Liverpool (zbiorczy) - Strona 1068

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 cze 2024, 9:47

zaraz wleci terminarz i wg przecieków (choć te chyba mają różną skuteczność jak pamiętam) mamy wyjazd na Ipswich na dzień dobry, co IMO oznaczałoby najbardziej wczesnosobotni slot na start jaki istnieje :mrgreen:
Spoiler:
Relatywnie lżejszy początek, taki sobie okres świąteczny i chyba jeszcze bardziej taka sobie końcówka.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 19 cze 2024, 17:12

jednak istnieje, wygląda jak jakiś budżetowy blofeld :D

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 cze 2024, 10:46

Jeden mecz, sytuacji jak dla kilku napastnikow. I tak co spotkanie xD

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 cze 2024, 8:56

Generalnie to wiadomo, że nie ma potrzeby zwracać uwagę na plotki odkąd wrócił Edwards, bo będzie tak jak z trenerem. Czyli media swoje, a jak przyjdzie co do czego to w ciągu 48h od pojawienia się pierwszego info o jakimś piłkarzu będzie deal done. Ale mimo to ta nawałnica medialna o Gordonie w Liverpoolu mnie fascynuje.
Chłopaczek jest takim Shaun Wright-Philips w prajmie max, najlepiej dla siebie, może Jermaine Pennant w prajmie jak ma słabszy okres, no z bardziej współczesnych to Alex Iwobi +5 szybkość. Gra na lewej stronie ataku, gdzie Liverpool ma Diaza - najlepszego atakującego zeszłego sezonu, tak przekrojowo w klubie + Gakpo + Jote. Bylby to transfer z kategorii tych luksusów niepotrzebnych, na które może sobie pozwolić klub cierpiący na nadmiar gotówki do wydania, na co biedapoolek się chyba nie łapie. Szczególnie biorąc pod uwagę, że na DM dalej jest tylko potężny Wataru Endo, a na prawej stronie starzejący się Salah. Także nie wiem kto stoi za puszczaniem tego info do mediów ale trochę śmiesznie.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lip 2024, 22:45

Ja to w to wierze wszyscy od Ornsteinow po jednej stronie przez tier 1 NUFC i do Romano po tej smieciowej stronie skali o tym zgodnie pisza. Kwestia pozostaje moment zainteresowania bo ta poczatkowa wersja ze NUFC przyszlo z propozycja deala jest niewiarygodnie glupia. Edwards przypominam ze bardziej siedzi i zastanawia sie jaki klub kupic a nie nad tym. Slot mowi ze codziennie rozmawia z tym asem z Bournemouth a nie z ME hehe.

NIe zdziwilbym sie jakby bylo zainteresowanie Diazem i gdzies w glowach jest mysl skeszowania Kolumbijczyka. Ja nie mam nic przeciwko spodziewalem sie wiecej ale co zamiast to juz wieksza sprawa. Plotki o Gordonie mnie przerazaja. Pierwszy raz uslyszalem jak w sobote bylem na lodce na srodku jeziora gdy ktos powiedzial ze beda juz testy medyczne w Lipsku. I zaczalem sie odruchowo cieszyc ze robimy jakis ruch ale pozniej doszlo do mnie jaki. Na szczescie okazalo sie jeszcze jednak nie ma zadnych testow hehe.

Przede wszystkim musialbym usunac wszystkie moje wyzwiska w jego strone i ktore sa gdzies w internecie. Po drugie w NUFC wyszlo mu lepiej niz sie spodziewalem ale nie wiem czy az na tyle. No i lewa strona to naprawde nie jest cos co potrzebujemy priorytetowo. Tym bardziej mam nadzieje ze Gakpo bedzie wykorzystywany na swojej pozycji i cuda w srodku pomocy i podobne sie skoncza u lysego.

Generalnie obawiam sie ze czeka nas relatywnie ciche lato. Nie spodziewalem sie szybkiego startu w zwiazku z reprezentacjami ale i tak czuje ze bedzie w tym sezonie letnim troche malutko. Endo bedzie numerem 1 bankowo a nawet on otwarcie mowi ze to [ch**] pomysl hehe.

Przepraszam za brak interpunkcji nastepnym razem sie poprawie.

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 130
Kibicuję: Liverpool Lech Poznań

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 02 lip 2024, 23:10

Nie no nie ma opcji aby Quansaha - Gordon .
Przecież Quansah to jest przyszłość tego klubu (na to liczę i mam taką nadzieję) , ale w żadnym wypadku nie robić jakiś wymian czy coś .
Jak chcemy bardzo tego Gordona to musimy kogoś sprzedać bo Gakpo , Gordon czy Diaz to za dużo na jedno skrzydło .
Diaz jak były kontuzje to ciągnął ten zespół bardzo mocno i za to jestem mu wdzięczny.
Gdzieś ta opcja Barcelony się pojawia u Diaza i może nawet byłby chętny klub z Hiszpanii, ale myślę , że tutaj takie 50 czy 60 mln .

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lip 2024, 23:14

No nie mowie ze wierze w opcje w ktorej chcielismy oddawac Quansaha. Napisalem ze wersje NUFC od pierwszej do kolejnych brzmialy absurdalnie. Ale w zainteresowanie jestem w stanie uwierzyc.

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 02 lip 2024, 23:21

Ile może taki Gordon być wart ?
Ogólnie to chciałbym jakiegoś DM bo Endo fajny chłopak , ale jest potrzebny ktoś jeszcze bo szkoda marnować potencjał Alexisa niżej .
Moja taka opcja to Kimmich Bayern nawet dużo by nie chciał za dużo bo tam chyba kwota 30-40 mln .

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 lip 2024, 10:18

dzis za prawie dwie godziny mamy arne slot day

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 lip 2024, 16:47

zagra na dmie?

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 10 lip 2024, 19:59

Parę informacji z sieci odnośnie transferów
Opcja za Diaza jest Eze z Palac
Ali jest kuszony przez kluby z Arabii opcja jest Łunin.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 lip 2024, 21:06

ale bez jakichs dziwnych plotek w naszym plotkowo wysokowyselekcjonowanym uniwersum

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1501
Kibicuję: od czasu do czasu

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 10 lip 2024, 21:24

Alisson jest jeszcze dość młody i ambitny, zresztą nikogo lepszego w jego miejsce się nie znajdzie, więc Arabia nie jest dla pana, panie Brazylijczyku. A Diazowi pewnie się oczy zaświecą na myśl o jakiejś Hiszpanii, pytanie kiedy to nastąpi.

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 11 lip 2024, 3:01

Oczywiście dlatego piszę , że to są plotki w tym naszym uniwersum różnie bywa
Odnośnie Diaza mam takie same wrażenie jak z Nunezem, że chłopaki lepiej by się tam czuli w takiej Barcelonie (Diaz) czy na przykład może Nunez po czerwonej stronie Madrytu .

olivstone
Skład B
Skład B
Reputacja: 4
Kibicuję: FC Barcelona

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olivstone » 12 lip 2024, 10:43

Mam nadzieję, że Alisson nie odejdzie. Za wcześnie dla niego.

Jeszcze Van Dijk coś wspomina, że musi się zastanowić nad swoją przyszłością.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”