzał w stopę - nie dość że będziemy mieli na LO gościa bez zwrotności którego każdy konkretniejszy skrzydłowy będzie objeżdżał, to jeszcze zrezygnujemy z relatywnie jak na nasze warunki klasowego ŚO żeby grać w jego miejsca jakimiś Salamonami czy Dawidowiczami.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2024, 16:32
Boromir
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2024, 16:49
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 03 lip 2024, 17:05
A w tym sezonie więcej grał na SO czy na LO? Pytam bez złośliwości, ciężko mi go odnaleźć w pamięci na SO w tych meczach, w których go widziałem.
Przema
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio